Středa 8. května 2024, Den vítězství

Viktor Sheen | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Viktor Sheen a Calin vyprodali v říjnu O2 arenu. Teď se o to Sheen pokusí znovu, pokřtí nové album

Rapper Viktor Sheen vydal na společném říjnovém koncertě s Calinem v O2 areně vydal nové album. Nese název Planeta opic a nikdo z fanoušků o něm předem nevěděl. Teď se ho chystá pokřtít opět v O2 areně. Na křest také brzy začne prodávat vstupenky. Někteří fanoušci jsou však zklamaní, doufali totiž, že oblíbené skladby uslyší i v menších klubech.
  11:58

Rap v poslední době patří k nejposlouchanějším hudebním žánrům nejen v zahraničí, ale i v Česku. Z malých zapadlých klubů v malých městech se rappeři dostali postupně dostali do největších koncertních hal v Česku. Dvěma nejposlouchanějším se navíc nedávno povedlo vyprodat O2 Arenu. A teď se jeden z nich na stejné místo vrací.

Calin a Viktor Sheen na začátku letošního února vydali, v podstatě bez většího oznámení, první společné album Roadtrip. Rozhodli se ho pokřtít v říjnu v O2 areně, kterou se jim jen za několik měsíců povedlo vyprodat. Od té doby, co album vydali, měli nespočet koncertů, živě však nikdy až do říjnového křtu nezaznělo. Fanoušci si jednoduše museli počkat.

Mnozí se tak dlouhé měsíce těšili, až poprvé uslyší jejich nejoblíbenější skladby, až se 13. října konečně dočkali. Na koncertu také vystoupilo mnoho hostů, Viktor Sheen naposledy živě zazpíval skladbu Ibalgin z roku 2015 a rappeři společně album také pokřtili. Ač fanoušci očekávali, že koncert skončí tradičním způsobem, tedy rozloučením jednou z populárních písní, Sheen je překvapil vydáním nového alba, které nese název Planeta opic.

Od vydání nového alba tak uplynul už více než měsíc a nevyšel k němu žádný videoklip, což je poměrně nezvyklé. Fanoušci už si nejednu skladbu oblíbili a tak byli zvědaví, zda se někdy alespoň jednoho videoklipu dočkají. Nejoblíbenější je bezpochyby Dopamin, který má na Spotify přes 4 miliony poslechů a stal se i populárním na TikToku, proto by se dalo očekávat, že zvolí pro první videoklip právě ji.

VIDEOKLIP UJDE TO ONLINE NA YOUTUBE Lístky na křest alba v @o2arenapraha jdou do předprodeje ve čtvrtek 18:00

26. listopadu 2023 v 18:06, příspěvek archivován: 27. listopadu 2023 v 11:58

V neděli večer Sheen opět překvapil a vydal videoklip ke skladbě Ujde to, která patří na Spotify k těm méně poslouchaným. Nepřekvapil jenom videem, ale i oznámením křtu alba. „Lístky na křest alba v O2 areně jdou do předprodeje ve čtvrtek 18:00,“ vzkázal na Instagramu. Ještě tak není jisté, kdy se křest uskuteční a ani kolik budou stát vstupenky, nicméně už teď jsou fanoušci jako u vytržení a nemohou se dočkat.

Někteří jsou však z velkého koncertu zklamaní. Menší kluby měli podle nich své kouzlo a lepší atmosféru, než plná hala fanoušků. Navíc lze podle nejednoho fanouška očekávat, že aby Sheen O2 arenu vyprodal, zásadně omezí množství koncertů v blízké budoucnosti. Jednoduše proto, aby si všichni koupili lístek až na křest alba. „Proč zas O2? my chceme zpátky klubový shows,“ zlobí se jeden z nich.