Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Xholakys promluvila o tvorbě na OnlyFans | foto: instagram.com

Xholakys o následcích tvorby na OnlyFans: Nikdy s tím nezačínejte! vzkazuje slečnám

Ikona českého OnlyFans Xholakys začala poslední dobou mluvit o nevýhodách své práce a varuje všechny dívky, které se chtějí vydat touto cestou. Podle ní si tak mohou zavřít dveře skoro všude a najde se jen málo chlapců, kteří by chtěli mít s OnlyFans tvůrkyní vztah. Mnoho dívek navíc pod vidinou peněz ukončuje studium.
  11:29

OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková známá jako Xholakys se na Instagramu pustila do nevýhod tvorby OnlyFans a chce promluvit mladým slečnám do duše. Platforma je poslední dobou velkým trendem a mnoho dívek si vůbec neuvědomuje, jaké to může mít následky, Holáková proto apeluje na mladé dívky, aby se nevydaly stejnou cestou jako ona, kdy některé z nich dokonce ukončují studium, aby se mohly tvorbě věnovat naplno.

Holáková, která zanedlouho oslaví své pětadvacáté narozeniny, je ikonou českého OnlyFans a sama má s některými vše uvedenými problémy osobní zkušenost. V podcastu A-Cast přiznala, že si díky tvorbě na této platformě sice vydělá měsíčně klidně až 125 tisíc dolarů, což je okolo 3 milionů korun a její úspěch na OnlyFans je opravdu obdivuhodný a ne každá žena se dokáže vydat touto cestou, ale provází ho i temná stránka.

K těm, které láká vidina takového výdělku, se Holáková rozhodla promluvit.

„V dnešní době je takový trend, kdy si holky řeknou, že už jim je osmnáct, založí si OnlyFans a budou vydělávat penízky. Ale vůbec neuvědomují, že si tím zavřou dveře skoro všude a jaké to má následky, ať už se jedná třeba o hledání budoucího partnera. Řekněte mi, kdo by chtěl chodit s holkou, která dělá OnlyFans,“ svěřila se.

Ona sama by si prý o žádnou slečnu, která si vydělává takovým způsobem, neopřela ani kolo. Podle Holákové je navíc jen velmi málo tvůrkyň, které si najdou přítele, se kterým mají plnohodnotný vztah. Vztahy s OnlyFans tvůrkyní jsou podle ní opravdu komplikované, nejspíš se totiž najde jen málo kluků, kteří by dokázali takovou slečnu představit svým rodičům.

„Když už by se tak stalo, tak by ten kluk musel mít hodně chápající rodiče. Neříkám, že to nejde, ale je to malinké procento,“ myslí si.

Velmi často se také stane, že se některé slečny rozhodnou tvořit na OnlyFans a hned ze začátku si z pohodlí domova vydělají několik desítek tisíc korun. Jsou z toho natolik nadšené, že se rozhodnou ukončit studium pod vidinou rychlých a velkých peněz. Uživatelé si ale na platformě kupují jakési předplatné, které mnohdy bývá jen na měsíc, často se tak stává, že si zájemci zaplatí měsíční přístup na profil konkrétní tvůrkyně, ale další měsíc už si přístup nezaplatí. Tvůrkyni, která si tak za první měsíc vydělala desítky tisíc korun, tak může následující měsíc přijít pouze pár šupů. Několika dívkám se taková věc už stala a ty jsou potom naprosto bezradné, protože ukončily studium a velmi brzy zjistily, že na OnlyFans nejspíš neuspějí. I o této problematice se Holáková na Instagramu rozpovídala.

„Holky do toho skočí po hlavě a myslí si, že si vydělají velké peníze a nakonec nevydělávají nic, všechno se jim to po*ere. OnlyFans mají půl roku, potom to vzdají a skončilo jim to. Nedělejte to!“ varuje je.

Kdo se ale podle ní uchýlit k tvorbě na OnlyFans, jsou ženy, které už dříve natáčely porno. Stejně tomu prý bylo také v jejím případě, protože její videa na internetu už kolovala a nyní Holáková tvoří podobný ohlas na této platformě. Zároveň ale zdůrazňuje, že dívky, které s takovou tvorbou nemají žádnou zkušenost, se zkrátka nemají nechat strhnout vidinou snadno vydělaných peněz.

Holáková, která na svém Instagramu často vede velmi kontroverzní diskuze, se ale tentokrát dotkla tématu, které jistě mnoho mladých dívek zajímá. Ona sama navíc za dobu svého působení na OnlyFans nasbírala tolik zkušeností, že by s ní jen málo lidí mohlo nesouhlasit. I když má Holáková svou kariéru opravdu dobře rozjetou, což koneckonců dokazují také peníze, které jí z platformy chodí, kvůli takovému životu se potýká se spoustou problémů nejen v osobním životě.

Právě proto se nejspíš rozhodla apelovat na mladé ženy a dívky, aby si velmi důkladně promyslely, zda se opravdu chtějí do podobné tvorby pustit a zvážily všechny možné komplikace. Na Instagramu sdílela zprávu od jedné sledující, která reagovala na její videa a dala jí za pravdu. Setkala se v podstatě se vším, co Holáková zmínila, a děkovala jí, že se rozhodla na tyto problémy upozornit. Tvorbu na OnlyFans zkouší stále více dívek, které doufají, že díky ní zbohatnou.

Témata: Xholakys