Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidé mě využívají, stěžuje si Xholakys. Co všechno uděláte pro peníze a slávu, stěžuje si

Valerie Holáková alias Xholakys už má prý dost toho, jak ji lidé využívají. Její bývalá kamarádka se jí prý chtěla zalíbit a vymyslela si, že má psychické problémy. Nakonec ji prý začala urážet a zveřejňovat její soukromé věci. Holáková prý celou situaci řeší s právníkem. Také přiznala, že trpí panickými atakami.
  7:00

OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys se rozpovídala o tom, jak ji některé jiné tvůrkyně využívají. Holáková se nikdy netajila s tím, že má psychické problémy a některé její „kamarádky“ si prý vymýšlejí, že je mají také. Téměř pokaždé se z nich prý ale vyklubají podvodnice, které Holákovou pouze využijí pro peníze a čísla na sociálních sítích. Holáková se nyní rozhodla veřejně promluvit o tom, jak celou situaci vnímá ona.

Všechno měla odstartovat údajná zrada ze strany jedné OnlyFans tvůrkyně. „Nevěřím tomu, že neexistuje nějaká skupina OF holek, která si řekne, že ke mě nasadí jednu holku, která se mi dostane pod kůži a pro kterou budu dělat všechno, zachráním jí život, snesu jí modré z nebe a pak mě po*ebe. Tak koho pošlete dál? Já vím, zní to úplně paranoidně a schizofrenicky, ale já prostě nechápu proč,“ řekla Holáková ve videu na svém Instagramu. Mladá OnlyFans tvůrkyně tvrdí, že se prý vždycky ke svým kamarádům chovala hezky a snažila se jim pomoct za každou cenu. Velmi často se jí prý stalo, že jí její kamarádi vrazili kudlu do zad a z pro ni nepochopitelného důvodu ji začali urážet na sociálních sítích. K něčemu podobnému nyní mělo dojít znovu, ale tentokrát se Holáková rozhodla celou situaci začít řešit.

Holáková se prý necítila dobře a šla proto opět k lékaři. Začala mít panické ataky, které jí údajně ztěžovaly život. Jak takový záchvat vypadá?

„Panická ataka trvá zpravidla v řádu minut, ne hodin. Samotným spouštěčem panické ataky mohou být náhlé úzkostné myšlenky, vzpomínky, ale častěji prostá tělesná únava po dlouhém dni. Na tento stav reagujeme hyperventilací, lapáme po dechu, měníme hloubku dechu. V řádu minut dochází k vyčerpání organismu, protože není uzpůsoben k tomu, aby vydržel stav akutní stresové reakce delší dobu,“ stojí na webových stránkách psychologické a psychiatrické kliniky Adicare. I v takovém stavu se prý Holáková rozhodla, že se vydá pomoct své kamarádce, která ji potřebovala. Ta jí totiž tvrdila, že je její psychický stav natolik špatný, že nejspíš ani nedokáže dojít k sobě domů. Měla ji neustále prosit, aby ji sdílela na svém Instagramu a společně vytvářely různé fotky. Později se k ní ale začala chovat zle a Holáková začala postupně zjišťovat, jak se to ve skutečnosti s její kamarádkou má.

„Teď jsem zjistila, že typka nemá ani jednu diagnózu a je fakt jen pozér. Že žádní doktoři a přitom mi tady hrála frajerku, že jí prášky vyhovovaly a tvrdila, že má horší stavy než já. A to je jen pí*ovina, co jsem teď zjistila. Kvůli vám pozérům se psychické zdraví nebere tolik vážně,“ rozčílila se Xholakys. Neznámá OnlyFans tvůrkyně prý využila dobrého srdce Holákové, vymýšlela si, že má psychické problémy, aby se jí zalíbila a nakonec se k ní otočila zády. Holákovou ale začala urážet, protože se jí nelíbilo, jak o ní mluvila na Instagramu. „Ty jsi reálně nemocná holka,“ vzkázala Holákové na platformě X. Zároveň prý měla zveřejňovat soukromé fotky a videa Holákové, která ji požádala, aby vše smazala. Holáková to prý nenechá jen tak a celou situaci řeší se svým právníkem, protože ji prý její bývalá kamarádka chtěla zničit.

I když Holáková nyní řeší celou situaci skrze právníka, pořád prý nechápe, jak se k ní mohla neznámá slečna zachovat tak zle. Holáková jí prý chtěla koupit nový mobil a starat se o ni, ale její bývalá kamarádka se prý pokusila zničit dokonce i její rodinné vztahy. Holáková také zveřejnila konverzaci, kde jedna slečna popisuje podobnou zkušenost. Jejich společná známá se k ní prý chovala úplně stejně jako k Holákové a dokonce tvrdila, že spolu s Holákovou brala drogy. Holáková je ale ze situace očividně naprosto zničená, protože to prý není poprvé, kdy se k ní lidé zachovali tímto způsobem. „Co vy jste schopní udělat pro peníze a pro slávu? Ublížíte člověku charakterově,“ řekla Holáková. Posledních několik dní se už prý cítí lépe po fyzické i psychické stránce. Ve videu na jejím Instagramu ale bylo vidět, že je naprosto vyčerpaná.

Témata: Xholakys