Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Agáta Hanychová chystá novou kosmetickou značku. Snad nedopadneš jako Kočendová, píšou sledující

Agáta Hanychová chystá nový projekt. S dcerou Miou jela testovat novou značku kosmetiky. Pojmenovala ji AG Beauty a s největší pravděpodobností půjde o pečující kosmetiku. Na Instagramu sdílela zatím jen pár příspěvků, i přes to se fanoušci těší. Někteří sledující ji ale upozorňují, aby neměla místo kosmetiky ostudu jako Natálie Kočendová.
  17:57

Agáta Hanychová je jednou z mála osob v Česku, které se dají nazvat jako profesionální celebrity. V létě si prošla kontroverzním rozchodem s Jaromírem Soukupem, jen o pár měsíců později se vdala za bývalého partnera Miroslava Dopitu. Veškeré zážitky ze soukromého života aktivně sdílí na sociálních sítích a pravděpodobně i díky tomu se jí daří udržet na Instagramu pozornost desetitisíců fanoušků. Teď se je bude snažit zaujmout i novými produkty.

Hanychová jednoduše fanoušky baví. Sice denně mezi zábavnými příspěvky a informacemi ze soukromého života, sdílí také nespočet reklam, její fanoušci se nezlobí. Teď s největší pravděpodobností budou muset reklamy od značek, se kterými spolupracuje, ustoupit na druhou kolej. Začala totiž pracovat na nové kosmetické značce.

„Jdeme očuchávat krémy a olejíčky, které si mají dávat maminky na obličej,“ povídá Mia, dcera Hanychové, na jejím Instagramu. Hanychová ji se smíchem doplňuje tím, že jdou testovat její kosmetickou značku. Nese název AG Beauty.

O sortimentu Hanychová zatím nic neprozradila, zřejmě však půjde o pečující kosmetiku. Na značce teprve začala pracovat a tak na Instagramu sdílela zatím jenom tři příspěvky. Na všech ukazuje odměrné válce s tekutinou, kterou v jednom případě i sama míchá. „Vzniká další produkt. Jak já se těším,“ píše. K fotkám přidává také označení příroda, je však otázkou, zda produkty přírodní či organické doopravdy budou.

Její sledující se na nový projekt a novou kosmetiku od Hanychové těší. Někteří z nich však neopomenuli upozornit, že by se měla poučit od svých kolegyň, které místo úspěšné značky mají v poslední době jenom ostudu. „Snad se poučíš od Natálie Kočendové a neuřízneš si ostudu,“ píše jedna z nich.

Proč zmiňuje sledující Hanychové zrovna Kočendovou? Na sociálních sítích v poslední době rezonuje kauza, která se týká její kosmetiky. Lidé na sítích totiž začali spekulovat o tom, že produkty, které Kočendová prodává a vydává za své, pocházejí z asijského e-shopu Alibaba.com. Kočendová měsíc mlčela a nařčení nijak nekomentovala. Minulý týden však poprvé promluvila. Dodavatele má prý z Evropy, nemyslela, že je něco špatného na tom, pokud on nakupuje její produkty v Číně. Nikdy prý netvrdila, že je její kosmetika vyrobená v Česku. Zdá se však, že tvrdila. Ještě nedávno u některých produktů bylo napsané, že se jedná o českou kosmetiku.

Kočendová však není jedinou českou influencerkou, která čelí kritice kvůli vlastní značce kosmetiky. Nedávno začala prodávat pečující kosmetiku Dominique Alagia a tvrdila, že si na jejím vývoji dala záležet. Teď se ale objevily informace o tom, že by měla přeprodávat produkty jiné kosmetické značky. Jejich balení je téměř totožné a až na drobné výjimky odpovídá také složení. Alagia minulý týden natočila video, ve kterém tvrdila, že všechny produkty, které její značka nabízí, jsou vyrobené v Česku. „Každý, kdo říká, že jsou moje produkty z Alibaby nebo Číny, tak vám to tímto vyvracím, jelikož to absolutně není pravda a nic takového bych nedopustila,“ vysvětlila Alagia.