Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Aplikace Andrew Tatea byla odstraněná z nabídky Google Play | foto: Instagram

Google odstranil aplikaci Andrewa Tatea kvůli „nebezpečným názorům“. Ten si mezitím hraje na krále

Andrew Tate utrpěl další ránu. Jeho aplikace The Real World byla odstraněná z obchodu Google Play, kvůli údajně „nebezpečným názorům“. Skrze ní si přitom vydělá až 10 milionů dolarů měsíčně. On sám zatím poskytuje rozhovory a konfrontuje reportéry.
  10:00

Světoznámý influencer Andrew Tate stále čeká na finální verdikt, který rozhodne, zda skončí ve vězení nebo bude zproštěný všech obvinění. Spolu se svým bratrem Tristanem se sice mohou volně pohybovat po rumunském hlavním městě Bukurešti, dál od města však nemohou.

Stále se navíc objevují nepříjemné okolnosti, které bratrům jejich situaci rozhodně nijak neulehčují, kontroverzní influencer nyní navíc utrpěl další ránu. Společnost Google se rozhodla odstranit jeho aplikaci z obchodu Google Play podle ní je obsah nebezpečný a „mladé lidi navádí k misogynní ideologii“.

Tate ale tvrdí, že chce pouze zlepšit život svým podporovatelům.

Tateova aplikace se jmenuje „The Real World“ a dříve ji mnozí mohli znát jako „Hustlers University“. Díky aplikaci se mají zájemci naučit vydělávat obrovské množství peněz, mluvit se ženami tak, aby jim byly co možná nejvíce loajální, a také jak se „vymanit ze sevření Matrixu“, což je podle Tatea snaha vlád ovládnout svobodu. Objevilo se mnoho svědectví lidí, kteří Tateovu aplikaci používali a kteří si opravdu dokázali za krátký čas vydělat velké jmění, Tate a jeho tým sestavovali svůj program tak, aby se jeho úroveň postupně zvyšovala a cílem bylo udělat z uživatele člověka, který je naprosto nezávislý na systému.

Influencerovi se pouze díky této aplikaci neuvěřitelně zvýšily příjmy. Zájemci měsíčně za program zaplatí 50 dolarů a eště nedávno Tateův program využívalo zhruba 200 tisíc lidí, což to znamená, že Tate si díky tomu vydělal skoro 10 milionů dolarů měsíčně. Součástí Tateových programů je také jeden speciální kurz, který má muže naučit přesvědčit ženy k tomu, aby pro ně vytvářely pornografický obsah a oni ho následně mohli prodávat. Program nese název Pimpin’ Hoes Degree, což se dá přeložit jako „Titul z pasení k*rev“.

„S naší novou nezávislou platformou vás můžeme konečně učit věci, které jsme nikdy předtím učit nemohli. Metody, které zvládne každý bez ohledu na to, kolik je vám let nebo kolik máte času a peněz. Vydělávat peníze je dovednost . Naučíme vás , jak ji ovládnout,“ stojí na stránkách The Real World.

Početné skupiny aktivistů po celém světě ale aplikaci považují za nebezpečnou, podle nich může například program Pimpin’ Hoes Degree vést k nevhodnému chování k ženám, které nakonec může přerůst v neřízenou agresi. Po velkém nátlaku ze stran aktivistů se společnost Google rozhodla, že aplikaci smaže ze svého obchodu s aplikacemi Google play. Podle analýzy společnosti byla aplikace stažená více než 100 tisíckrát. Údajně misogynní názory, které aplikace často obsahuje, tak mohou kolovat mezi nemalou skupinou lidí, kteří je navíc bezpochyby předávají dál.

Google je zatím ale jedinou společností, která ze své nabídky aplikaci stáhla. Ostatní společnosti, které byly oslovené, zatím aplikaci The Real World stále nabízí, názory influencera se tak i nadále mohou bezpečně šířit. Sociální sítě jsou navíc doslova zaplavené různými citáty Tatea a lidé si některé jeho názory chválí.

Mezitím, co stovky lidí pracují na tom, aby byly nebezpečné názory Tatea zcela vymazány, se influencer stále snaží udržet si pověst životního vítěze. I nadále poskytuje rozhovory novinářům a rozhodně se nedrží zpátky. Chvíli se sice zdálo, že svůj boj s rumunskou vládou vzdává, nakonec ale znovu obrátil a v rozhovorech se neúnavně snaží obhájit. Někdy pro to ale nevolí zrovna nejlepší způsob. Při jednom rozhovoru nesouhlasil se slovy reportérky a rozhodl se ji konfrontovat.

„Pozval jsem vás do svého domu a vy tomu tady nešéfujete! Nemáte tu žádnou autoritu. To já vám dělám laskavost, takže mě poslouchejte a nepokládejte mi tyhle otázky. Nejste tu šéf,“ opřel se do reportérky Tate a v komentářích pod videem je spousta lidí na straně Tatea. Ti stejní lidé se také naváží do redaktorky a sympatizují s Tateovými názory.

Influencer tráví i nadále většinu svého času ve své luxusní vile, kde spolu s bratrem cvičí a trénují bojové sporty. Nedávno ho navštívila jeho dcera, která má ve všech videích, rozostřený obličej, aby nikdo neznal její pravou identitu, Tate se rozhodl, že ji naučí hrát šachy. „Víš, co je tohle za figurku? To je pěšák. Pěšáci jsou skoro všichni lidé na světě. Tohle je král, to jsem já, tvůj táta,“ učil ji Tate po svém.

I když má Tate mnoho zastánců, kritici poukazují na to, že se k ostatním lidem, kteří nejsou členy jeho rodiny, nechová dobře a je nebezpečným pro mladou generaci. Žádné nové informace o pokračování soudního procesu zatím nejsou a Tate tak stále žije v nejistotě, zda se bude moci konečně volně nadechnout, a nebo nakonec skončí za mřížemi.

Témata: Andrew Tate