Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Andrew Tate a Tristan Tate znovu trénují kickbox | foto: instagram.com

Andrew Tate se vrací do života. Trénuje kickbox, i přes zákaz je na Instagramu

Andrew Tate, který byl z vazby propuštěn do domácího vězení, se vrátil k trénování kickboxu. Pozval si domů svého dlouholetého trenéra a spolu se svým bratrem Tristanem trénují. Na Instagramu se také objevil profil, na kterém se objevují příspěvky z Tateova aktuálního života. Tate má ale Instagram zakázaný.
  19:00

Kontroverzní influencer Andrew Tate byl před časem propuštěn z vazby do domácího vězení. Vazbu opouštěl v podivném stavu a první záběry z jeho domácího vězení dokazovaly, že si Tate musí opět zvyknout na jiné prostředí. Od té doby se ale rozkoukal a i když je neustále pod drobnohledem, pomalu se začíná vracet zpět do svých starých kolejí. Začal být opět velmi aktivní na Twitteru, kde uráží spoustu lidí, snaží se předat svou motivaci ostatním a kromě toho neustále pracuje na své fyzičce. Za zdmi své luxusní vily se totiž znovu pustil do trénování bojových sportů.

Andrew Tate a jeho bratr Tristan si totiž pozvali na návštěvu trenéra kickboxu Amira Subasica. Ten se oběma bratry zná už dlouhou dobu, protože je trénoval v době, kdy se zápasením živili. Subasic si tak znovu vzal sourozence do své péče a společně se pustili do trénování. Bojové sporty oba bratry baví, zároveň je dost možné, že pokud budou konečně zproštěni všech obvinění, možná je uvidíme znovu zápasit. Několik známých osobností totiž oba bratry vyzvalo k zápasu. Anglický youtuber KSI se nedávno nechal slyšet, že by si dokázal představit zápas jeho a Logana Paula proti bratrům Tateovým. Nikdo na jeho výzvu nereagoval, pravděpodobně kvůli tomu, že Tateovi stále neznají finální verdikt. I tak se ale oba udržují v dobré tělesné kondici a Subasic přidává fotky z tréninku na svůj instagramový profil.

Velmi zvláštní je ovšem jiný profil na Instagramu, na který také odkazuje Subasic. Profil se jmenuje Cobra Speaks a neustále se na něm objevují příspěvky s Tateem, které jsou zajímavé tím, že jsou ze současné doby. Tate má přitom Instagram zakázaný a proto je velmi zarážející skutečnost, že takový profil existuje. Účet navíc sleduje přes 100 tisíc lidí a jeho dosahy jsou virální. Profil navíc odkazuje na stránku Join The Real World, kterou také prezentuje Tate. Kdo ale ve skutečnosti profil spravuje není známo. I když by se mohlo zdát, že profil spravuje právě Subasic, není tomu tak. Videa na profilu jsou navíc velmi dobře zeditována a působí tak, jakoby je vymyslel právě Tate. Ten se ale nijak k existujícímu profilu nevyjádřil. Oficiálně je aktivní pouze na Twitteru, kde své sledující zásobuje pravidelnou dávkou svých názorů.

Existuje také podobný profil s názvem University of Hustlers, kterou sice sleduje podstatně méně lidí, ale také se odkazuje na webové stránky Tateova online byznysu. Právě díky němu chodí influencerovi miliony dolarů měsíčně a nemusí se tak bát, že by se kvůli probíhajícímu vyšetřování ocitl na mizině. Tateovi fanoušci ho navíc neustále podporují na všech sociálních sítích a kdykoliv je převezen ze své vily k soudnímu líčení, čeká na něj početný dav lidí, kteří mu osobně vyjadřují podporu. Dokonce i paparazzi, kteří si ho přišli natočit a vyfotit, se mu snaží dát najevo, že za ním stojí. Tate si takových gest váží a už několikrát sdělil, že je rád, že v celé kauze není sám a že jsou i lidé, kteří jsou schopní mu věřit.

Tate každopádně stále čeká na finální verdikt, ale podle všeho by se měl dočkat svobody. Obvinění, která jsou proti němu u soudy vznesena, totiž ve finále pravděpodobně neobstojí jako dostatečná pro jeho definitivní uvěznění. I když se spousta detektivů neustále snaží zajistit důkazní materiály, muselo by se najít něco opravdu klíčového, aby byli oba bratři posláni za mříže. Tate si ale i tak musí dávat veliký pozor, jaké příspěvky na svůj Twitter přidává. Mohlo by se totiž jednoduše stát, že by byl nakonec obviněn z podněcování k násilí nebo z přehnaného urážení různých menšin. K tomu jeho příspěvky často nemají daleko.

Témata: Andrew Tate