Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Lboy vydal nový videoklip pro Clash of the Stars | foto: instagram.com

Polonahé tanečnice u tyče, Kaluba a Mawar. Před galavečerem má Clash of the Stars videoklip

Rapper Lboy vydal nový videoklip, který nahrál k pátému galavečeru organizace Clash of the Stars. Jsou v něm polonahé tanečnice u tyče, se kterými laškoval dokonce i Matouš Kaluba, zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička a také Kotlár. Lidé jsou ale výsledkem znechucení a kritizují bizár ve videoklipu.
  12:56

Přípravy blížícího se pátého galavečeru organizace Clash of the Stars jsou v plném proudu. Spolu s tím se také objevují různé upoutávky a proma nejen od zápasníků, ale také od samotné organizace. Nyní se do akce vložil rapper a také bývalý zápasník organizace Lukáš „Lboy“ Nárovec, který vydal novou skladbu s názvem „No eyes on me“. Ke skladbě byl také natočený videoklip, který se objevil na kanále Clash of the Stars na YouTube. Videoklip upoutal velkou pozornost nejen kvůli lidem, kteří se v něm objevili, ale také kvůli bizáru, kterého je videoklip plný.

Nárovec je úspěšný rapper a jeho popularita neustále stoupá. Velmi mu také pomohla účast na druhém galavečeru organizace Clash of the Stars, kde zápasil s tiktokerem Janem „Geybnem“ Havlem. Protože mu organizace pomohla zviditelnit se, udělat skladbu k blížícímu se turnaji bylo pro Nárovce jasnou volbou. Nárovec také mluví francouzsky a proto byla část rapu ve videoklipu právě francouzsky. Celý videoklip má na diváka působit tak, jako by byl vytvořený americkou produkcí. Je totiž udělaný ve stylu, který můžeme vidět u spousty slavných amerických rapperů. Ve videoklipu proto nechybí slečny u tyče, které se natřásají při tom, když na ně padají bankovky, drahá auta a také samozřejmě skupina mladíků, kteří se snaží tvářit drsně.

Videoklip má také upoutat pozornost na zápase Tadeáše „Mawara“ Růžičky a Tadeáše Veselého. Veselý v klipu sedí na gauči, obklopený ženami a se štosem bankovek v ruce. Tím ale jeho účast ve videoklipu končí. Růžička byl o proti němu o dost akčnější. Část videoklipu, ve které figuroval Růžička, se natáčela na Letné nedaleko kyvadla. Ružička a Nárovec stáli v popředí početné skupiny mladíků a oba se tvářili velmi hrozivě. Růžička, který je profesionální zápasník, předváděl různé kombinace úderu a kopů do vzduchu. Něco podobného jsme mohli vidět ve videoklipu rappera Yzomandiase, který natočil ke skladbě „Mawar“ a kterou Růžička používá při nástupu do zápasů. Nárovec zvolil text, který spojuje bojová umění a zároveň také kouření marihuany a chlubení se penězi. On sám ve videoklipu házel bankovky na tanečnice u tyče.

Ve videoklipu se také objevil Matouš Kaluba, který bude rovněž zápasit na pátém galavečeru organizace Clash of the Stars. Kaluba se nijak netají tím, že je homosexuál a ve spoustě rozhovorů na to dokonce sám upozorňuje. Ve videoklipu měl ale zajímavou roli. Přišla za ním jedna z tanečnic, která byla pouze v podprsence a Kaluba jí olízl prsa a poté se spokojeně usmál. V klubu Hot Peppers, kde se natáčela velká část videoklipu, měly tanečnice prostor se předvést. Několik záběrů totiž tvoří pouze to, jak se polonahé slečny líbají a osahávají. Kromě toho také tancovaly u tyče, nebo třásly zádkem na podlaze a nechaly se zasypávat bankovkami. Toho se zúčastnil také další zápasník, a sice Jan „Diego“ Kotlár, který ale ve videoklipu v podstatě nebyl déle než pár vteřin.

I když celý tým, který se podílel na natáčení videoklipu a také jeho zpracování do finální verze, odvedl dobrou práci, protože po vizuální stránce vše vypadá opravdu profesionálně, co se týče obsahu a myšlenky videoklipu byli někteří lidé naprosto znechucení. „Beat hrozný, rap mizerný, text o ničem, kvalita výborná, holky super. Celkově vyhozené prachy. Raději bych je dal těm holkám, ať mě obskakují celou noc,“ okomentoval videoklip jeden z diváků na YouTube. Komentářů o tom, že jediné, co je na videoklipu dobré, jsou tanečnice, se pod videem objevilo mnoho. Pro jiné je celý koncept videoklipu naprosto otřesný a nic podobného by se podle nich na internetu objevovat vůbec nemělo. Někteří ale Nárovce za jeho rap chválí a vyzdvihují jeho skladbu. Videoklip má za necelý den přes 30 tisíc zhlédnutí a i přes bizarní věci, které se v něm objevily, tak splnil svůj účel.

Témata: Mawar