Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Angie Mangombe | foto: Tilen Vajt

Angie dopodrobna popsala konflikt s taxikářem. Asi si myslel, že je Romka, tak jí nadával

Influencerka Angie Mangombe je známá pro svoji upřímnou a humornou povahu. Nyní se však svěřila, že se umí i pořádně naštvat. Když měla jen na chvíli odběhnout od zaparkovaného auta, obořil se do ní taxikář. Navzájem se měli urážet, přičemž se do ní prý navážel, ať jde radši pracovat. Mangombe redakci Antiyoutuber.cz podrobně popsala, co se stalo.
  16:00

Influencerku Angie Mangombe zná většina hlavně díky její účasti v první řadě reality show Like House. Tam se objevila až po několika dílech a entrée měla parádní. To že z plných plic umí říct svůj názor na kohokoliv, ukázala nejednou. Nyní se jak na svém Instagramu, tak redakci Antiyoutuber.cz svěřila s konfliktem, který se odehrál mezi ní a taxikářem. Ten se do ní měl ostře a hrubě navážet, kvůli tomu, že mu zřejmě zaparkovala na jeho místě. Mangombe říká, že si myslí, že je to kvůli tomu, že vypadá jako Romka.

Památka na nejnáročnější období v mém životě.

Většinu času se cítím fakt totálně na nic a nepřitažlivě, ale tenhle den jsem se cítila vážně skvěle! Takhle si chci tohle období pamatovat. Protože jinak Raf bude jedinacek.

Děkuji @unikate_kraus za krásné fotky.

16. června 2023 v 21:41, příspěvek archivován: 5. září 2023 v 13:50

Mangombe se v posledních týdnech musí potýkat s ostrou kritikou ze strany médií a sledujících. Nedlouho po porodu měla totiž dát dítě ke své babičce na hlídání a se svým partnerem Josefem Kůrkou se vydat na wellness pobyt. Zdá se, že ji už otázky ohledně výchovy jejich malého syna nebaví. Když se ji tak na něj někdo zeptá, vymýšlí si. Ve vtipu tak měla říct, že své dítě odložila na pár hodin do baby boxu. Nemálo uživatelů na sítích to však nepochopilo a Mangombe za její výchovu krutě odsoudili.

Zdá se však, že je influencerka nad věcí a moc si nad hejty hlavu neláme. To však neznamená, že se za sebe neumí postavit a zapojit se do konfliktu. Když se momentálně v Ústí nad Labem jen prý na pár sekund zastavila s autem na kraji silnice, hlasivky si na ni vykřičel neznámý taxikář. „Bylo to místo buď pro vozíčkáře, nebo pro taxikáře si myslím. Fakt to nebylo tak, že bych zastavila někde uprostřed silnice no,“ říká pro redakci Antiyoutuber.cz.

Řekla ANO ! Dekuji moc restauraci @apelace21 a mému kamarádovi @andrew_and_timmy za připravený skvělý večer, moc si toho vážím, lepší jídlo jsme nikdy nejedli a větší romantiku už nešlo připravit ❤️ #wedding #say #yes #love #me #and #you

29. prosince 2022 v 21:14, příspěvek archivován: 5. září 2023 v 13:49

Mělo tedy jít o pouze rychlou zastávku, kdy se Mangombe za pár sekund vrátila. „To bylo prostě jenom pět sekund. Já jenom rychle vyběhla. Dala jsem blikačky a byla jsem hned zpátky,“ vysvětluje Mangombe. „Hlavně nechápu, co měl za problém. Tam bylo spoustu místa. Kdyby tam bylo jako jedno jediné místo, tak se nedivím,“ doplňuje. Zdá se, že se pan taxikář chtěl hlavně hádat.

Už od té doby, co z auta vystoupila, na ni měl pokřikovat. „On na mě řval ještě před tím, než jsem vůbec vyběhla, že tam jako stát nemám. Říkala jsem mu, že tam budu pět sekund, ať počká,“ říká Mangombe. To byla ještě zřejmě klidná. Hned jak se k autu vrátila, tak na ni však agresivní taxikář začal opět pokřikovat. To už se naštvala a rozhodla se, že si to s ním vyříká. „Zase něco vyřvával, tak už jsem pak na něj taky vyjela no,“ vysvětluje. „On právě vylezl z auta, takže já jsem pak k němu přistoupila a říkám: „tak pojď, tak pojď’. Byla jsem pak ráda, že zalezl,“ doplňuje.

Mangombe si ostré narážky ze strany taxikáře nechala jakž takž zřejmě líbit do té doby, než jí řekl, ať jde radši do práce. „Mě vyhecovalo to, že mi řekl jako: „běž do práce’. Že on si asi myslel, že jsem jako cikánka, že nepracuji a že jsem se tam zastavila, že jdu jako na pracák,“ vysvětluje. To ji prý natolik vyhecovalo k tomu, že mu chtěla dát pěstí. Nakonec se zřejmě taxikář zalekl a schoval se zpátky do auta.

Spolupráce s @weardaisylee
Já to oblečení prostě miluju
Ne jen, že hezky vypadá ale je taky z kvalitního materiálu

A za zpracování videa tleskam @audiovizual_mc

23. října 2021 v 12:45, příspěvek archivován: 5. září 2023 v 13:50

Mangombe se svěřila, že na podobné situace není zvyklá a je prý sama překvapená, jak na pána vyjela. Zvláštním způsobem ji to prý uspokojilo. „Fakt jsem se cítila tak jako uvolněně a mohla bych to takhle dělat každý den. Doufám, že ho tam někdy potkám znova,“ říká Mangombe.