Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Tiktoker se vkrádal lidem do domů | foto: instagram.com

Tiktoker se vkrádal lidem do domů. Stařence ukradl psa, nakonec ho sebrala policie

Mladý tiktoker se chtěl proslavit, a tak se začal natáčet při tom, když se vkrádal cizím lidem do domů. Také šel za starou paní, které ukradl psa a utekl. Policie po něm vyhlásila pátrání a nakonec skončil u soudu. Bylo mu nařízeno zaplatit odškodné a dokonce si ho pozval do televize slavný moderátor.
  9:12

Někteří lidé, kteří působí na sociálních sítích, jsou schopní udělat skoro cokoliv pouze proto, aby se zviditelnili a vzrostl jim počet sledujících. Podobně tomu bylo i v případě osmnáctiletého tiktokera Bacari Ogarra, známého pod přezdívkou „Mizzy“, který pro svou cestu ke slávě zvolil opravdu podivný způsob. Ogarra se totiž natáčel při tom, když se vloupával k cizím lidem domů. Pozornost si sice získal, ale ne na místech, kde by si to přál. Policie totiž zaznamenala jeho tvorbu a Ogarru se rozhodla najít a poté zatknout.

@mizzypranks Mizzy the Prankster gets arrested and goes to jail #freemizzy #prank ♬ This Is How We Do It - Montell Jordan

Ogarra, mladý tiktoker, který žije v Londýně, se snažil být co možná nejvíce originální a tak přišel se sérií všemožných pranků. Některé z nich, včetně vloupání se do domovů jiných lidí, však byly na hraně zákona. Právě vloupačky ho ale dostaly do situace, kdy ho začala hledat Londýnská policie. I když si Ogarra myslel, že se jedná pouze o žert, obětem jeho výstřelků se jeho chování ani trochu nelíbilo. Ogarra například vešel do domu, kde se právě celá rodina, která v domě bydlela, koukala na televizi. Rodina se samozřejmě vyděsila a začali mladého tiktokera okamžitě žádat, aby odešel. To Ogarra samozřejmě udělal, ale předtím se musel pro svoje pobavení a také pro pobavení svých fanoušků, posadit na gauč, jako by se nic nedělo.

Podobných videí natočil Ogarra hned několik a i když jeho tvorba diváky velmi bavila, jeho chování bylo naprosto nepřijatelné. Ogarra ale doslova miloval pranky a stále přicházel se šílenějšími nápady. „Jdu za neznámou ženou a budu předstírat, že jsem její syn,“ řekl v úvodu jednoho videa Ogarra. Následně přišel za paní, která už byla staršího věku, seděla na lavičce a za vodítko držela svého psa. Ogarra o psa chvíli předstíral zájem a poté ho popadl a začal s ním utíkat pryč. Samozřejmě se u toho nezapomněl natáčet. Psa ale samozřejmě nakonec vyděšené paní vrátil. Právě kvůli podobným výstřelkům Ogarra skončil v hledáčku policie, která po něm vyhlásila pátrání a nakonec se jí podařilo mladého tiktokera zatknout.

@mizzypranks Mizzy the Prankster’s message to the people #viral #freemizzy #prank ♬ Paris - Else

Ogarra nakonec skončil před soudem, ze kterého nakonec vyšel docela dobře. Charlotte Crangleová, soudkyně, která se celým případem zabývala, nakonec Ogarru propustila. Ogarra se sice může vrátit ke své tvorbě na sociálních sítích, zároveň ale pod dobu dvou let nesmí zveřejnit žádné video, ve kterém figurují také jiní lidé, od kterých nedostal souhlas ke zveřejnění. Kvůli své kontroverzní tvorbě také několika lidem opravdu uškodil. Crangelová mu proto nařídila, ať obětem jeho chování uhradí škodu ve výši 200 liber, což je v přepočtu 5,5 tisíc korun. Některým má dokonce zaplatit víc za psychickou újmu, kterou svým chováním způsobil. Protože Ogarra také natáčel nevhodnou tvorbu v obchodním centru Westfield, dostal dvouletý zákaz do centra chodit.

Ogrrova kauza zaujala také slavného moderátora Pierse Morgana, který své hosty dokáže s kamennou tváří konfrontovat a velmi slavný je také jeho rozhovor s kontroverzním influencerem Andrew Tateem. Také Ogarru Morgan ve svém rozhovoru nekompromisně vyzpovídal. Podle něj je totiž Ogarrovo chování naprosto nepřijatelné a jeho tvorba nemá žádný smysl. Ogarra se ale přiznal, že i když ho podobné pranky baví, celou dobu mu převážně šlo o zviditelnění se. Morgan ale naprosto odsoudil styl, kterým se o tom Ogarra pokoušel. I když se mladý tiktoker zviditelnil tím, že se objevil v pořadu Morgana, zároveň byl ale před celým světem velmi ztrapněn.

@mizzyandskitz What did mizzy do? Jumping over Orthodox Jewish men, asking women 'do you want to die'? Pranksters, why do you do these things? #pranksters #pranks #dontdothat #mizzy #crimes #explanation #piersmorgan #interview #television ♬ original sound - Mizzy&Skitz

Tiktoker Ogarra se v rámci vyšetřování rozhodl smazat všechny své účty na sociálních sítích. Po té, co skončilo soudní jednání, které rozhodlo o jeho finálním verdiktu, se ale opět vrátil na TikTok, kde působí velmi sebevědomě. Skoro každý by čekal, že po průšvihu, do kterého se Ogarra dostal, se mladý tiktoker začne chovat pokorně. Tak se ani zdaleka nestalo. Ogarra své propuštění považuje za naprostý úspěch a pravděpodobně se nebude ani trochu držet zpátky. Pokud ale svou novou tvorbu opět přežene a skončí u soudu, pravděpodobně už neodejde s tak nízkým trestem.