Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

SweetieMarket | foto: instagram.com

SweetieMarket natočila parodické video na Kirsten. Na sítích lidé spekulují, zda se jí videem vysmívá

Influencerka SweetieMarket se rozhodla reagovat na kauzu kolem Carrie Kirsten. Natočila parodické video, ve kterém mluví o rozchodu s nejmenovaným partnerem. Prý se rozešli kvůli tomu, že se s ní nechtěl dívat na Ordinaci v růžové zahradě. Lidé na sociálních sítích spekulují, zda videem influencerka reaguje na osm let starý spor mezi ní a Kirsten.
  15:15

Kauza vztahů Carly Kirstenové alias Carrie Kirsten stále pokračuje a nereagují na ni jenom „běžní“ lidé na sociálních sítích a reakční kanály. Začali se k ní už vyjadřovat i influenceři, kterých se drama nijak netýká. Řeší veřejně na sociálních sítích, na kterou stranu se přidat, kdo má pravdu a kdo zná nějaké zákulisní informace. Někteří z nich se ale jejím videem, ve kterém odhalila „pravdu“ o jejích bývalých partnerech nechali inspirovat.

Influencerka Markéta Ramanauskas, rozená Vašířová, známá spíše pod přezdívkou Sweetiemarket, se rozhodla natočit naprosto totožné video, jako Kirstenová. Jenže to od Ramanauskas je parodické. Mluví o rozchodu s nejmenovaným partnerem, je otázkou, jestli myslí Denise Kubíka nebo manžela Edvinase, se kterým se před třemi lety rozešli. Ramanauskas se proto rozhodla o rozchodu promluvit, na rozdíl od Kirstenové jednotlivá nařčení nemyslela vážně.

Ramanauskas ve videu, které navíc pojmenovala stejně jako Kirstenová, vysvětlila, že se s bývalým partnerem rozešla kvůli tomu, že se s ní nechtěl dívat na její oblíbený seriál Ordinace v růžové zahradě. „Je na čase to objasnit, protože vy jste se mě na to hodně ptali. Já vím, že vy nevíte, o jakého přítele jde. Já to taky nevím,“ vysvětluje. Prý už jednoduše chce a nezvládá dál o jejich rozchodu mlčet. Nechce videem získat sledovanost, prý chce jednoduše věci uvést na pravou míru.

Video je jednoduše celé myšlené s nadsázkou a evidentně si i z Kirstenové utahuje. Ukazuje například i důkazy pro daná tvrzení ve formě screenshotů konverzací. Jenže tu konverzaci uvádí tím, že potřebuje vytvořit falešnou konverzaci, aby měla co dát do videa. Obsah a informace, které uvádí, jsou zkrátka irelevantní a je diskutabilní, jestli vtipné. Na tom se totiž nedokážou shodnout ani diváci.

Někteří diváci videa také upozorňují, že by Ramanauskas neměla natáčet parodické reakce, když několikrát na sociálních sdílela některá vztahová dramata. Veřejně mluvila například o tom, že ji manžel podváděl, což ji velmi zasáhlo.

Je otázkou, zda Ramanauskas videem reagovala pouze na aktuální kauzu, nebo i na dávný spor mezi ní a Kirstenovou. Dříve si totiž byly velmi blízké, dodnes jsou dohledatelná společná videa na YouTube. Jenže zhruba před osmi lety měly influencerky mezi sebou spory, které se řešily i na sociálních sítích. Právě proto si někteří myslí, že si chtěla jednoduše do Kirstenové rýpnout mnohem víc, než jenom natočit parodickou reakci.

Témata: Carrie Kirsten