Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Jarda Kotlár se svým sexy doprovodem | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Šulcová se na Clashi objevila po boku neznámého muže. Kotlár seřval matku Kuběnky

V sobotu se konal zřejmě nejzajímavější a nejočekávanější galavečer bojové organizace Clash of the Stars. Celý večer doprovázely humorné a často i dosti vyhrocené situace. Influencerka Anna Šulcová byla například spatřená v přítomnosti neznámého nápadníka, se kterým se i nejednou držela za ruku. Je její vztah s Houškou v krizi? Kotlár security si vykřičel hlasivky na matku Kuběnky.
  12:12

Pátý galavečer Clash of the Stars je za námi a redakce Antiyoutuber.cz přináší pikantní situace jak z klece, tak mimo ní. Clash roste raketovým tempem a je to znát. Na samotný galavečer se začínají sjíždět celebrity dokonce i z daleké ciziny. Objevují se na něm hlavně také i různé známé tváře českého internetu, které jen svým bytím překvapují veřejnost. Na akci se objevila například influencerka Anna Šulcová, která všechny kolem ní zarazila svojí společností. Houška nikde, Šulcová se držela za ruku s neznámým mladíkem. Rozruch vyvolal i nejslavnější securiťák Jaroslav Kotlár, který ztropil pořádnou scénu. Hlasivky si vykřičel na matku Tadeáše Kuběnky. O co šlo?

@janvrabek Ukázka arogantního chování Jardy Kotlára z galavečera cots 5 Jarda se motal po hale a fotil se s fanoušky, po focení si sednul na random místo kde bylo momentálně volno, paní mu několikrát říkala, že to je obsazený, že za chvilku přijdou a jestli může jít pryč, Jarda jí sjel na plnou čáru a řval na ní, že může být kde chce... Kotlár odešel aby neměl scénu po té co šel pán pro Security. #clashofthestars #jardakotlar #securitykotlar #clashofthestars5 #mma #prague #box ♬ původní zvuk - janvrabek

Již uplynulý pátý galavečer je většinou označován za ten nejlepší vůbec. Organizace překvapila pořádně zaplněnou zápasnickou kartu bizarními a slavnými influencery. Už i první dva zápasy, které jsou často označované, za ty ne moc zajímavé, pořádně pobavily a překvapily. Aleky dostal na budku od Víška a Kaluba utekl z klece. Zvláštním způsobem se tak vítězem zápasu stal všemi milovaný Ladislav Gal alias Kukis. Každý zápasník byl při jeho nástupu do klece buď pořádně podporován, či naopak vypískaný celou halou. Atmosféra v O2 Universu byla doslova magická až by se dala krájet.

Hlavní pozornost spadala hlavně na zápasy a veškeré dění v kleci. Pikantní a bizarní situace se však děly i mimo ní. Jak se hala postupně zaplňovala, přicházeli i influenceři, kteří často překvapovali jen tím, co měli například na sobě, či jejich společností. Všem kolemjdoucím zřejmě pořádně vyrazila dech influencerka a youtuberka Anna Šulcová. Ta se v poslední době co to jde chlubí svým mnohými nenáviděným partnerem Vladislavem Houškou. Na Clash ho však sebou nevzala.

teď vidim barvy tam, kde byla dřív jen tma♥️

10. června 2023 v 10:30, příspěvek archivován: 12. června 2023 v 11:32

Zpočátku byla viděná pouze ve velkém obklopení neznámých mužů, jejichž pozornost, kterou jí věnovali, byla až do očí bijící. Později se začala družit i s ostatními, avšak jednoho z amantů se už nezbavila. S tímto neznámým mužem trávila téměř celý večer, přičemž vedle sebe i seděli přímo před klecí. Na tom přeci není nic špatného. Třeba to byl jen kamarád, řeknou si zřejmě někteří. Za podivné by se pak dalo označit to, že se s ním měla Šulcová držet i za ruku. Znamená to, že se s Houškou rozešla? Společné fotky z Instagramu však zatím nesmazala.

Poprask vyvolal i známý securiťák a bojovník z Clashe Jaroslav Kotlár. Ačkoliv v ten večer nezápasil, dal všem pořádně najevo, že se vyskytuje v hale. Při jedné pauze si ho pozval hlavní moderátor Jakub Jíra na pódium, kde ho vyzpovídal z pár věcí. Následně se na scéně objevil i zápasník Karlos Benda, který ho opět pořádně udolal svými argumenty. Nebyla to však jediná situace, při které si Kotlár uřízl pořádnou ostudu. Na galavečer si sebou přivedl i jeho družku Annabelle s kterou se dostali do velmi vyostřeného sporu.

Humorné je to, že šlo o úplnou prkotinu. Kotlár měl zřejmě lístky na místa, která mu nevyhovovala. Rozhodl se tak, že se se svojí partnerkou vydá až přímo do první řady a usadí se na momentálně prázdné židle. Tato místa však už někomu patřila. Sedět na nich měla známá influencerka, OnlyFans tvůrkyně a rapperka Roxana. To, že by tam Kotlár neměl co dělat se mu snažila vysvětlit matka Tadeáše Kuběnky, která seděla přímo za ním. Že se mu někdo pokusil jakkoliv oponovat Kotlár nenesl dvakrát dobře a začal paní Kuběnkovou nevybíravě osočovat.

Your future wife

6. září 2022 v 18:22, příspěvek archivován: 12. června 2023 v 11:33

Ta se mu snažila zpočátku vcelku klidně vysvětlil, že tam nemá co dělat, jelikož tam už někdo sedí. Kotlár začal být ihned velice agresivní a na Kuběnkovou téměř křičel. Časem situace čím dál více stupňovala až začal Kotlár používat dosti nevybíravé a sprosté nadávky. Říkat jí měl, že ona vůbec netuší kdo je a s kým má tu čest. Zpocený, naštvaný a ukřičený Kotlár však nakonec ustoupil, zvedl se a s partnerkou odešel. Při konfrontaci oslovil dokonce i autora článku. Zřejmě si myslel, že je jedním z organizátorů, a tak mu dal rozkaz, aby zavolal toho „velikého securiťáka“.