Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Fregamer a Kluk s kamením | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Fregamer se utká s Klukem s kamením. Nandej to Davidovi, vzkazuje Shopaholic Adel

Velmi očekávaný zápas mezi Klukem s kamením a Fregamerem má konečně finální datum. Kluk s kamením chce vymlátit Fregamerovi i zbylé zuby, ten se zase bojí penisu svého soupeře. Shopaholic Adel drží palce Klukovi s kamením a Fregamer vyzval jejího nového přítele Jana Kulase na zápas.
  17:00

Jedním z překvapivých zápasů, které byly oznámeny na úvodní tiskové konferenci organizace Clash of the Stars, byl zápas Ondřeje Untermüllera, který vystupuje pod přezdívkou „Kluk s kamením“ a Davida „Fregamera“ Pražáka. Fregamer, bývalý přítel kontroverzní tiktokerky Shopaholic Adel, totiž vyzval Kluka s kamením kvůli tomu, že se do Adel navážel. Rozhodl se proto pomstít svou tehdejší přítelkyni a na druhém galavečeru přišel do klece po té, co Kluk s kamením prohrál svůj premiérový zápas, aby ho mohl vyzvat na souboj. Výzva vyvolala v publiku velký rozruch a čekalo se, že se spolu oba utkají na třetím turnaji organizace.

Nejočekávanější zápas Tak co těšíte se na něj. Jinak pokud by byl zajem od firem budu rád za podporu a mužete být vidě buď v hale na plachtě nebo samolepka na mé tělo. ##klukskamenim ##foryour

25. dubna 2023 v 13:21, příspěvek archivován: 25. dubna 2023 v 13:21

Fregamer se ale od té doby zápasu vyhýbal a Kluk s kamením si tak na svého soupeře musel velmi dlouho počkat. Výzva byla přitom z jeho strany naprosto jasná a sebevědomá. „Vyzývám tě do trojky v MMA. Jestli to nepřijmeš, tady se mi pokloníš, že jsi srab. Těš se,“ oznámil zájem o zápas Fregamer po prohraném zápasu Kluka s kamením.

Po výzvě však bylo dlouho ticho, dokud se Kluk s kamením neobjevil na tiskové konferenci ke třetímu turnaji a promluvil o celé situaci s Fregamerem. „Já jsem sem přišel hlavně kvůli tomu abych vyzval Davida, kterej asi nejspíš furt odmítá a nechce se mnou do toho zápasu, přitom mě přišel vyzvat do klece. Strašně mě to mrzí, ale chtěl bych mu rozmlátit ty jeho poslední zuby, co má v hubě,“ vyzval Fregamera Kluk s kamením.

Fregamer se tedy odhodlal k finální odpovědi a poslal Klukovi s kamením zcela jasný vzkaz. „Ondrášku, vidíš co je tohle? Clash of the Stars, takže ve čtyřce se vidíme. Tam dostaneš flákanec a do*ebu tě. Roz*ebu tě totálně, takže to podepiš,“ reagoval na výzvu Fregamer s tím, že Kluk s kamením je pouze malý a nevychovaný spratek. Kluk s kamením měl však v tu chvíli jiné plány. Chystal se totiž na zápas, kde se měli proti sobě utkat tři zápasníci najednou, který nakonec s přehledem vyhrál. Fregamer se tak zápasu nedočkal ani na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars. Jejich vzájemný střet byl ovšem oficiálně potvrzený a domluvený na nadcházející turnaj, který se bude konat 10. června v pražské hale O2 Universum.

Fregamer se za bouřlivého potlesku objevil na pódiu na poslední tiskové konferenci a všechny domněnky se tak potvrdily. Působil velmi sebevědomě a hned v úvodu měl homofobní poznámky směrem ke Klukovi s kamením. „Ondrášku, vem si radši suspenzor, ať ten tvůj pták neskončí u mě v p*deli,“ pustil se do Kluka s kamením Fregamer. Ten ho ale ujistil, že Fregamer opravdu není jeho typ a že to nehrozí. Je ovšem zajímavé, že jejich zápas se bude dít i přes to, že Shopaholic Adel se s Fregamerem rozešla a nyní žije s novým přítelem Janem Kulasem. Ten se prý údajně do jejího bývalého přítele navážel a vyhrožoval mu, že ho zbije. Fregamer se proto rozhodl oficiálně vyzvat Kulase na zápas v Clash of the Stars.

Shopaholic Adel se však na pátý galavečer organizace nechystá. Kluk s kamením pustil nahrávku, kde se Adel vyjadřuje k jejich zápasu. „Proč bych měla Ondro chodit osobně? Já si to vychutnám z pohodlí domova. Já nepotřebuju chodit nikam osobně. Co ti popřeju do zápasu? Rozbij Davidovi dr*ku, děkuju,“ řekla Adel v hlasové zprávě. Ke svému bývalému příteli už tedy očividně nemá žádné city a nevadí jí, když mu někdo ublíží. Ještě nedávno ho přitom byla připravena bránit před každým, kdo by ho chtěl zbít. Pražák je však přesvědčený o tom, že se to nestane a Kluka s kamením dokáže porazit.

JEDEME ŽIVĚ NA YOUTUBE!

24. dubna 2023 v 18:19, příspěvek archivován: 25. dubna 2023 v 13:19

Když došlo na jejich vzájemný staredown, Kluk s kamením si vzal pro jistotu chránič na zuby, protože se bál toho, že ho Fregamer udeří. Vzít si chránič se nakonec vyplatilo, protože Fregamer se ho pokusil trefit hned několika údery. Oba zápasníky od sebe musela odtrhnout ochranka a bylo vidět, že Klukovi s kamením se to vůbec nelíbilo. Pokusil se mu údery vrátit, ale člen ochranky ho držel pevně a už se mu to nepodařilo.