Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Datel má problémy s váhou | foto: instagram.com

Datel obhajoval sázky, o dluzích nemluvil. Navážil moc kilo, možná se prát nebude

Poklidný Before the Clash, kterého se zúčastnil Datel a Dynamo, narušil pouze Kotlár, který po telefonu na Datla křičel. Datel také promluvil o sázkovém servisu AIBET, o svých dluzích ale mluvit nechtěl. Poté odjel pryč pracovat na své váze, protože musel za jediný den shodit 10 kilogramů. Na raním vážení ale převážil o 3,2 kilo.
  16:26

Poslední rozhovor mezi youtubery Markem „Datlem“ Valáškem a Tomášem „Dynamem“ Križanem, byl po celou dobu v naprostém klidu. Jediný rozruch vyvolal Jaroslav Kotlár, který zavolal uprostřed živého vysílání Le Symu a mluvil směrem k Valáškovi. Opět se totiž vyjadřoval ke kauze, kdy ho údajně okradl jeho bývalý manažer a Valáškův kamarád Vojtěch Hlaváček. Kotlár je totiž rozčilený, protože se ho Valášek zastává a tvrdí, že to celé bylo úplně jinak. Právě proto Kotlár vyzval Valáška na zápas v MMA bez rukavic.

Kotlár ale chce jít s Valáškem do „Klece strachu“, jenomže Valášek chce zápasit v kleci normálních rozměrů. „Ty na mě musíš házet špínu, ale ty jsi ten člověk, který se zastává toho člověka, který mě o všechno okradl. Ale já to tak nenechám a veř mi, že tě vystřelím z těch trenek, ty v*le. Připrav se na to, protože to, co zažiješ, to jsi ještě nikdy v životě nezažil,“ křičel na Valáška Kotlár.

Valášek se ale opět situaci komentoval tím, že Kotlár je ten, kdo někomu dluží peníze. Podle něj se také chce Kotlár neustále prát v kleci strachu proto, že se pouze bojí zápasit v kleci normálních rozměrů, kde by jeho soupeři měli daleko více prostoru a měli by tak větší šanci ho porazit. Pokud tedy jejich zápas má dopadnout, musí se uskutečnit v kleci standardních rozměrů.

Další volající se Valáška zeptal, zda mu nepřijde pokrytecké, že ostatní odsuzuje za propagaci pochybných kryptoměn, když on sám propaguje ještě pochybnější sázkový servis. Valášek se ale obhajoval tím, že společnost AIBET, kterou na svém Instagramu propaguje, je na rozdíl od pochybných kryptoměn zcela v pořádku. „Já si za tím stojím a vím, že kluci z AIBET to dělají dobře. Můžu dát ruku do ohně za to, že mě neplatí,“ tvrdil Valášek.

Následný telefonát se opět vztahoval na Valáška, tentokrát ale na to, jak je to s jeho finanční situací, když neustále tvrdí, že má minimální mzdu a zároveň propaguje různé věci a k tomu navíc zápasí v Clash of the Stars. Na Valáškovi bylo vidět, že se mu otázka příliš nezamlouvá a odkázal se na jeden rozhovor, ve kterém svou finanční situaci rozebral. Veřejně se k tomu už prý nijak vyjadřovat nechce.

Nepříjemné telefonáty v posledním předzápasovém rozhovoru ale nejsou to jediné, s čím se Valášek musel popasovat. Zjistilo se totiž, že má velký problém s váhou. S Križanem se má totiž utkat o titul šampiona ve váze do 84 kilogramů. I sám Križan, který má váhu v pořádku, vyjádřil jisté obavy ohledně toho, zda se Valáškovi vůbec podaří váhu zvládnout.

Valášek má totiž pouhý jeden den na to, aby zhubl deset kilo, což je velmi nepříjemný proces i pro profesionální zápasníky. Začal proto odvodňovat, chodit do sauny, běhat na páse zabalený do mikiny a tepláků a snažil se váhu splnit.První pokus mu ale nevyšel, protože ačkoliv se snažil, jeho váha na raním vážení byla 87,2 kilogramů. Musí tedy ještě 3,2 kilogramů shodit.

Valášek přidává na svůj Instagram proces hubnutí a spolu s ním také organizace Clash of the Stars. Ta k videím přidala znělku z filmu Terminátor a to z jednoho prostého důvodu. Znělku si totiž vybral jako svou doprovodnou hudbu při nástupu do klece MMA zápasník Karel „Terminátor“ Vémola.

Ten je navíc velmi známý tím, že svou váhu nechává až na poslední a poté ji, podobně jako nyní Valášek, shazuje velmi nepříjemným způsobem. Lidé si ale z Valáška dělají legraci.„Hraje si na Vémolu a pak to takhle dopadá. Tohle není Vémola na diuretikách a růsťáku, co za noc odvodní 12 kilo. Měl by se na to vy*rat, než zkolabuje,“ píší lidé do komentářů pod příspěvek, ve kterém se Valášek snaží shodit váhu.

Valášek si pravděpodobně uvědomuje, že váhu neměl nechat až na poslední chvíli. Nejen, že nemůže odpočívat a nabírat síly den před svým zápasem, ale musí si navíc projít opravdu nepříjemným procesem rychlého hubnutí, kde jde opravdu o zdraví. Nic jiného mu ale nezbývá, protože pokud na večerním vážení nenaváží, nebude se moci, v případě že by porazil Križana, stát právoplatným šampionem ve váze do 84 kilogramů. Spousta lidí už dříve poukazovalo na to, že Valášek váží až příliš. Jejich obavy se tak naplnily a vše záleží pouze na tom, jak silnou bude mít Valášek vůli v posledních chvílích před večerním vážením.