Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Dynamo ukončuje Datla. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Letošní progres Clash of the Stars: Pád Veselého, zápas slepých, nečekané knockouty a obrovský zájem lidí

Clash of the Stars se neustále zdokonaluje. Za letošní rok se vedení podařilo uspořádat hned tři galavečery, které byly opravdu povedené. Podle některých se už organizace nemá kam posouvat, ale nové zápasnické karty taková tvrzení vždy vyvrátí. Sledovanost organizace je opravdu obrovská a brzy nás čeká další galavečer.
  15:01

Organizace Clash of the Stars, která divákům nabízí zápasy bizarních lidí, influencerů a celebrit, se od svých počátků výrazně posunula. Neuvěřitelně jí stoupla sledovanost a zájem o ni je neuvěřitelně velký. Vedení organizace letos uspořádalo tři galavečery, které opravdu stály za to. Jejich návštěvnost byla obrovská a hala O2 universum, ve které se galavečery konaly, byla pokaždé vyprodaná. Výběr zápasníků nalákal plno lidí nejen do arény, ale také k obrazovkám, kde spousta lidí sledovala živý přenos z místa. Pojďme si společně připomenout některé výrazné momenty z galavečerů, které se konaly v roce 2023.

Clash of the Stars 4

Čtvrtý galavečer organizace byl velkolepý. O velmi krátký zápas se postarala dvojice Aleš Olejník a Václav Flachs alias Král Berouna. Flachsovi se totiž za necelých deset sekund podařilo Olejníka knockoutovat a aréna z toho byla naprosto v šoku. Podle několika lidí Olejník do zápasu nastoupil opilý a vůbec se nepřipravoval. Na to ale v zápasu doplatil. Velmi zajímavý byl také zápas, ve kterém proti sobě nastoupili hned tři zápasníci. Matouš Kaluba, Jiří „MaxGreen“ Janouch a Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením. Kaluba byl poražený jako první a Janouch tak musel čelit Untermüllerovi sám. Untermüller si ale vše pohlídal a Janoucha s přehledem porazil.

Velmi zajímavý zápas byl také mezi Filipem Grznárem a Filipem Roubíčkem. Oba dva už mají nějakou zkušenost s bojovými sporty, ale Roubíček je před Grznárem výrazně napřed. To dal také jasně najevo v zápasu, kdy se mu podařilo Grznára knockoutovat. Youtuber Miroslav Loner čelil nenáviděnému Tadeášovi Veselému, kterého porazil. Když Veselý opouštěl klec, objevil se u ní profesionální zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička, který mu bránil v odchodu, ale nakonec ho odvedla ochranka. O poslední zápas se postarali Jaroslav Kotlár a Lukáš „Huhu“ Procházka, kteří se utkali v kleci strachu. Kotlár ale velmi rychle dokázal Procházku porazit a celý galavečer tak zakončil.

Clash of the Stars 5

Pátý galavečer organizace Clash of the Stars byl asi nejvíce očekávaný ze všech. Podle některých lidí za to mohla především karta, kterou na tento galavečer vedení organizace zvolilo. Velmi zajímavý zápas byl mezi slepým tiktokerem Janem „Dragunovem“ Podraným a youtuberem Danielem Sonnleitnerem. Oba dva měli totiž při boji zavázané oči. Sonnleitner sice zvítězil, ale choval se k Podranému s respektem. Slepého tiktokera ocenili také přítomní diváci, kteří mu bouřlivě tleskali. Velký potlesk si vysloužili také dva zápasníci malého vzrůstu, Dominik „Malej Zmijozel“ Radl a Petr „Obr“ Marek. Ti předvedli neuvěřitelný zápas, ze kterého odešel Radl jako vítěz. Oba se ale nekompromisně řezali a předvedli něco, o čem mnoho diváků ještě dlouho mluvilo.

Předposlední zápas byl velmi očekávaný. Tadeáš Veselý se totiž postavil Tadeášovi Růžičkovi. Růžička ale mohl pouze boxovat ve velkých boxerských rukavicích a Veselý mohl zápasit podle klasických MMA pravidel. Veselý se v zápasu zranil, ale většina lidí zastává názor, že své zranění pouze předstíral, protože měl z Růžičky strach, což je koneckonců pochopitelné. Hlavní zápas byl mezi youtubery Markem Valáškem a Tomášem Križanem. Jednalo se o vůbec první titulový zápas v organizaci a mnoho lidí se stavělo na stranu Križana. Ten dokázal Valáška naprosto převálcovat a odnesl si tak domů svůj první pás šampiona. „Tak tohle byl ten nejlepší galavečer, jaký jsem kdy viděl. Jsem zvědavý, jestli to někdy vůbec dokážou překonat,“ hodnotil pátý galavečer jeden z uživatelů Instagramu.

Clash of the Stars 6

To, že organizace Clash of the Stars dokáže překonat velmi povedený pátý galavečer, se potvrdilo nedlouho poté. V pořadí již šestý galavečer byl totiž pro většinu lidí ještě lepší než ten předchozí. Jiří Janouch se pokusil porazit Dominika Radla. Janouch je sice malý, ale o něco větší než Radl. Ten se jím ale nenechal nijak zastrašit a Janoucha dokázal porazit. Diváci byli z jeho výkonu opravdu nadšení. Velmi očekávaný zápas byl mezi Pavlem Měsíčkem, kterému se přezdívá Snejks a Simonem Valentou, který je velmi populární na TikToku. Měsíček ale podle očekávání Valentu rozdrtil a ten tak odešel se sklopenou hlavou. Jedním z výrazných momentů celého večera byl knockout, o který se postaral Patrik „Žralok“ Hübler. Ten totiž po celou dobu utíkal před svým soupeřem Reném Bláhovským a jednou náhodnou ranou ho dokázal knockoutovat.

Asi nejvíce napínavý byl zápas Karla Bendy, kterému se postavili tři zápasníci. Benda je ale dokázal všechny tři porazit. Aréna byla z jeho výkonu nadšená a Benda se opět stal miláčkem publika. Předposlední zápas byl mezi Markem Valáškem a Jaroslavem Kotlárem. Mezi oběma to už dlouho vřelo a konečně si tak mohli srovnat účty. Valášek dokázal Kotlára porazit, ale chvíli to vypadalo, že to bude přesně naopak. Oba si poté sportovně podali ruce a usmířili se. Poslední zápas byl opět titulový. Tentokrát se do klece postavili tiktoker Lukáš Tůma a kulturista Filip Grznár. Grznár Tůmu porazil na technický knockout a ten se s porážkou nedokázal smířit. Diváci byli z celého galavečera velmi nadšení a brzy se budou moci podívat na další. Ten se totiž uskuteční už 27. ledna.