Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Karlos Benda ukončuje tvrdými údery Diega Kotlára. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Nové výzvy v organizaci Clash of the Stars. Benda se vysmál Kotlárovi, Žralok ho poté napadl

V současné době se už chce skoro každý dostat do organizace Clash of the Stars. Především kvůli získání čísel na sociálních sítích, které organizace umí zařídit. Na posledním galavečeru proto padlo hned několik výzev. Kotlára lidé vypískali, když vyzýval Bendu. Žralok Patrik Bendu vyzval a poté napadl a Ladislav Gal si věří na Kluka s kamením.
  9:00

Pátý galavečer organizace Clash of the Stars byl opravdu nabitý šílenými událostmi, které se v prostředí zápasníků a influencerů mohou stát. Vzhledem k tomu, že popularita organizace rapidně stoupá, není vůbec divu, že se chce spousta lidí v Clash of the Stars ukázat. Některým jde pouze o vyzkoušení zápasení, většina si ale chce spíše zajistit pozornost a díky tomu také čísla na sociálních sítích. Nebylo tedy vůbec žádným překvapením, že se na pátém galavečeru mezi sebou vyzvalo hned několik známých i méně známých lidí. Někteří už se v organizaci objevili dříve, jiní naopak ještě nikdy nezápasili.

Asi největší pozornost upoutal Jaroslav Kotlár, který má už dlouhou dobu spor s Karlem Bendou. Kotlár se už několikrát nechal slyšet, že by chtěl odvetný zápas s Bendou v „kleci strachu“. Benda Kotlára v jejich prvním střetu knockoutoval, Kotlár ale tvrdí, že se mu to už podruhé nepodaří. Také si stěžoval na to, že ho Benda škrtil i po zaznění gongu, což ale spíše byla chyba rozhodčích. Benda s odvetou souhlasil, chce ale zápasit v kleci normálních rozměrů.

„Já s tebou zápas nepotřebuji, já už jsem tě vyklepl, ty si usnul. Jakým způsobem? Krasným hákem,“ připomněl Kotlárovi Benda a diváci v hale ocenili jeho slova bouřlivým potleskem. Kotlár ale neustále opakoval, že se jejich odveta musí uskutečnit v kleci strachu a diváci na něj začali bučet a pískat. Benda poté opustil pódium. Kotlár se ale jen tak nedá a je velmi pravděpodobné, že zápas nakonec přijme, i když se nebude zápasit v jeho oblíbené kleci strachu.

Benda ale ve stejný večer musel čelit další výzvě. Po té, co Benda porazil Jana „Diega“ Kotlára, se totiž do klece vřítil Patrik „Žralok“ Hübler, který se do Bendy ostře pustil. „Karlosi, já jsem ti neřekl jediné sprosté slovo, s tím si začal ty. Pořád mi leží v hlavě dvě věci, ty kecy na tiskovce a ten lobotom. Takže máš možnost se k tomu vyjádřit. A samozřejmě si dávej velký pozor na to, co mi odpovíš, nebo se proletíš,“ křičel na Bendu Hübler, který byl naprosto rudý v obličeji.

Benda mu odpověděl, že si myslí, že je Hübler nemocný. Jenomže to bylo pro Hüblera až příliš a vrhl se na Bendu. Ochranka ho ale zpacifikovala, chvíli s ním zápasila na zemi a poté ho vyvedla pryč z klece. Hübler se ale následně zklidnil a žádné další problémy už nedělal.

Dalším vyzyvatelem byl překvapivě rapper Lboy, který oznámil zápas s méně známým rapperem Ickem, bratrem rappera Koukra. Oba totiž spolu mají spor, který došel dokonce tak daleko, že Lboy měl údajně Ickovi a jeho přítelkyni vyhrožovat nožem. Poté údajně Icko Lboye zbil a tvrdí, že v kleci to nebude jiné. Vedení organizace Clash of the Stars se zápasem souhlasilo a oba se utkají už na příštím šestém galavečeru.

Jejich zápas ale nebude podle klasických pravidel MMA. Rappeři se spolu totiž utkají podle pravidel thajského boxu. Aby oba dokázali, jak moc tvrdí chlapíci jsou, rozhodli se dokonce pro takový scénář, že budou boxovat bez rukavic. Samotná pravidla thajského boxu jsou velmi tvrdá. Jsou totiž povolené údery lokty a koleny. Vzhledem k tomu, že je mezi oběma rappery spousta zlé krve, můžeme se těšit na velmi tvrdý zápas.

Ostrá potyčka se také strhla v kleci po zápasu Hany Gelnarové a Anastasije „Satnday“ Chomičové. Trenéři obou děvčat si totiž ještě před zápasem vyměnili názory a výzva na zápas od té doby vysela ve vzduchu. Jiří Jurečka, který trénoval Gelnarovou, se po jejím vyhraném zápase postavil před trenéra Chomičové Samira. Při staredownu se na sebe oba chvíli zlostně dívali a poté se začali strkat. Promotér Le Sy poté potvrdil, že se jejich zápas bude konat na jednom z nadcházejících galavečerů.

Ladislav Gal, který donutil Matouše Kalubu opustit klec, plný emocí vyzval na zápas Ondřeje Untermullera alias Kluka s kamením. Galovi se totiž nelíbí Untermullerovo chování na sociálních sítích a právě proto je odhodlaný ho za to potrestat. Výkonem, který předvedl v zápase s Kalubou, by ale Untermullera jen těžko porazil. Pokud by tak vedení organizace na jejich zápas kývlo, Gal by musel ještě hodně věcí ve své tréninkové přípravě zlepšit.

Na sociálních sítích se neustále objevují nové výzvy od nejrůznějších lidí. Výzvy se nejčastěji týkají nenáviděného Tadeáše Veselého, který na posledním galavečeru opouštěl klec s brekem. Vzhledem k tomu, že instagramový profil organizace sleduje už přes 200 tisíc lidí, se tak musí výběr zápasníků velmi pečlivě zvážit, aby úroveň galavečerů už pouze stoupala. Výzvy, které pátý galavečer nabídl, by ale měly zajistit velkou sledovanost i v dalších galavečerech.