Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tadeáš Kuběnka a Daniel Holomek zastínili dvě zápasnice | foto: instagram.com

Jsi čtvrtý bratr Grimm, nadával Kuběnka svému klonovi. Jejich zápas v Clash of the Stars bude trhák

Ostré hádky mezi Tadeášem Kuběnkou a Danielem Holomkem nekončí. V předzápasovém rozhovoru se do sebe znovu pustili a zcela zastínili druhou dvojici, Hanu Gelnarovou a Anastasiji „Satnady“ Chomičovou. Jejich hádky dokonce rozesmáli moderátora Tomáše Linh Le Syho. Došlo dokonce na rozebírání sexu.
  13:54

Clash of the Stars se blíží a podle zájmu na sociálních sítí se většina diváků nejvíc těší na zápas Tadeáše Kuběnky a jeho klona Daniela Holomka. Jejich spor je jedním z mála, které začaly už před Clash of the Stars, i proto rozhovor Before the Clash sledovaly desetitisíce lidí. Kromě už zmíněné dvojice se v pražském Duplexu ukázaly ještě Hanka Gelnarová a Anastasija Chomičová alias Satnady.

To, že se Kuběnka a Holomek navzájem nemají rádi, bylo jasné už v úvodu. Holomek totiž trpí neovladatelnými tiky, které Kuběnka škodolibě napodoboval. Holomek ale bude mít možnost za různé urážky Kuběnku zbít. Přiznal, že poctivě trénuje a jeho trenéři v něm vidí velký potenciál. Navíc mu tréninky pomáhají zlepšovat jeho psychickou stránku. Podobně je na tom i Kuběnka, který se svěřil s tím, že dlouhou dobu nedělal nic jiného, než že pil alkohol. Zápas s Holomkem, který byl pro všechny nečekaným překvapením, Kuběnku donutil k tomu, aby zcela změnil svůj životní styl. Samotný pohyb ho prý baví, ale bojové sporty tolik ne. Kuběnka a Holomek budou jedinou dvojicí zápasníků, kteří se spolu utkají v boxu.

I když se ze začátku zdálo, že se oba budou držet zpátky, výměna názoru na sebe nenechala dlouho čekat. Když totiž přišla otázka, jak vlastně vznikl jejich spor, začali se oba urážet. Holomek nazval Kuběnkův podcast Kontroverzní pohádkou a Kuběnka se už neudržel. „Ty zdravotní sestro, co utírá p*dele, ty nemluv nic o pohádkách. Ty jsi pohádkář, čtvrtý bratr Grimm. Ty meleš jenom h*vna a vymýšlíš si samé s*ačky,“ opřel se do Holomka Kuběnka. Poté začali oba komentovat svůj vzhled. Kuběnka kritizoval Holomkův nos a uši, ten měl zase připomínky ke Kuběnkovým zvětšeným rtům. Do jejich hádky se zapojila také Chomičová, která se Holomka zastala. Kuběnku zkritizovala za to, že Holomka označuje za svého klona, ale přitom se jedná pouze o trend, kterým se řídí spousta jiných kluků.

Hádka mezi Kuběnkou a Holomkem, ke které také přispívala několika názory Chomičová, neskončila pouze u vzhledu. Přišla totiž řeč na Holomkův sexuální život. Kuběnka totiž Holomka nařkl z toho, že spí s muži, kteří jsou až příliš staří. „Za prvé, bylo to jedno starý pé*o, byl to člověk, se kterým jsem byl v tu dobu šťastný. Byl jsem s ním rád, protože jsem se rozešel se svým ex, který byl mladý, tak jsem si myslel, že když si najdu někoho staršího věku, tak že bude mít v hlavě trochu víc,“ obhajoval se Holomek. Promotér Tomáš Linh Le Sy, který vede všechny předzápasové rozhovory, byl už několikrát označen za největšího hrdinu, protože dokáže i při těch nejšílenějších momentech, kterých je v podobných rozhovorech opravdu hodně, pokaždé udržet naprosto seriózní tvář. Holomkova slova na něj ale byla tentokrát už příliš a vyprskl smíchy.

Podobných hádek bylo mezi Kuběnkou a Holomkem opravdu mnoho a pozornost měli po celou dobu spíše oni dva. Gelnarová s Chomičovou tak byly naprosto zastíněny. Pro Chomičovou je zápas v Clash of the Stars také velmi přínosný. Přiznala totiž, že i ona měla velký problém s pitím alkoholu. Teď se však rozhodla alkohol ze svého života naprosto odstranit a soustředí se pouze na tréninky. Chomičovou trénuje Michaela Dostálová, která v minulosti zápasila nejen v Clash of the Stars, ale také v organizaci Oktagon. Gelnarová, která už dříve zápasila, v podstatě ví, co je jejím cílem při trénincích. Po svém prvním vyhraném zápasu navíc neupustila od trénování a i když netrénovala tolik intenzivně, jako v předzápasové přípravě, snažila se držet se v kondici. Gelnarová a Chomičová mezi sebou ale žádný spor nemají a na zápas se obě velmi těší.

Zatímco zápas Gelnarové a Chomičové má jasného favorita, kterým je s kurzem 1,18 ku 4,50 Gelnarová, kurzy zápasu Kuběnky a Holomka jsou daleko více vyrovnané. Kuběnkovi byl přidělen kurz 1,55, zatímco Holomkovi kurz 2,36. Holomek je však prý připravený Kuběnku porazit, to stejné samozřejmě tvrdí i Kuběnka. Závěrečné staredowny byly klidné. První se proti sobě postavily Gelnarová s Chomičovou, které se usmívaly a vtipkovaly. Poté přišel na řadu staredown Kuběnky a Holomka. Oba se samozřejmě i nadále uráželi, jeden druhého se však ani nedotkli.