Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Bianca Blazy | foto: Instagram.com/nobles_hair

Slovenská influencerka radí, jak očistit tělo od negativní energie vejcem. Minulé životy prý prožila v Egyptě

Kontroverzní slovenská dvojčata Cyntia a Bianca opět budí debaty. Bianca na sociálních sítích sdílí, že prožila několik minulých životů v Egyptě a pomáhala lidem ve válce. Sdílela také návod jak očistit tělo od negativní energie pomocí vejce. V minulosti také tvrdila, že pokud někdo spáchá sebevraždu, narodí se v příštím životě postižený.
  14:31

Kolem kontroverzních slovenských dvojčat Cyntie a Biancy je na sociálních sítích rušno už mnoho let. Nejvíce debat vzbudily především kvůli cvičebním plánům, které slibovaly téměř zázračné účinky. Neméně diskutované jsou však i jejich názory. Jsou přesvědčené o tom, že několik minulých životů prožily v Egyptě nebo že člověk svou energii může očistit vejcem.

Cyntia a Bianca Blazy, dříve Novotkovi, se nikdy netajily tím, že věří v různé energie, posmrtný život a další spirituální jevy, které se dají označit jako cosi mezi zemí a nebem a o tom, že by měly existovat, nesvědčí žádný vědecký důkaz. Dlouhodobě se označují za takzvané indigové děti, což je pojem zavedený Nancy Ann Tappeovou, která se považuje za parapsycholožku a médium. Indigové děti by měly být nadprůměrně inteligentní, mají nadprůměrně vyvinutou schopnost intuice a kreativitu. Navíc se jim někdy přisuzují i schopnosti léčitelství a parapsychologie, což zahrnuje například telepatii, jasnovidectví a další paranormální jevy.

Na sociálních sítích se se sledujícími dělí i o to zážitky z minulých životů. „Byla jsem jedna z nejsilnějších žaček, co se týče spirituálních věcí. Pár minulých životů jsem byla v Egyptě,“ vysvětlila Bianca na Instagramu. O svých minulých životech toho údajně ví hodně, byly prý velmi těžké. V jednom z nich například pomáhala lidem v blíže nespecifikovaném válečném období, v dalším zemřela na hlad a vyčerpání v Egyptě.

Bianca se nevyjadřuje jen ke svým minulým životům, ale i k těm ostatních. Loni v lednu na Slovensku policisté pátrali po nezvěstné osmnáctileté Terézii. O několik dní později našli její tělo v Dunaji. Případ tehdy otřásl celým Slovenskem, nicméně Bianca zprávu sdílela s odlišným záměrem, než bylo kondolování pozůstalým. „Je smutné, že lidi nevědí, že jestli si vezmou život, v dalším životě se narodí postižení,“ napsala na Instagram.

Bianca je, zdá se, ve všech spirituálních aktivitách velmi zběhlá. Na Instagramu mimo zkušenosti z minulých životů sdílela návod na čištění energie a aury pomocí slepičího vejce. Princip je jednoduchý. Vejcem si přejíždíte po těle nebo vašem „energetickém poli“ a ono by mělo postupně absorbovat vaši veškerou negativní energii. Po tom, co celý proces dokončíte, byste vejce měli rozklepnout do vody a sledovat, zda vypadá jakkoli atypicky, například na něm mohou být „pavučiny“. Pokud je vejce čisté a vypadá tak, jak má, je vaše energie v pořádku.

Ač je Bianca všeobecně považovaná za tu kontroverznější z dvojčat, Cyntia sdílí názory velmi podobné. I ona v minulosti tvrdila, že je indigové dítě a mluvila o minulých životech, v poslední době je mnohem zdrženlivější než Bianca.

Témata: Bianca Blazy