Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Daisy Lee | foto: Pavel Dvořák, Tilen Vajt

Přesun Daisy Lee z porna do džungle je za rohem. Za úspěch s projektem prý vděčí trnité minulosti

Přesun Daisy Lee do džungle se blíží. Už téměř za dva týdny se společně se psem odstěhuje do Ekvádoru, kde bude pořádat také výpravy za ayahuascou. Na Instagramu se pochlubila, že se jejímu projektu daří, čemuž vděčí údajně za její trnitou minulost. Do budoucna prý chce s projektem expandovat i do zahraničí.
  19:15

Karolína Urbanová, která dříve vystupovala pod pseudonymem Daisy Lee, se proslavila především díky kariéře herečky z filmů pro dospělé. Tu však už před delší dobou pověsila na hřebík a místo toho se začala věnovat psychotropnímu nápoji ayahuasca, za kterým nově pořádá do Ekvádoru i výpravy. Jihoamerická země se jí brzy stane i novým domovem a přípravy na stěhování vrcholí.

Urbanová podnikla první výlet do Ekvádoru za ayahuascou před méně než rokem, i přes to se od té doby její život razantně změnil. Přestala brát drogy, v podstatě přestala pít i alkohol a začala se soustředit především na sebe. Fanoušci si její změny brzy všimli a byli nadšení.

Aby ostatním Urbanová mohla pomoct s podobnou změnou, kterou prošla ona, se rozhodla, že začne pořádat za ayahuascou výpravy do ekvádorské džungle. Na své šestadvacáté narozeniny, tedy 20 září, si údajně splnila sen otevřením prvních třech termínů zájezdů. Projekt s názvem Amayas tak spustila teprve nedávno, i přes to si pochvaluje, jak se místa postupně plní.

„Nemůžu uvěřit tomu, že se to fakt děje a že se mi povedlo můj velký projekt spustit,“ povídá na Instagramu.

Nejdříve spustila termíny jenom tři a u všech z nich už má minimální jí požadovaný počet účastníků. Navíc jich teď přidala ještě pět, zároveň si však uvědomuje, že se zaplní až později, protože jsou naplánované až zhruba od poloviny příštího roku. Myslí si, že se jí povedlo účastníky přilákat především díky její „trnité minulosti,“ kterou mohli všichni nejen na sociálních sítích sledovat. „Kdybyste mě takhle neznali, tak byste mi nevěřili. Máte ke mně vytvořený vztah, protože vám říkám fakt všechno. Nemám to ani komu jinému říkat,“ popisuje na Instagramu.

Urbanová doufá, že se jí v budoucnu povede expandovat i do zahraničí. Uvědomuje si, že teď největší jméno projektu dělá ona sama, přála by si však, aby se jí povedlo přetransformovat v projekt, o který se nebude muset tolik starat. Představuje si, že k ní časem začnou jezdit i cizinci, protože její webové stránky najdou sami na internetu. Na druhou stranu počítá s tím, že takový proces bude trvat dlouho.

Výběr destinace pro pořádání výprav není náhodný. Do Ekvádoru se totiž Urbanová chystá už téměř za dva týdny přestěhovat. Nedávno zrušila živnost, postupně prodala většinu osobních věcí a v bytě si nechala rozložit i postel. Do džungle plánuje přestěhovat i kajak a psa, pro kterého pořídila i speciální přepravku. Musí se prý ale jít ještě na pobočku aerolinky zeptat, jestli není moc velká. Kdyby totiž zjistila až při odletu, že její pes letět nemůže, neletěla by ani ona.

A co udělá bývalá herečka z filmů pro dospělé v Ekvádoru jako první? Nejdříve si prý zútulní dům, ve kterém bude žít a hned po tom si pořídí auto. Prý ji totiž unavují jízdy taxíkem a vadí jí také to, že se ji snaží taxikáři neustále zvát na různé schůzky. Už se také těší, až vyrazí na výlet na kajaku.

Témata: Daisy Lee