Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Daniel Holomek vs Tadeáš Kuběnka | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Teď jsi klon ty, posmívá se Holomek Kuběnkovi. Spor dvou influencerů je po měsících zpět

Ač se zdálo, že je dramatu mezi Tadeášem Kuběnkou a Danielem Holomkem konec, není tomu tak. Po měsících klidu se oba influenceři znovu navzájem zmiňují. Holomek nyní používá stejné obraty, jako před měsíci Kuběnka. Kvůli nové tmavé barvě vlasů ho označuje za svého klona. Do hrocení Kuběnky na Instagramu se navíc zapojila i Holomkova matka.
  13:36

Spor Tadeáše Kuběnky a Daniela Holomka svého času ovládal sociální sítě a dění na české influencerské scéně. Neustále popichování a hrocení na internetu si šli vyřešit do klece v Clash of the Stars a zdálo se, že je dramatu mezi nimi konec. Jenže to se teď změnilo. A důvod je až komicky prostý. Za vším je nejspíš nová barva vlasů Tadeáše Kuběnky. To ale není vše.

V novém díle podcastu Kontroverzní se Kuběnka v úvodu představil jako „Homolek“, což je zkomolenina Holomkova příjmení, kterou Kubenka v minulosti pravidelně používal. To Holomka nejspíš naštvalo a na Instagramu se do něj společně s matkou pustil. A hlavním tématem byly Kuběnkovy nově obarvené hnědé vlasy.

„Já mám ale tmavé vlasy od začátku, takže teď jsi můj klon. To je tak trapné kamaráde. Proč si mě furt bereš do huby?“ říká Holomek na svém instagramovém story.

Že se Kuběnka představil jeho jménem, ho zřejmě pořádně naštvalo. „Od té doby co jsem vylezl z vagíny mojí matky, mám tohle na hlavě,“ říká Holomek. Když jeho matka zřejmě zaslechla, že se o ní mluví, zapojila se do konfrontace. „Já jsem neporodila blonďáka. Já jsem porodila černovlasého kluka. Tak nevím, jestli má všech pět pohromadě. Tadeáši, vzpamatuj se ty vole,“ říká matka Holomka mimo záběr kamery.

To, kdo má jakou barvu vlasů, z hlavy zřejmě nepustila a do Kuběnky se obořila ještě několikrát. „Tadeáši, Dan má vlasy od narození skoro černé, i obočí má černé. Já ho stříhám. Taky jsem mu řekla, že v tom blond vypadal jak deb*l. Tobě to blond sluší,“ chválí matka Holomka Kuběnkovi jeho blonďatý účes.

„Ale teď vypadáš, že to máš jak mimino vole. Tam máš pár chlupů na hlavě. To máš hrozné. To ti nepasuje, Tadeáši,“ pokračuje. „Tadeáš asi teď teprv zjistil, že m*dka není úplně dobrý kondicionér na vlasy,“ zakončuje Holomek svůj výlev.

Jejich spor je mnoha sledujícím naší influencerské scény známý. Kuběnka už téměř od počátku jejich sporu Holomka označoval za svého klona. Tvrdil totiž, že ho kopíruje ve všech možných ohledech, a to zřejmě hlavně co se týče vzhledu. Holomek se ve zpětné palbě kritiky také nedržel zpátky a do Kuběnky se pouštěl, co to jen šlo. Když už byl na spadnutí jejich zápas ve fackované, Holomek si měl promotéra organizace Red Face zablokovat a odmlčet se. Společný zápas se však nakonec domluvil, a to v konkurenčním Clash of the Stars podle pravidel MMA. Zápas vyhrál Kuběnka.