Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Utká se Danny s Freescootem? | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Freescoot vyzval Dannyho do klece. Ten prozradil, kolik se platí v Clash of the Stars

Freescoot po jeho posledním neúspěšném zápase oznámil ukončení své zápasnické kariéry. Stále by si to však chtěl rozdat s Dannym z TvTwixx. Ten za zápas s ním chce ale půl milionu. To mu zřejmě Clash of the Stars nechce dát, a tak se diskutuje o jiné organizaci. Danny nejspíš omylem prozradil, v jakých relacích se pohybují výplaty v Clash of the Stars.
  15:40

Freescootovi se zatím jako zápasníkovi v kleci moc nedařilo, teď si však brousí zuby na influencera, se kterým má spory už několik let. Do klece totiž vyzval Dannyho z TvTwixx. Ten už byl sice párkrát na spadnutí, nikdy to však nedopadlo. Teď to vypadá o něco nadějněji, zdarma to však nebude.

Freescootův zápal pro to, aby se zápas uskutečnil, je až obdivuhodný. Momentálně z anonymního čísla zavolal Dannymu, přičemž si celý jejich hovor nahrál a následně zveřejnil. Podle sledujících to byl podraz, jelikož Danny zřejmě nic netušil.

Diskutovalo se o tom, že se Danny Freescoota bojí a proto do zápasu s ním nejde. Tyto domněnky některým potvrdilo i to, že šel do zápasu se slepým influencerem. Zřejmě mělo ale jít jen o peníze. Za Dragunova měl Danny dostat totiž víc, než kolik mu nabídli za zápas s Freescootem. „Za tebe mi nabídli sto padesát tisíc. Za Dragunova mi nabídli víc, proto jsem do toho šel s ním. Dobrý, tak jsem si řekl, že na Dragunova nemusím trénovat, na tebe jo,“ říká Danny do telefonu. Takové peníze byly pro Dannyho zřejmě neakceptovatelné, jelikož po organizaci požadoval prý až půl milionu korun.

Tak na to moje čtvrt století

12. dubna 2023 v 19:16, příspěvek archivován: 28. června 2023 v 12:19

Vše se točí kolem peněz a podle uživatelů na sítích to je směšné. „Půl mega, nemám slov kámo. Toto neberou ani zápasníci, co je příprava stojí rakety a tak dále. To je fakt na hlavu,“ píše do komentářů pod záznam z hovoru jeden uživatel. Danny se také svěřil, že měl jít na prvním galavečeru do zápasu s Datlem, za což mu mělo být nabídnuto až čtyři sta padesát tisíc. Jelikož chtěl Danny prý ale půl milionu, tak se jejich zápas neuskutečnil. Toto opět otevírá velikou kontroverzi ohledně příjmů Datla. Sledujícím přijde velice zvláštní, že bylo Dannymu nabídnuto za zápas s ním čtyři sta padesát tisíc, přičemž Datel tvrdí, že za jeho všechny tři zápasy dostal pouhých devadesát tisíc. „Chudák Datel se pere za třicet tisíc,“ vtipkuje jeden uživatel.

Zdá se tedy, že Freescoot s Dannym zápas opravdu chce. Svěřil se ale, že do Clashe už určitě nepůjde. Jeho spor s organizací je v posledních týdnech čím dál víc známější. Jakožto hlavní tvář konkurenční organizace Red Face s Clashem momentálně nemá zřejmě vůbec dobrý vztah.

„Já do Clashe určitě nepůjdu. Už z toho principu co mi teď udělali a co teď dělají, že zakázali Datlovi se přijít jenom podívat. Normálně unesli Max Greena, kde ho drželi a dali mu za to nějaké prachy,“ říká Freescoot. V Clashi by tedy tento zápas zřejmě nešel a do Red Face se zdá, že Danny nechce. Freescoot tak nabídl, že by s ním šel klidně do nově vzniklé organizace Valhalla fighting, kde by se poprali bez rukavic. „Tam je to riziko zranění daleko vyšší,“ reaguje Danny.

Ještě pár fotek z tiskové konference Už jste viděli dnešní video s mojí reakcí na představené zápasy @clashofthestars 5? Foto by @adamkiraly_

27. dubna 2023 v 20:43, příspěvek archivován: 28. června 2023 v 12:19

Když však ale Freescoot zmínil, že by Dannymu v Red Face nabídl klidně půl milionu, zdálo se, že už o zápas zájem začíná mít. „Nemám s tím problém, jestli tam bude nějaká zajímavá finanční částka,“ reaguje Danny. Uživatelé oceňují Dannyho upřímnost a naopak odsuzují Freescootovu namyšlenost. „Danny se tam chová moc skvěle oproti videím a jde slyšet, že říká pravdu,“ píše jeden uživatel. „Přijde mi od tebe hodně podraz, že jsi zveřejnil tohle video,“ píše další. Uživatelům přijde směšné, že Freescoot označuje jejich možný zápas za ten nejzajímavější z celého večera. Právě kvůli němu se někteří svěřili, že by se na celý galavečer ani nepodívali.