Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

O Red Face není příliš velký zájem | foto: instagram.com

Jste kopírka Clashe, kritizují lidé Red Face. Podle nich je organizace jedno velké zklamání

Jediné, čeho se organizace Red Face dočkala, je neuvěřitelné množství kritiky. Organizace totiž na poslední chvíli mění zápasnickou kartu, jejich příspěvky mají malý dosah a dokonce se také ozývají původní zápasníci, kteří kritizují jednání s vedením. Lidé také organizaci osočují z toho, že se snaží okopírovat konkurenční Clash of the Stars.
  12:22

První galavečer organizace Red Face je za rohem a nikdo stále neví, co od něj může očekávat. Lidem se totiž nový koncept organizace ani trochu nelíbí a někteří jsou dokonce toho názoru, že Red Face nemá možnost prosadit se vedle konkurenčního Clash of the Stars. Organizace navíc po přepracování konceptu změnila také místo konání. Z arény, do které se vejde přes čtyři tisíce lidí, přesunula svůj první turnaj do obyčejné sportovní haly. Kolik lidí ale na akci opravdu přijde, není zatím vůbec jisté. Samozřejmě se nedá hodnotit pouze podle reakcí na internetu, ty ale nejsou v podstatě ani trochu pozitivní.

Protože Red Face údajně nedostal povolení uspořádat turnaj ve fackované, přešel k zápasení podle pravidel MMA, boxu, grapplingu a kickboxu. Dvě OnlyFans tvůrkyně se budou plácat přes zadek a také uvidíme zápas v provizorní telefonní budce. To je ale vše, co organizace svým divákům nabídne. Výběr zápasníků, kteří spolu budou zápasit na prvním galavečeru, ale nikoho příliš nezaujal. Poněkud zajímavý může být zápas Patrika „Kolesa“ Pešavy a Jiřího „Max Greena“ Janoucha. Některé diváky také láká plácání přes zadek, které předvedou OnlyFans tvůrkyně Anna Hamannová a „Petulka“.

Kromě těchto dvojic je ale zápasnická karta opravdu slabá a vzhledem k tomu, že Red Face nedostal povolení, aby se zápasníci mohli fackovat, celá organizace tak v podstatě postrádá smysl. I když je majitel organizace Petr Diviš přesvědčený o tom, že Red Face poroste, ostatní lidé na to mají zcela odlišný názor. Velká část lidí totiž poukazuje na to, že organizace Red Face je po změně konceptu v podstatě stejná, jako konkurenční organizace Clash of the Stars.

Příspěvky organizace mají opravdu žalostně malý dosah. Organizace Clash of the Stars měla na svém začátku daleko větší čísla na všech sociálních sítích. Red Face navíc přidává opravdu málo příspěvků, na což také někteří lidé poukazují. „Ten turnaj je už tuhle sobotu? Cože? Super promo, určitě bude vyprodáno,“ vysmívá se organizaci jeden z uživatelů na Instagramu. Skoro všechny komentáře, které lidi píšou pod příspěvky organizace, jsou kritické. Nejčastěji lidé poukazují na to, že organizace se zoufale snaží okopírovat koncept, který představila organizace Clash of the Stars.

„Vy*erte se na to, jste čistá kopírka Clashe. Nejvíc na p*ču organizace. Vy*erte se na to,“ ohodnotil Red Face jeden z lidí v komentářích. Ostatní komentáře jsou v podstatě ve stejném duchu. Jediné pochvalné komentáře, které organizace zaznamenává, jsou od jejích promotérů a zápasníků. Komentáře, které by se svým způsobem daly označit za pozitivní, jsou komentáře u zápasu dvou OnlyFans tvůrkyň. Někteří lidé totiž píší, že si PPV zakoupí pouze kvůli tomu, aby mohli vidět jejich vzájemné plácání se přes zadek.

Red Face má také problém se zápasníky. David Marcina, který měl zápasit s Vítem Mrákotou, se totiž zranil a vedení tak za Marcina hledá náhradu. Pár dní před galavečerem navíc mění z neznámých důvodů také zápas dvou dalších neznámých zápasníků. Lucie Pudilová, která zápasí v největší organizaci bojových umění na světě UFC, nakonec také zápasit nebude. Údajně si poranila kotník. Někteří jsou ale toho názoru, že je naprosto v pořádku a vedení se pouze nepodařilo sehnat pro ni soupeřku.

Vedení se také rozhodlo, že se neuskuteční zápas fanoušků Slavie a Sparty. Ten se má konat až na příštím galavečeru. Otázkou ale je, jestli vůbec druhý galavečer bude. Organizace by se totiž musela opravdu hodně předvést, aby si získala nějaké příznivce. Nedávno se objevil první spor mezi dvěma zápasníky. Adam Raiter měl údajně napadnout Kryštofa Nováka. Lidé si ale myslí, že se pouze jedná o jakýsi podivný pokus o zvýšení sledovanosti organizace. Ta je ovšem stále velmi malá.

Velmi zajímavé jsou také zprávy od původních zápasníků, kteří se měli v Red Face fackovat. Ti totiž píšou do komentářů pod příspěvky organizace, že nemají žádné zprávy o tom, jak to s nimi bude dál. „Nechali jste podepsat smlouvy i jiné kluky tenkrát na fackovanou. Podepsali vám smlouvy, dostali trička. Pak jste je pozvali na galavečer a co teď? Už jste se jim ani neozvali,“ kritizovala organizaci přítelkyně jednoho z původních zápasníků.

Na její zprávu reagoval další zápasník, který se měl původně v Red Face fackovat. „Jo, jsem jeden z nich. Stálo mě to dost peněz a když jsem se ozval, poslali mě do pr*ele,“ stěžoval si Jiří Kučera. Organizace má očividně velký problém, řešit další problémy, které se s ní táhnou už od dob jejího počátku. Zatím se ale zdá, že největší problém bude sehnat zájemce, kteří si zakoupí PPV a nebo se přijdou podívat na galavečer osobně.

Změna místa konání je vzhledem k okolnostem naprosto na místě. Původní představa, že by se měla vyprodat aréna O2 Universum, je totiž naprosto nereálná. Organizace zkrátka není schopna podobné prostory vyprodat. Uvidíme, zda se jí povede vyprodat alespoň UNYP arénu, která je výrazně menší, než aréna O2 Universum.