Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Domi Alagia | foto: Instagram

Influenceři o plastikách: mějte se rádi, jací jste. My si ale na úpravy zajdeme

Influencerů, kteří podstoupili nějaký plastický zákrok, je u nás mnoho. Pod kudlu se dostala i známá tiktokerka Alagia, která právě promluvila o svých úpravách. Lidé na sítích mluví o tom, že se některé mladé slečny kvůli ní za své tělo stydí. Její partner se dokonce svěřil, že ho měla k nějaké estetické úpravě také přemlouvat. Vinnu právě hodila na něj.
  13:00

Estetické a plastické úpravy těla jsou v poslední době čím dál větší terno. S rostoucí kvalitou všemožných klinik přibývá počet zákroků, které mohou nejčastěji mladé slečny podstoupit. Velikou roli v tom, proč by nějaká slečna mohla jít na plastickou operaci, často hrají i známé influencerky, které o podobných zákrocích na svých profilech mluví.

Ty totiž většinou v rámci spolupráce nějakou takovou estetickou úpravou prošly a chlubí se jí pak následně na sítích. Podle některých lidí však dělají chybu. Pár z nich totiž často mluví o tom, jak by se měl mít každý rád za to, jak vypadá. Následně však podstoupí nějakou plastickou operaci, čímž podle sledujících ukážou veliké pokrytectví. V podobném duchu je právě pod velikou palbou kritiky známá tiktokerka Dominique Alagia.

Hi Ken?
#halloween2023 #barbie

28. října 2023 v 17:23, příspěvek archivován: 6. listopadu 2023 v 11:27

Ta se zákroky, které kdy podstoupila, nikdy netajila. Většina jejích fanoušků zřejmě ví o její plastice nosu, která však neměla být za účelem estetiky. Už od dětství měla prý veliký problém s tím, že nemohla dýchat jednou dírkou. Tento zákrok jí tak měl pouze pomoct k normálnímu průchodu vzduchu nosem. Když už však u zákroku byla, rozhodla se, že lehkou estetickou úpravu nakonec podstoupí. „Rovnou jsme z toho udělali i úpravu nosu celkovou, protože jsem byla hodně nespokojená,“ svěřuje se Alagia ve svém podcastu Spicy talk společně s partnerem Janem „Honzim“ Michálkem.

V tomto již zmíněném díle podcastu však řekla mnoho dalších věcí, za které právě schytává velikou kritiku. Podle sledujících si v něm velice protiřečí. „Ona Dominika hodně často říká.: ,milujte se za to, jaký jste. Sociální sítě jsou falešné, neciťte se kvůli nim špatně’,“ říká youtuber Sibiřan ve svém videu. Je tak podle sledujících zvláštní, že se snaží promovat sebe lásku a následně mluví o tom, že sama se sebou nebyla spokojená, a tak podstoupila plastickou úpravu. Již zmíněný youtuber se v reakci na jejich podcast nedržel zpátky, když například řekl, že se malé holky cítí blbě přesně kvůli ní.

Podle mnoha sledujících se mezi Alagiou a Michálkem něco děje. Diskutují o tom, že se k sobě v podcastu chovali velice zvláštně, jak kdyby se před tím pohádali. „Nejste náhodou pohádaný? Ty Domči pohledy jsou přímo vražedné,“ píše do komentářů pod podcast na YouTube jeden uživatel. Že se předtím pohádali, potvrdil i správce jejich YouTube kanálu. „Ano, byli jsme tam pohádaný. Proto je tam taková atmosféra,“ odpovídá na komentář účet Spicy Talk.

Mnoho sledujících také velice zarazila pasáž, ve které řešili estetické úpravy Michálka. Ten se svěřil, že byl vždy razantně proti nim a takové zákroky odsuzoval. Od té doby, co však prý začal randit s Alagiou, se něco změnilo. Svěřil se, že ho měla Alagia dokonce přemlouvat k tomu, aby nějaký takový estetický zákrok podstoupil. „Co jsem ale začal chodit tady s ní, tak mi začala říkat: ,fakt udělej si tohle, udělej si tohle na vrásky’,“ říká Michálek. „V jedno období jsem už začal přemýšlet, že na to půjdu. Chtěl jsem jít na ty vrásky, ale ne jako, není to pro mě,“ doplňuje.

Po vydání jejich podcastu se na adresu Alagii svalila veliká lavina kritiky, na kterou ona právě zareagovala na svém Instagramu. „To, co tam řekl, tak řekl opravdu špatně. Nikdy jsem mu neříkala: ,dej si tady a tady výplň, pak botox a pak si zajdi na nos’,“ píše na svém instagramovém story Alagia že to, co Michálek v podcastu řekl, není pravda. „Je to dospělý chlap a má svou hlavu. Nenutím ho do ničeho, co by on sám nechtěl,“ doplňuje.

Reagovala i na kritiku, že vytváří a prezentuje nereálný standart krásy. „Dospívám, stávám se ženou mění se mi rysy. Nebudu vždy vypadat na čtrnáct let a to samé s mými názory. Lidi se mění a nedokážu furt pochopit, proč se kvůli tomuhle potřebuji dennodenně obhajovat,“ píše Alagia. Zřejmě kvůli negativní kritice ze strany uživatelů na sítích se v poslední době prý mentálně necítí vůbec dobře. „Dostávám se do velmi vyčerpaného stádia mého mentálního zdraví, kdy o tom lidi ani neví a proto vás prosím, buďte na sebe hodní a neřešte životy ostatních,“ dodává Alagia s tím, že nikdo neví, co se jí právě v životě odehrává.