Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Filip Sulík | foto: instagram.com/fikisulik

Sulík řešil bodycount u žen, teď mluví o věku. Ženy by měly rodit do dvaadvaceti, potom už jsou staré

Filip Sulík, syn slovenského politika Richarda Sulíka, je známý především kontroverzními názory, které sdílí na sociálních sítích. Nedávno mluvil o počtu sexuálních partnerů u žen, teď řeší věk ideální partnerky. Starší než třiadvacetiletou ženu nechce. Ženy by podle něj měly rodit děti od osmnácti do dvaadvaceti, pak už jsou staré.
  14:33

Osmadvacetiletý Filip Sulík, syn slovenského politika Richarda Sulíka, se v poslední době zařadil mezi nejkontroverznější postavy slovenského internetu. Na podzim vstoupil do širšího povědomí především díky kauze spojené s finalistkou Love Islandu Ráchel Karnížovou a jejím bývalým partnerem moderátorem Tomášem Drahošem alias Tomym Kottym. Brzy však musel najít jiný způsob, jak zaujmout sledující.

Na podzim Sulík velmi aktivně pracoval na tom, aby pomohl Drahošovi očistit jeho jméno. Karnížová si totiž údajně vymyslela, že ji Drahoš brutálně sexuálně napadl. Sulík se ho proto ujal a začal na sítích proti Karnížové brojit. Sám později tvrdil, že by chtěl, aby ji ostatní vnímali jako promiskuitní ženu, která lže.

Jenže Karnížová na dvojici nijak veřejně nereagovala a Sulík si musel najít jiné téma, které nebude závislé na nikom jiném, než na něm. Proto se rozhodl veřejně vystupovat proti ženám všeobecně. Teď začal například řešit to, kolik let by podle něj měla mít ideální partnerka. Ženy jsou pro něj akceptovatelné jen ve věku od osmnácti do třiadvaceti let, později jsou už příliš staré.

„Je stokrát lehčí sbalit zralou osmadvacetiletou na úrovni, než krásnou osmnáctiletou, která má všechnu pozornost světa a absolutně ji netlačí čas, že si někoho musí najít,“ píše na Instagramu. Každý muž má ale takovou ženu, na kterou má, a tak se pravděpodobně někteří budou muset smířit i se staršími. On by rozhodně nikdy s osmadvacetiletou ženou vážný vztah neměl, nezávazný však ano.

A kdy by měly mít ženy dítě? Ideální věk je od osmnácti do dvaadvaceti let. U mužů se však interval posouvá. Podle něj by měli mít děti mezi třicátým a pětatřicátým rokem života. Zdá se tak, že muži by si ideálně měli hledat až o sedmnáct let mladší partnerku. Teoreticky by se tak téměř třicetiletí muži měli seznamovat ještě s nezletilými ženami, aby stihly porodit v osmnácti letech a zároveň si zvládly vytvořit s partnerem hlubší vztah, aby s ním vůbec dítě mít chtěly. Později také na Instagramu radí, že pokud žena porodí ve dvaceti letech dítě, muž s ní zůstane a ona logicky zestárne, je vhodné ji podvádět.

Podobných názorů má nespočet. Poměrně nedávno totiž začal řešit, jak moc mu vadí promiskuitní ženy. Nejdříve se bez kontextu začal ptát sledujících na Instagramu, jaký je jejich bodycount, tedy počet sexuálních partnerů. Když mu číslo začaly sdělovat, tak se pochlubil tím, že má neuvěřitelnou databázi žen a jejich bodycountu, tedy počtu jejich sexuálních partnerů.

Později se rozpovídal o tom, že by partnerku s vyšším počtem sexuálních partnerů nechtěl. U mužů s tím však problém není, protože oni můžou mít sexuálních partnerek kolik chtějí. Číslo u mužů je podle něj irelevantní a neurčuje hodnotu muže. U žen je však efekt opačný. Podle něj takový názor neutvořila společnost, může za něj biologie. Příroda muže prý vytvořila tak, aby si vybírali ženy, které jsou selektivní. Argumentuje také tím, že ženy mohou otěhotnět jen několikrát za život a je pro ni biologicky výhodnější si umět sexuální partnery vybírat. Na kritiku Sulík reagoval tím, že on by mohl mít sexuálních partnerek i dvě stě a nikoho by to nezajímalo.