Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Misska Ráchel Karnížová ze strany expřítele moderátora Tomyho Kottyho zažívala domácí násilí. | foto: Instagram

Ráchel soutěží v Love Islandu o výhru. Mimo vilu proti ní brojí bývalý přítel, prý má jít do vězení

Ráchel Karnížová v současné době soutěží o výhru v reality show Love Island. Mimo vilu však proti ní brojí bývalý přítel Tomy Kotty, který ji měl v minulosti podle ní napadnout, a syn slovenského politika Richarda Sulíka. Karnížová si prý napadení vymyslela a podle něj by měla jít do vězení.
  13:38

Už více než před půl rokem se objevily informace, že Ráchel Karnížovou, finalistku reality show Love Island, měl fyzicky i sexuálně napadnout její v současnosti už bývalý partner a známý moderátor Tomáš Drahoš alias Tomy Kotty. Nejdříve všechno přiznal, teď ale otočil. Prý si mnoho nařčení vymyslela.

Drahoš sice nejdříve kauzu otevřel znovu úplně sám, po chvíli se k němu přidal i syn slovenského politika Richarda Sulíka, Filip Sulík. Rozhodl se totiž, že začne nahrávat nový podcast a hned do prvního dílu si pozve Drahoše, aby promluvil o celé situaci, která se mezi ním a Karnížovou v dubnu odehrála. Prý proto, aby mohl očistit své jméno. Ona totiž lže a celé napadení si vymyslela.

Proč se ale do celé kauzy zapojil Sulík je otázkou, na kterou s jistotou nemůže odpovědět pravděpodobně nikdo. Někteří tvrdí, že se snaží získat větší pozornost, což on sám přiznal a nemyslí si, že je na tom něco špatného. Zároveň však tvrdí, že o Karnížové nikdy neměl potřebu mluvit, nedávno se však dozvěděl nepříjemnou informaci, která mu názor změnila. Mnozí spekulují, že mu chtěla dát tajně drogy.

Ač o podcastu mluvil několik týdnů, vyšel teprve nedávno a rozhodně ne zadarmo. Na platformě pro monetizaci obsahu Patreon.com si ho můžete pustit za sedm dolarů. Část měla být k dispozici i zdarma, to se však zatím nestalo. „Děláte, jako by bylo vaše lidské právo ten podcast slyšet. Když chcete, tak si ho zaplaťte,“ povídá Sulík na Instagramu. Prý časem podcast přidá, teď má ale hodně práce a tak je zatím dostupný jen placený.

Sulík teď na Instagramu hodně povídá ke sledujícím a dává jim možnost, aby se ho ptali na různé otázky. Jeden z nich se ho například zeptal, zda si myslí, že bude Karnížová stíhaná za křivé obvinění. „Myslím si že bude. Hned jak se uzavře ten spor s Tomášem, on na ni podá trestní oznámení za poškození jména a takové věci. Fakt budu překvapený, jestli Ráchel nepůjde do basy,“ povídá.

Zdá se, že se Sulík vydal na válečnou stezku a nechce z ní za žádnou cenu odejít a vytěžit z ní co nejvíc peněz. Drahošovi nedávno smazal Instagram profil, takže dlouho mlčel. Pro mnohé je přinejmenším překvapivé také načasování celé kauzy. Karnížová totiž byla donedávna na Kanárských ostrovech jako účastnice Love Islandu. K ničemu se tak vyjadřovat nemohla. To ale ani jednoho z mužů netrápí. Prý se bude moct vyjádřit, až se vrátí.

Nutno dodat, že v době, kdy o Karnížové začali oba muži znova mluvit, se její popularita v Love Islandu rapidně zvyšovat. Oběma prý vadí, že nikdo neví, jaká je doopravdy a pravděpodobně chtějí, aby o popularitu znovu přišla. Nutno dodat, že dnes, poslední říjnové pondělí, se má konat finále Love Islandu, do kterého se Karnížová dostala. Oba muži se momentálně snaží, aby si jejich podcast zaplatilo co nejvíce lidí, aby se o ní dozvěděli pravdu.

Role Sulíka v celé kauze je poměrně nejasná. Zdá se, že si s Karnížovou byli v minulosti blízcí, což on popírá. I přes to sdílí jejich soukromé konverzace z minulosti, ve kterých vztah s Drahošem řešili a které by podle něj měly dokazovat, že si Karnížová mnoho incidentů z minulosti vymyslela.

Sulík se pravděpodobně rozhodl, že v podcastu bude v budoucnu řešit především slovenské kauzy z minulosti a tak jsou jeho vysněnými hosty slovenský politik Boris Kollár a influencerka Ema Ferusová alias Pimpinocka. Před několika měsíci totiž zveřejnila sérii videí, ve kterých tvrdí, že byla jeho milenkou a on ji měl údajně poslat několikrát a potrat. Kauza se stala tak pravděpodobně největším slovenským dramatem za poslední dobu.