Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Slovenská influencerka a bývalá miss Ráchel Karnížová veřejně obvinila svého expartnera, zpěváka a moderátora Tomáše Drahoše alias Tommyho Kottyho, z domácího násilí, znásilnění a také alkoholismu. | foto: Profimedia.cz

Brojil proti Rachel z Love Islandu, teď řeší počet sexuálních partnerů. On jich prý může mít i dvě stě

Filip Sulík se v poslední době vydal do boje proti finalistce Love Islandu Ráchel Karnížové. Zpochybňuje veškerá její tvrzení o brutálním napadení jejím bývalým partnerem. Ona však mlčí a vůbec na něj nereaguje. Aby na sebe opět upoutal pozornost, rozhodl se řešit bodycount u žen. On prý může mít počet sexuálních partnerek jaký chce, ženy ale ne. Je to údajně dané historicky i biologicky.
  11:16

Filip Sulík, syn slovenského politika Richarda Sulíka, patří mezi nejkontroverznější postavy slovenského internetu. V posledních dnech se jeho jméno nejčastěji spojuje s kauzou finalistkou Love Islandu Ráchel Karnížovou a jejího bývalého partnera Tomáše Drahoše alias Tomyho Kottyho. Zdá se ale, že ač se oba velmi snaží ji pošpinit, ona se k žádnému z jejich nařčení vyjadřovat nechce. Proto chce Sulík upoutat pozornost jinak.

Karnížová poprvé promluvila o tom, že ji její bývalý partner brutálně fyzicky napadl, letos v dubnu. Měl ji mimo jiné tahat za vlasy po bytě. On sice nejdříve svou vinu přiznal a šel se léčit do psychiatrické léčebny, později však otočil a začal tvrdit, že se celý incident odehrál jinak. Aby mohl své jméno očistit, tak se spojil právě se Sulíkem, který ho shodou okolností pozval do prvního dílu podcastu, který teď začal nahrávat.

Sulík i Drahoš poslední měsíc velmi aktivně pracují na očištění Drahošova jména a zároveň na pošpinění toho od Karnížové. Sulík je však o něco zapálenější. Sám před několika týdny potvrdil, že výsledkem jeho snažení by mělo být to, že celá veřejnost bude Kanrížovou vnímat jako promiskuitní ženu, která má problém s drogami. Proto se rozhodl zveřejňovat videa, která Karnížová dříve sdílela na Instagramu a mají dokazovat jeho tvrzení. Samozřejmě, že ne zadarmo, abyste se k nim dostali, musíte zaplatit měsíční poplatek sedm Euro.

Nedávno začal například tvrdit, že měla Karnížová údajně pozitivní test na drogy ještě před tím, než odjela na Kanárské ostrovy, aby se zúčastnila reality show Love Island. Právě protože byla donedávna bez telefonu na takzvaném ostrově lásky, začali mnozí Sulíka kritizovat. Prý se ke kritice nemůže vyjádřit. „Až se vrátí, klidně se vyjádřit může,“ odpovídal tehdy.

Jenže Karnížová se evidentně vyjadřovat nechce a zarytě mlčí. Ač ji mnozí sledující kritizují, žádají o vysvětlení a neustále komentují všechny její fotky negativními názory, ona si z toho nic nedělá. Místo toho sdílí fotky a videa s Claudem Lhoteckým, se kterým nově díky Love Islandu tvoří pár. K vyjádření ji nevyzývají jen sledující, ale i Sulík. A ona mlčí dál.

Zdá se, že Sulík na sebe chce upoutat pozornost za každou cenu, což sám koneckonců přiznal. Protože mu to ale přes Karnížovou už nevychází, začal rozebírat jiná kontroverzní témata. Teď se například rozpovídal o tom, jak moc nemá rád promiskuitní ženy. Nejdříve se začal bez kontextu ptát na počet sexuálních partnerů žen, které ho sledují. Když mu číslo začaly sdělovat, tak se pochlubil tím, že má neuvěřitelnou databázi žen a jejich bodycountu, tedy počtu jejich sexuálních partnerů.

„Některé ženy, které v sobě měly víc než dvacet koko*ů mají normálně děti, rodiny a partnery. Respekt těm ženám, že si i takto pošpiněné našly lásku, ale ti muži, vy fakt nejste normální,“ povídá na Instagramu v několikaminutovém monologu. „Nechápejte mě zle, já fakt miluju ku*vy, špíny a všechnu tuhle havěť, ale fotit se s ní na Instagram, vzít ji domů k rodičům a udělat jí dítě, to fakt ne,“ dodává.

Po tom, co zveřejnil proslov odsuzující ženy, které měly podle něj hodně sexuálních partnerů, ho začali mnozí konfrontovat s tím, že on sám měl více sexuálních partnerek. To podle něj nevadí. Bodycount u mužů je naprosto irelevantní a neurčuje hodnotu muže. U žen je však efekt opačný. Podle něj takový názor neutvořila společnost, může za něj biologie. Příroda muže prý vytvořila tak, aby si vybírali ženy, které jsou selektivní. Argumentuje také tím, že ženy mohou otěhotnět jen několikrát za život a je pro ni biologicky výhodnější si umět sexuální partnery vybírat.

To, že odsuzuje ženy s vyšším počtem sexuálních partnerů, je údajně dané i historicky. V minulosti totiž všechny společnosti uctívaly ženské panenství a naopak zabíjely a upalovaly promiskuitní ženy. „Naopak když byli muži ve společnosti v minulosti výše postavení, nikdy nebyli monogamní. Je to napsané i v Bibli,“ vysvětluje.

Sulík od žen příliš pochopení nemá. Mnohé mu argumentují tím, že ani ony by si nevybraly muže, který má vysoký počet sexuálních partnerek, což podle něj není pravda. Prý by jich mohl mít i dvě stě a nikoho by to nezajímalo. Ani s tím však většina z nich nesouhlasí.