Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Influencerka Gabbie Hanna | foto: instagram.com/gabbiehanna

Influencerka Gabbie Hanna sdílela sto příspěvků denně, pak se po ní slehla zem. Teď je z ní instruktorka zumby

Influencerka Gabbie Hanna se pro mnoho jejích sledujících stala synonymem slova kontroverze, má totiž za sebou nespočet skandálů. Předminulý podzim se o ní ale začali fanoušci bát. Na sociálních sítích sdílela i sto videí denně a většina z nich nedávala smysl. Později přiznala, že zažívala manickou epizodu. Teď se o ní po roce objevily nové informace. Má novou práci a fanoušci jsou z její proměny nadšení.
  17:16

Americká influencerka Gabbie Hanna se na sociálních sítích pohybovala mnoho let. Proslavila ji především platforma Vine, která už sedm let nefunguje. Hanna však díky ní získala statisíce fanoušků, kteří jí zůstávají nadále věrní i přes to, že celý minulý rok byla v podstatě offline. Důvod je jednoduchý. Před dvěma lety totiž o ní všichni měli strach, sdílela totiž stovky příspěvků denně a nastěhovala si domů na pár dní naprosto cizího člověka.

Jméno Hanny se stalo pro její sledující synonymem kontroverze. V roce 2017 natočila video o bývalém spolužákovi, který se předávkoval. O rok později propagovala štětce na make-up, které měly být zdarma. Jediné, co kupující musel zaplatit, bylo desetidolarové poštovné. Mnoho z těch, kteří si štětce koupili, si začalo stěžovat, že jsou štětce nekvalitní. Hanna tehdy reagovala výmluvou, že přece nikdo nemůže očekávat, že štětce zdarma budou kvalitní. Následující rok řekla o youtuberce Trishe Paytas a jejím tehdejšímu příteli, že mají herpes.

V září roku 2022 však i její největší kritiky vyděsila. Už před tím se s fanoušky podělila o to, že má diagnostikovanou maniodepresivní poruchu a tehdy se začalo nejednomu sledujícímu zdát, že se začala projevovat manická epizoda. Natáčela i sto videí denně a všechny sdílela na TikToku. Mluvila o sobě, umění nebo náboženství a v mnoha případech se její projev dal označit jako volný tok myšlenek bez jakéhokoli filtru. V jednom z videí například tvrdila, že je dcera Boha.

O několik dní později prosila o modlitby kvůli tomu, že se jí chtěl někdo vloupat do domu. Za pár hodin do domu pustila naprosto cizího člověka, který na ni zazvonil s tím, že prý potřebuje použít toaletu. Dům však několik dní neopustil. Nakonec se ukázalo, že muž byl její fanoušek.

Hanna o několik dní později mnoho svých videí smazala. Fanouškům se omluvila a vysvětlila, že opravdu zažívala manickou epizodu. Tehdy mluvila o tom, že na sobě chce začít pracovat, což se pravděpodobně doopravdy stalo. Ze sociálních sítí v únoru minulého roku zmizela a fanoušci jednoduše nevěděli, co se s ní děje. Objevily se ale informace o tom, že na TikTok už tvořit neplánuje a chce zůstat alespoň částečně v ústraní. Instagramu se chtěla věnovat i nadále.

Před pár dny se však po delší době objevily nové informace. Hanna si totiž našla novou práci a zdá se, že se jí daří mnohem lépe, než mohl kdokoli očekávat. Stala se totiž instruktorkou v jednom z pensylvánských fitcenter. Hanna v novém propagačním videu tvrdí, že cesta k dosažení cílů spojených se cvičením spočívá v zábavě a disciplíně. Měla by vést lekce zumby a mnoho dalších.

Informace o nové práci Hanny se brzy rozšířily na sociálních sítích a fanoušci jsou z její proměny nadšení. „Gabbie, vypadáš skvěle, jen tak dál,“ píše jeden z jejích fanoušků na Instagramu. V drtivé většině se s ním ostatní shodují a přejí Hanně do budoucnosti jenom štěstí.