Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Jake Paul se připravuje na zápas Natem Diazem | foto: instagram.com

Blíží se zápas Jake Paul vs. Nate Diaz. Youtuber se soupeři vysmívá a tvrdí, že ho porazí

Jake Paul se vrací do světa boxu a chystá se na zápas s bývalým MMA zápasníkem Natem Diazem. Na sociálních sítích ho uráží a také ho paroduje. Diaz z něj ale očividně nemá strach a na zápas se velmi těší. Lidé ale spíše fandí Diazovi a Paulovi se vysmívají za to, že po prohře s Tommym Furym se zalekl zápasení s profesionálními boxery.
  20:20

Youtuber Jake Paul se vrátí do boxerského ringu a pokusí se o vítězný comeback. Už před časem oznámil, že se chce utkat s MMA zápasníkem Natem Diazem, který zápasil v největší organizaci bojových sportů UFC. Diaz nabídku přijal a zápas se tak uskuteční 5. srpna v Texasu. Paul se do Diaze na sociálních sítích neuvěřitelně naváží a dokonce ho i paroduje. Diaz je ale na podobný styl trashtalku zvyklý. V minulosti totiž zápasil s Connorem McGregorem, který je mistr v urážení svých soupeřů. Paul ale pokračuje v urážení a to i přes to, že na jeho trashtalk Diaz nijak nereaguje.

Paul nyní očividně necítí tak obrovský tlak, jaký cítil při svém posledním zápasu. Naposledy se totiž utkal s boxerem Tommym Furym, mladším bratrem legendárního Tysona Furyho. Paul do té doby ve své profesionální kariéře ještě nikdy neprohrál. Fury ale nad Paulem zvítězil a ukončil tak Paulovu sérii šesti výher v řadě. Youtuber se ale rozhodl, že s boxem neskončí. Naopak, začal vyzývat další zápasníky a tentokrát si vzal na mušku právě Diaze. Ten nabídku přijal a fanoušci bojových sportů se tak mohou těšit na další zajímavý zápas.

Ačkoliv se to nezdá, Diaz je opravdu tvrdý chlapík. Jeho muskulatura sice není tak velká, jako to bývá u zápasníků zvykem, rozhodně má ale na bojové sporty talent. Navíc je schopný snést neuvěřitelné množství úderů a nevzdat se. Paulův pověstný knockoutový úder tak na Diaze možná stačit nebude. Paul je v obklopení profesionálních trenérů, kteří ho dokázali společnou prací přeměnit na špičkového boxera. Diaz má ale kolem sebe lidi, kteří stojí za jeho několikaletými úspěchy v UFC, kdy se dokázal držet na pozici těch nejlepších zápasníků světa.

Paul je ovšem přesvědčený, že úspěšné dny jeho soupeře už jsou dávno pryč. On sám ale rozhodně nechce nic ponechat náhodě a proto se vydal na boxerský kemp, kde podstupuje opravdu velmi náročné tréninky. Ve svém tréninkovém plánu si však udělá čas a snaží se dostat svému soupeři do hlavy. Paul natočil video, ve kterém se Diazovi vysmívá.

Velmi věrohodně přitom napodobuje Diazovo mumlání, kvůli kterému si hodně lidí myslelo, že má zápasník vadu řeči. Také si utahuje z Diazova zvláštního držení rukou při zápasení. Nutno podotknout, že Diaz se i navzdory neobvyklému stylu boje dokázal dostat až na vrchol zápasnického žebříčku.

Paul také upozorňuje na to, že Diaz často kouří marihuanu. To je o zápasníkovi velmi dobře známo a on sám se s tím nikdy netajil. Dokonce kouří marihuanu i při trénincích a podle něj je to skvělý způsob jak může relaxovat. Diaz také tvrdí, že z Paula strach nemá, ani on však nechce nic ponechat náhodě a poctivě se na zápas připravuje. Je to pro něj příjemná změna, protože se může soustředit na jiné odvětví bojových sportů a zároveň se po pauze vrátit k zápasení.

Paul se díky blížícímu zápasu dokonce na chvíli udobřil s kontroverzním influencerem Andrew Tatem, kterého chtěl dříve porazit v ringu. Připojil se totiž k živému vysílání, ve kterém spolu diskutovali o hodnotách zápasníků a o tvrdé přípravě na zápas. Zároveň si spolu také dělali legraci z přítomného streamera Adina Rosse a vypadalo to, že už mezi nimi není ani trocha zlé krve. Paul také znovu velmi věrohodně parodoval Diazovo vyjadřování se. Tate na závěr Paulovi popřál hodně štěstí v zápase a poté se spolu rozloučili.

Diaz a Paul už za sebou dokonce mají i první staredown, který skončil strkanicí. Oba se tvářili, že se nemůžou dočkat, až se proti sobě v ringu postaví. „Lev prohrál. Vrátil jsem se zpět do džungle, všechno si zapsal, zlepšil se a trénoval. A teď ten lev vyjde a zmlátí toho chlapa, který za to zaplatí. Zaplatí za vše, za tvrdou práci, kterou jsem si musel na kempu projít,“ řekl Paul v rozhovoru pro TMZ Sports. Paul prý stoprocentně Diaze knockoutuje, to stejné ovšem tvrdil i před zápasem s Furym a nakonec měl co dělat, aby knockout nedostal on sám.

Fanoušci bojových sportů se na zápas velmi těší. Paulovi se ale vysmívají za to, že se zalekl zápasení s profesionálními boxery a opět se vrací k boxu se zápasníky MMA. Podle některých si totiž uvědomil, že se profesionálním boxerům zkrátka nemůže rovnat a chce si proto zápasením s MMA zápasníky opět zvýšit ego.

Spousta lidí si také myslí, že Paul nemá šanci obstát ani proti Diazovi, který přitom nikdy nebyl profesionální boxer. „Paul prohrál s Tommym Fury a myslí si, že porazí Diaze? Mám tě rád, fandím ti, ale Diaze zkrátka nikdy nemůžeš porazit. Blíží se druhá prohra,“ komentují nadcházející zápas uživatelé na Instagramu.

Je zajímavé, že se také ozvali lidé, kteří na tento zápas málem zapomněli. Podle nich se totiž jedná o méně zajímavý zápas, než předchozí, který měl navíc, podle některých lidí, také daleko lepší promo. Rozhodně se ale nemusíme bát, že by byl zápas propadák. Na jedné straně totiž máme Paula, který si bude chtít znovu vydobýt svůj respekt mezi zápasníky a stále platí za talentovaného boxera.

Na druhé straně je Diaz, ostřílený MMA zápasník, který se nebojí žádného soupeře a zároveň je schopný snést neuvěřitelné množství úderů. I když zápas není pro všechny tolik očekávaný, jako byl zápas Paul vs. Fury, rozhodně by si ho lidé neměli nechat ujít.

Témata: Jake Paul