Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktoker Jan Brunclík | foto: Instagram.com

Bizarní tiktoker Jan Brunclík dle sledujících obtěžuje náhodné dívky. Je prý v insolvenci a má dluhy

Jan Brunclík je v poslední době známý hlavně díky jeho nekonečným streamům. Někdy i desítky dnů v kuse živě vysílá vše co dělá. Často tak na kameru zachytí různé bizarní momenty, ve kterých například flirtuje s různými ženami, či je konfrontován sledujícími. Někteří uživatelé ho obviňují z toho, že je úchylný a koketuje s nezletilými dívkami.
  17:14

Česká scéna je plná nevšedních a bizarních tvůrců. Kvůli tomu, že většina sledujících u nás miluje bizár, mají tyto podivné existence často velikou šanci se prosadit a stát se populární. Jeden takový nevšední streamer vystupuje na sítích pod svým jménem Jan Brunclík. Mnohým se zřejmě zaryl do paměti tím jak vyhledával stravu v odpadkových koších, či jeho humornými interakcemi s kolemjdoucími.

On sám se často nestydí mluvit o své finanční situaci. Je v dluzích, a tak pořádá dlouhé streamy, na kterých se snaží vybrat peníze. Zřejmě kvůli jeho netradičnímu stylu vystupování a chování se často dostává do konfliktu s fanoušky. Nejednoho dokonce naháněl s úmyslem zřejmě fyzické potyčky. Někteří ho obviňují i obtěžování žen.

Jak udělat ze sebe idiota ? Nechat se ostříhat fanoušky...

31. května 2023 v 21:39, příspěvek archivován: 18. července 2023 v 14:57

Brunclíkova finanční situace je většině jeho sledujícím zřejmě známá. On sám na svých streamech dokonce píše, že vybrané peníze půjdou na dluhy, které má. Částka, kterou se snaží vybrat, nasvědčuje tomu, že jsou jeho dluhy obrovské. Na jednom streamu napsal, že na ně chce od sledujících vybrat jeden milion korun. Na svých sítích se dokonce pyšní tím, že je v insolvenci. Tomu odpovídá i záznam z insolvenčního rejstříku. Jan Brunclík totiž podle něj v insolvenci doopravdy je, údaje i datum zahájení insolvence navíc odpovídají tomu, co sám internetový tvůrce prezentuje a zveřejňuje. Celková výše přihlášených pohledávek zatím zveřejněná není.

To, že má finanční problémy jde vidět i z toho, jak si obstarává stravu. Dříve mohli fanoušci vidět, jak vybírá odpadkové koše. Nyní ukázal, že se nestydí jít do fast foodu, kde prohledává odložené tácy, jestli na nich není nějaký zbytek jídla.

Brunclík v poslední době často pořádá takzvané subathony. Tento typ streamování spočívá v tom, že jeho trvání určují samotní diváci. Za každý finanční obnos, který tvůrci na streamu pošlou, se doba jeho trvání o několik minut prodlouží. Streamer by tak měl v kuse bez vypnutí streamovat do té doby, než mu uživatelé přestanou posílat peníze a odpočet vyprší. Touto cestou se tak Brunclík snaží vydělat peníze jak samozřejmě na vlastní živobytí, tak splacení dluhů.

@brunclikos

nechtejme vedet co delal brunclik po stramu⁉️

♬ původní zvuk - brunclikos

Jelikož Brunclík streamuje vše, co zažije a dělá, sledující mají možnost detailně nahlédnout do jeho často i soukromého života. Zdá se, že se nestydí před kamerou říkat a dělat, co si zamane. Neustále například nahlas prdí, čí říhá, což znechucuje nejen jeho sledující, ale často i kolemjdoucí. Právě s nimi Brunclík také často rád interaguje a komunikuje. Většinou ho nejvíce zajímají pohledné mladé dívky, se kterými rád prohodí pár slov, či je pozve na rande. „Nepůjdeme na kávu?“ ptá se Brunclík na streamu dvou slečen, které dle sledujících nejsou podle vzhledu ani zletilé.

Ačkoliv je dle některých uživatelů úchylné a neakceptovatelné to, že flirtuje v jeho věku s tak mladými dívkami, dá se tato interakce řadit mezi ty klidnější. V jiných se totiž při komunikaci s náhodnými ženami dostává i do sporu. Když jednou například jel v tramvaji, tak se rozhodl oslovit ženu sedící za ním. Té se dařilo ho určitou chvíli úspěšně ignorovat, než se naštvala a osočila ho s tím, že by si měl rozmyslet, jestli je v pořádku otravovat lidi na veřejnosti.

Brunclík tedy často rád mluví i o svém milostném životě. Zdá se, že jako své poslání na streamech má najít si přítelkyni, či nějakou dívku alespoň pozvat na rande. „Bože já se na to fakt nemůžu dívat,“ komentuje jeden uživatel na TikToku zřejmě Brunclíkův styl koketování. „Ježíši ať už nechá ty holky na pokoji,“ komentuje další. Jednou se například rozhodl, že se pokusí získat si obdiv u slečny zřejmě na své znalosti z knih. „To je taková škoda, že jste zadaná, jste docela milá. Máte ráda knížky?“ ptá se Brunclík prodejkyně v prostorách obchodního centra. „Já to poznám podle toho jak komunikujete. Co ráda čtete?“ snaží se Brunclík pokračovat v konverzaci se zadanou slečnou. Ta se následně vyvlékne z interakce s ním tím, že osloví jiné zákazníky.