Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktoker Jan Brunclík | foto: Instagram.com

Bizár tvořím cíleně, rád bych si našel ženu. Streamer Brunclík promluvil o svém životě

Streamer Jan Brunclík poskytl redakci Antiyoutuber.cz exklusivní rozhovor o svém životě, který je podle něj velmi strastiplný. Delší dobu se prý snaží najít si partnerku, ale shledává se jen s nezájmem a nepochopením. Ani obecenstvo ho prý zřejmě moc nechápe. Celý jeho život zřejmě ovlivňuje i to, že má prý Aspergerův syndrom.
  12:31

Být známým na sítích přináší mnoho pozitiv, ale i negativ. Pokud se dnešních dětí někdo zeptá, čím by chtěly být v budoucnu, tak mnoho z nich odpoví, že právě influencer. Mezi světlé stránky internetové slávy spadají například slibné finanční zisky a popularita. Právě streamer Jan Brunclík zřejmě doufal, že si díky popularitě získané na sítích najde nějaké kamarády. On sám žije život zřejmě osamělého jedince hledajícího lásku a pochopení. Sláva mu však přinesla spíše opak toho, co by si přál. Mezi jeho sledujícími se dá najít spíše více jeho hejtrů, než věrných fanoušků.

Spokojený streamer

8. července 2023 v 18:54, příspěvek archivován: 19. července 2023 v 12:09

Brunclík je mezi mnohými známý pro svojí výbušnou povahu. Nervy na uzdě rozhodně neudržel při jedné situaci, kdy ho konfrontoval jeden ze sledujících. Ten na něj začal pokřikovat rasistické nadávky, což Brunclíka natolik vytočilo, že ho začal nahánět. I několik desítek minut poté z něj agrese nevyprchala. „Mé chování je občas už přes čáru a není úplně vhodné pro veřejnost. Uvědomuji si situaci, avšak někdy až po delší době, kdy se zklidním a mám v té chvíli čistou mysl,“ říká pro Antiyoutuber.cz Brunclík. „Není snadné pro mě v kritických situacích zachovat chladnou hlavu,“ doplňuje.

Výbušnou povahu má Brunclík už zřejmě od dětství. Svěřil se totiž, že už od narození bojuje s Aspergerovým syndromem. Kvůli tomu se tak prý často dostává do situací, které není schopný adekvátně vyřešit. Stává se tak prý, že kvůli tomu často reaguje tak, jak by s čistou hlavou normálně nezareagoval. Rozmluvil se i o jiné kapitole z dětství, kdy prý od narození strávil dva a půl roku v dětském domově. „Pak jsem byl osvojen do rodiny. Sice se ta rodina snažila se starat jak nejlépe mohla, ale z počátku se mnou nebyla,“ svěřuje se Brunclík.

Random fanynka
#plzen #naspilce #janbrunclik

28. června 2023 v 17:22, příspěvek archivován: 19. července 2023 v 12:09

Často je na sítích rozebírán i Brunclíkův milostný život a jeho nešťastné pokusy o to jen s nějakou ženou zahájit konverzaci. Někteří ho obviňují z toho, že dívky obtěžuje. „Rozhodně to nekonám za účelem nějakého obtěžování,“ říká Brunclík. V několika interakcích se sledujícími se dostal do konverzace s mladými dívkami. Někteří uživatelé ho tak na sítích osočují z toho, že v jeho věku není vhodné, aby mířil na tak mladé slečny. „Na sociálních sítích nesleduji lidi v rozmezí šestnáct až dvacet let. Tento věkový rozsah není vhodný,“ vysvětluje.

Už spoustu let se prý snaží najít si partnerku vhodnou k jeho věku, jemu samotnému je podle insolvenčního rejstříku sedmatřicet. „Bohužel se velice setkávám s nezájmem a často nepochopením,“ vysvětluje. Ideální partnerku by si zřejmě chtěl najít v rozmezí pětadvacet až čtyřicet let. „Hledám ženu, se kterou bych mohl mít rodinu a potomka,“ doplňuje. V dnešní době je to však prý pro něj velice těžké.

Brunclík se dá bez pochyby řadit mezi bizarní tvůrce. On sám si to prý uvědomuje. „Snažím se to doslova šít na míru k publiku,“ říká. Ačkoliv to zřejmě není něco, co by ho vyloženě bavilo, uvědomuje si, že bizár jeho sledující chtějí, a tak jim ho dodává. „Bohužel jak jsem zjistil, lidé se zajímají o bizár, a tak jej tvořím, neboť vidím, že je velice sledovaný,“ doplňuje. „Nechci kopírovat tvorbu, kterou konají jiní tvůrci. Snažím se být originálem,“ vysvětluje. Tvrdí, že se snaží svojí tvorbou také povzbudit mládež k dobrým věcem. „Možná se pár jedinců nad sebou zamyslí a změní se k lepšímu,“ říká.

Za spolupráce chatu, jsem si oholil vlasy, vousy a obočí .

Jsem konečně za idiota !

janbrunclik #oholeny #bezvlasu #bezvousu #bezoboci

9. března 2023 v 0:20, příspěvek archivován: 19. července 2023 v 12:09

Uvědomuje si prý, že mezi sledujícími je brán jako ten bizarní tvůrce a mrzí ho, že nebyl přijat tak, jak by si zřejmě přál. „Nadále musím bojovat s šikanou, kterou znám od narození,“ říká Brunclík. Sám o sobě říká, že není zlý člověk a že má dobré srdce. To však zřejmě moc lidí nechápe. Zdá se také, že jedním z hlavních důvodů, proč začal Brunclík na sítích působit bylo to, aby si našel nějaké kamarády. „Ale jak zjišťuji, tak se nestalo. Stále musím bojovat s předsudky, nepochopením a dokonce i s cílenými útoky, které mě hodně bolí u srdce,“ říká. Kvůli zřejmě nehezké reakci ze strany sledujících prý už několikrát přemýšlel o ukončení kariéry. „Nemohu s tím skončit, neboť si stále myslím, že mohu svým divákům přinést i dobré věci a inspiraci,“ říká, že ho k tomu, aby na sítích zůstal, motivovalo několik lidí.