Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kafuu má nového přítele. | foto: Instagram

Kafuu opět míří do Red Face. Tentokrát by se už ale neměla plácat přes zadek

Hvězda české OnlyFans scény Kafuu opět míří do klece. Minule se v bojové organizaci Red Face plácala přes pozadí s další tvůrkyní. Ačkoliv se nechala slyšet, že už nic podobného v plánu nemá, zdá se, že názor změnila. Tentokrát by si však měla zřejmě obléknout rukavice a rozdat si to v kleci podle pravidel některého z bojových umění.
  18:00

OnlyFans je v poslední době terno. Často skloňovaná platforma pro dospělé sčítá obrovské množství zajímavých tvůrkyň a někdy i dokonce tvůrců. Téměř každému je zřejmě jasné, co na své profily zveřejňují. Jedná se téměř jen o erotiku a porno. U nás se OnlyFans v poslední době rozjíždí čím dál víc. Na platformu se přidává mnoho zajímavých tvůrců a máme už i své slavné hvězdy. Jedna z nejznámějších tvůrkyň u nás je bezpochyby Anna Hamanová, kterou však většina zná pod přezdívkou Kafuu. Jakožto úspěšná podnikatelka se snaží své působení rozšířit i do dalších odvětví. Objevila se například v kleci na bojovém galavečeru Red Face, kam by se nyní podle majitele organizace měla vrátit.

V Red Face se už jednou objevila, ne však jakožto bojovnice. V novém konceptu s názvem „booty slap“ se plácala přes pozadí s další tvůrkyní. Prohrát měla ta, která bude mít podle rozhodčích po ukončení ten nejčervenější zadek. Ačkoliv svoji účast zřejmě nebere za nějak naprosto kontroverzní, oznámila, že se už do klece vrátit v plánu nemá. Rozhodně ji hlavně prý neláká, rozdat si to s někým podle pravidel pravého bojového umění.

Nyní se však majitel Red Face Petr Diviš redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že se má do klece vrátit. Nemělo by jít pouze o spekulace, zápas je už prý domluvený. „To už je domluvené. Ten zápas je domluvený. Až na tiskovce řekneme, o co půjde, jaký bude soupeř a tak dále,“ říká Diviš. Soupeře a styl boje zatím tají. Sdělil ale, že se rozhodně už nebude jednat o již zmiňované plácání přes zadek. „Ne ne, určitě ne,“ sděluje, že se o „booty slap“ jednat nebude.

Movie night..

22. února 2023 v 15:31, příspěvek archivován: 2. října 2023 v 14:51

Zdá se, jako by se však nemělo jednat ani o zápas podle pravidel nějakého bojového sportu. Red Face je podobně jako konkurenční organizace Clash of the Stars schopná přicházet s velice nevšedními nápady na zápasy. Na prvním galavečeru se například v malinkaté budce mezi sebou utkal influencer Freescoot a Koleso. Blíží se také velice očekávaný zápas obrovského muže z Íránu říkající si Hulk se zatím neznámým protivníkem.

Jako první také u nás přišli s již zmiňovaným konceptem „booty slap“. V tom se hned na prvním galavečeru postavila právě Kafuu proti tvůrkyni Petře Hlaváčové. Díky svým silným úderům si byla schopná odnést výhru. Chvíli po vyhlášení se do klece vydala neznámá slečna a Kafuu vyzvala na zápas. Ta ji jednoduše odbyla s tím, že ji reálné zápasení nezajímá. „Já do těchto zápasů nejdu. Takže omlouvám se, ale já nejsem holka, která se pere,“ reaguje Kafuu na zvláštní výzvu. Zdá se ale, že si to nyní rozmyslela.

Gamer girl #kafuu

16. února 2023 v 16:56, příspěvek archivován: 2. října 2023 v 14:52

Ženské zápasy jsou často pro mnoho lidí ty nejzajímavější z celé zápasnické karty. Ať už se Kafuu objeví v jakémkoliv zápase, je jasné, že to bude zajímavé. Ti, co ji sledují jistě ví, že Kafuu umí škádlit a neostýchá se zřejmě žádné pikantní neřesti.

Témata: Kafuu