Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Peníze od Kazmy si většina lidí nechala | foto: instagram.com

Objevily se v Kazmově videoklipu další nápovědy? Někteří hledají schované symboly, jiní se smějí

Bavič Kazma vydal videoklip k hlavní znělce svého filmu a opět tím zmátl své sledující. Někteří se totiž domnívají, že ve videoklipu ukryl další nápovědy k rozluštění šifry, díky které následně bude možné otevřít trezor s milionem dolarů. Zájem o Kazmovu hru ale stále klesá a někteří dokonce zastávají názor, že incident, který se odehrál u trezoru, byl opravdu předem domluvený.
  14:07

Skoro všichni v Česku už slyšeli o filmu ONEMANSHOW: The Movie a velké hře, kterou zahájil bavič Kamil Bartošek alias Kazma. Je to už skoro měsíc, co měl Bartoškův film premiéru a od té doby se odehrálo mnoho zajímavých momentů. Poslední dobou se ale zájem o film i hru výrazně snížil a to i přes to, že Bartošek tvrdí, že zanechal několik nápověd ve dvou pořadech televize Prima. Na svém Instagramu bavič oznámil, že plánuje přijít s něčím novým a to se také stalo. Na YouTube kanálu Kazma Kazmitch se totiž objevil videoklip ke skladbě, která se stala hlavní znělkou Bartoškova filmu.

Ve videoklipu se Bartošek vydá do kasína, kde vyhraje spoustu peněz, rozjede večírek a následně dojde k přestřelce. Poté se v klidu vrátí s taškou plnou peněz do auta ke své filmové přítelkyni a videoklip končí. Za pouhých šest hodin videoklip překonal hranici 100 tisíc zhlédnutí, zatím se ale stále nedostal do YouTube trendů. Mnoho lidí si ale láme hlavu nad tím, proč videoklip vyšel až nyní. Převládá názor, že v něm Bartošek zanechal další indície k rozluštění šifry, která má následně vygenerovat kód k otevření trezoru s milionem dolarů.

„O co, že jsou v tom klipu tolik potřebné indície. V té písničce jsou nějaké znaky, všímejte si jich. Sleduji to jako rys, ale zatím jsem nic neobjevil,“ komentují diváci Bartoškův videoklip. Podobných komentářů je pod videem hned několik a někteří lidé velmi bedlivě zkoumají všechny detaily.

Ve videoklipu se opravdu objevilo několik čísel a písmen, které by mohly mít co dočinění s rozluštěním šifry. Je ale možné, že chtěl Bartošek pouze zveřejnit natočený videoklip a lidé už jsou až příliš pobláznění jeho hrou. Nechat lidi v naprosté nejistotě byl možná už od začátku Bartoškův hlavní plán.

Ne všichni ale zastávají názor, že se videoklip týká velké hry. Někteří pouze hodnotí videoklip jako takový a Bartošek si mohl přečíst také spoustu pochvalných komentářů. „Super song i videoklip. Poslouchám každý den. Je to top. Ať už hlavní song, tak i ty doprovodné, dodávají celému filmu ještě lepší atmosféru. Dobrá práce,“ chválí Bartoška uživatelé na YouTube. Někteří zase nechápou význam celého videoklipu. Několik lidí jim proto připomnělo, že se pouze jedná o videoklip k hlavní znělce celého filmu a ať za tím nehledají nic většího.

Nedá se s jistotou říct, zda se opravdu jedná o obyčejný videoklip, nebo je ve videu skutečně schovaná nějaká nápověda. Ta by se jistě mnoho lidem, kteří se rozhodli šifru luštit, hodila, protože zatím nejspíš nikdo v luštění nepokročil. Někteří lidé už ale svou snahu vzdávají a soutěž je navíc časově omezená. Na základě těchto okolností se objevilo mnoho teorií, že milion dolarů nikdo nevyhraje.

@antiyoutuber.cz Kolikrát jste na Kazmově filmu byli vy?😁⚠️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ ONEMANSHOW: The Movie - Main Theme, Original Motion Picture Soundtrack - ONEMANSHOW

Rozluštit šifru je tedy očividně velmi náročné a lidé postupně ztrácí zájem trávit svůj čas marným přemýšlením nad tím, jak trezor otevřít. V důsledku toho rapidně klesl zájem o hru a také o samotný film, který diváci stále mohou vidět pouze v kinech. Nedávno se u trezoru objevil neznámý mladík ze Slovenska, který se rozhodl trezor rozbít ocelovou trubkou. Přítomní členové ochranky ho ale okamžitě zpacifikovali a předali policii. Mladík se k celému incidentu vyjádřil omluvným videem.

Podle něj byl totiž tento způsob jediným možným řešením, to ale, jak se později ukázalo, byla opravdu hodně špatná teorie. Bartošek se k mladíkově omluvě vyjádřil na svém Instagramu. „Vážím si toho, že jsi se omluvil a jsem rád, že za tím nebyl zlý úmysl. Splést se můžeme všichni, beru to,“ vzkázal mladíkovi Bartošek. Zároveň mu prý také pomůže v případě, že by kvůli svému prohřešku měl mít Slovák vážnější problémy.

Už dříve se ale mnoho lidí domnívalo, že je mladík nastrčený a Bartošek tak chce pouze obnovit upadající zájem o jeho hru. Stejný názor také zastává podezřele velké množství lidí, kteří viděli mladíkovu omluvu. „Inteligentní Slovák? Lepšího frajera si Kazma na promo zaplatit nemohl. Nevěřím, že to není nahrané a že to nebylo součástí plánu. Nikoho už to prostě nezajímá,“ okomentovali video, které se objevilo na instagramovém profilu Bartoška, uživatelé této platformy.

I když v jednu chvíli Bartoškova hra naprosto ovládla sociální sítě, nyní se najde už jen málo tvůrců, kteří by tvořili obsah spojený s hrou o milion dolarů. Pokud tedy Bartošek zbylým soutěžícím nijak neulehčí jejich snahu o rozluštění šifry, může se opravdu stát, že milion dolarů nikdo nevyhraje, tedy samozřejmě v případě, že se nikomu nepodaří získat výherní kartičku, která trezor sama otevře. Vzhledem k tomu, že do kin na Bartoškův film chodí už jen velmi málo lidí, výherní kartičku tak nakonec nikdo získat nemusí.

Témata: Kazma