Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kazma odhalil nápovědy k rozluštění šifry | foto: Facebook Kazmy

Kazma odhalil nápovědy k rozluštění šifry. Nikoho to nezajímá, podvod s penězi, komentují diváci

Celá republika v jednu chvíli řešila film, který natočil bavič Kamil „Kazma“ Bartošek. Nyní se ale zdá, že popularita filmu klesá a Bartošek se rozhodl odhalit další nápovědy. Ty propašoval do kritizovaného seriálu Eliška a Damián a také do pořadu Česko Slovensko má talent. Na sítích si z Bartoška dělají legraci a soutěžní kartičky někteří lidé ničí.
  12:45

Bavič Kamil Bartošek alias Kazma dokázal svým filmem ONEMANSHOW: The Movie pobláznit celou republiku. Nyní už ale původní nadšení opadá a karta se začíná obracet. Bartošek je totiž velmi kritizovaný a ačkoliv se zprvu zdálo, že se větší kritice vyhne, poslední dobou se ocitl pod ohromnou palbou negativních komentářů a to především na sociálních sítích. Nejčastější kritika, které musí Bartošek čelit, se týká údajného loudění peněz z diváků, kteří jsou manipulativně nucení přijít do kina na jeho film vícekrát.

@antiyoutuber.cz Viděli jste Kazmův film? Máte v plánu soutěžit?🤔🤑 #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Bartošek nejspíš počítal s tím, že šifru, která má vygenerovat kód pro otevření trezoru s milionem dolarů, hned tak někdo nerozluští. Rozhodl se proto zanechat nápovědu a to velmi zvláštním způsobem. Indície pro otevření trezoru se totiž objevily v novém seriálu televize Prima Eliška a Damián, kam Bartošek údajně nápovědy propašoval způsobem, který nechce prozradit. V seriálu se opravdu objevil Kazmův symbol, který je spojený s jeho filmem a diváci na sítích řeší pouze to, co mohli vidět a slyšet v prvním dílu seriálu.

Bartoškův symbol se objevil na červené skřínce a po celou dobu je dobře vidět. V seriálu, který je zatím diváky neuvěřitelně kritizovaný, také dva herci hrají šachy. Jeden z nich táhne figurkou na pole G5 a svůj tah nahlas komentuje. Spousta lidí se okamžitě chytla právě tohoto momentu a tvrdí, že je to rozhodně součást tajné šifry.

Sám Bartošek se přiznal, že propašoval do dvou pořadů televize Prima nápovědy. Zároveň ale nechá na divácích, aby v obou pořadech sami zjistili, které momenty jsou nápověda. I když se množí teorie o tom, co v seriálu má být nápověda, jistá není stále ani jedna.

Lidé na celý nápad s nápovědou v seriálu reagují různě. Někteří si myslí, že je to ze strany Bartoška opět senzační nápad, jiní se k nápadu naopak staví negativně. „Chytré, jelikož na Primě při zpětném zhlédnutí nemůžete přetáčet reklamy. Zase jenom marketing. Už vám z Kazmy všem hrabe,“ komentují Bartoškův nápad uživatelé na TikToku. Ti jsou také rozhořčení z toho, že investovali svůj čas a peníze do toho, aby se pokoušeli rozluštit šifru, se kterou zatím očividně nikdo nepokročil.

Někteří lidé se také naštvali kvůli Bartoškově chování v pořadu Show Jana Krause. Bartošek totiž tvrdí, že jsou herní kartičky v oběhu a mezi nimi také ta výherní. Zároveň má ale u sebe hned několik kartiček, které s úsměvem rozdává. To se právě stalo ve zmíněném pořadu, kde dal kartičku herečce Adéle Gondíkové a také Janu Krausovi.

Přitom ukázal hned několik dalších kartiček a podle některých lidí to není fér. Může se totiž klidně stát, že výherní kartičku má celou dobu u sebe Bartošek, sice možná nedopatřením, ale zároveň tak snižuje možnost ji získat ostatním. „Podvod s penězi! Film nikoho nezajímá,“ myslí si jeden s uživatelů na TikToku.

@nejlepsi.memes.cz.sk #kazma #onemanshow #onemanshowthemovie #prima #eliskaadamian ♬ ONEMANSHOW: The Movie - Main Theme, Original Motion Picture Soundtrack - ONEMANSHOW

Bartošek také propašoval svého kouzelníka do pořadu Česko Slovensko má talent. Ten měl při svém vystoupení odhalit další nápovědu, která by mohla pomoci s rozluštěním šifry, která má vygenerovat kód k otevření trezoru. Pro mnoho lidí je ale způsob, kterým chce Bartošek soutěžícím napovědět, až příliš složitý a pomalu ztrácí zájem se hry účastnit.

„Ten milion dolarů stejně nikdo nevyhraje. Kazma se bude obhajovat tím, že se to rozluštit dalo a my jsme jenom hloupí. Prachy si nechá a všem se nám vysměje. Podílet se na tom už fakt nebudu,“ vzdává snahu o získání peněz jeden z diváků, který zároveň Bartoška viní z toho, že z lidí pouze tahá peníze.

Bartošek se ale neustále ohání tím, že takovou věc tu ještě nikdy nikdo neudělal. To je sice pravda, ale nízký zájem o film, který v posledních dnech převládá, zároveň dokazuje, že už prvotní nadšení z celého projektu opadlo.

Bartošek si jistě uvědomuje, že už jeho film a hra nejsou tolik aktuální jako na začátku. Možná právě proto přijal pozvání do několika talkshow, kde znovu vysvětlil, proč by lidé měli na jeho film přijít a také proč by měli zkusit vyhrát milion dolarů. Na sociálních sítích je už ale jeho hra spíše pro legraci. Postupně mizí videa, ve kterých jejich aktéři tvrdili, že se s Bartoškovou kartičkou dá platit. Nyní je někteří ve videích ničí, nebo využívají zcela k jiným věcem, než ke kterým byly původně vyrobené.

Podle některých se Bartošek v zoufalosti rozhodl najmout muže, který se chtěl dobít do trezoru ocelovou trubkou a je jen málo těch, kteří si myslí, že incident nebyl nahraný. „Podle mě tam byl nějaký problém s penězi, nebo s něčím a Kazma musel vymyslet něco, aby to přestalo fungovat a mohl to opravit,“ myslí si jedna z uživatelek TikToku. Zájem o celou hru klesá a Bartošek se možná brzy rozhodne oznámit další nápovědu. Tentokrát už ale možná opravdu velkou nápovědu, protože se klidně může stát, že se za chvíli nenajde nikdo, kdo by trávil svůj čas luštěním šifry.

Témata: Kazma