Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Kazmovy tajemné symboly | foto: Antiyoutuber.cz

Tajemné symboly jsou po celém Česku. Vrací se Kazma s novou show?

Kazma se pravděpodobně vrací zpátky do akce. Po celé zemi se objevují jeho symboly a dokonce se mu podařilo nabourat se do systému Clash of the Stars a festivalu Rock For People. TikTok účet, který přidává záhadná videa, pravděpodobně v minulosti vlastnil Kazma. Lidé se totiž diví, že účet sledují.
  15:30

Na billboardech u silnic, na dopravních značkách, u Žižkovského tunelu, ale také na sloupech a zdech. Všude tam se po celém Česku objevují tajemné symboly, které dle mnohých uživatelů značí jediné. Kamil Bartošek alias Kazma už zase něco chystá.

Dle jedné z teorií mají upozornit na další Kazmovu show, která nese název „The Final Game“. Na TikToku se totiž začal probírat účet, na kterém se objevují podivná videa. Koluje ale názor, že se jedná o bývalý účet Bartoška. Účet totiž sleduje 78 tisíc lidí a někteří sledující tvrdí, že vůbec netuší, kdy začali účet sledovat. Velkou pozornost na sebe také poutají tajemné symboly, které se objevují prakticky všude. Většina lidí si myslí, že za celým projektem stojí právě Bartošek.

@the_final_game

WE HACKED INTO THE SYSTEM OF THE BIGGEST STAGE IN THE CZECH REPUBLIC AT ROCK FOR PEOPLE FESTIVAL

♬ původní zvuk - THE GAME

Záhadný účet se navíc chlubí, že se mu podařilo nabourat se do systému na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars a pustit svou reklamu na obrazovce v aréně O2 Universum. Video natáčel neznámý člověk z blízkosti klece v aréně. Influencerka Maru Rosecká byla na stejném místě a navíc je s Bartoškem ve vztahu. Je tedy možné, že ji Bartošek požádal o laskavost, aby video natočila Rosecká a on na sebe nemusel upoutat pozornost.

Lidé v komentářích pod videem mluví o tom, kde všude záhadné logo zahlédli. To se objevuje opravdu všude a všichni neustále diskutují o tom, kdo za novou záhadou stojí. Členům Kazmova týmu se totiž také podařilo dostat na festival Rock For People, kde se opět objevily záhadné symboly na obrazovkách, které byly po stranách velkého pódia.

Tajemný znak ale opravdu vytvořil Bartošek. Objevil se totiž v jeho posledním příspěvku na TikToku. Otázkou ale je, zda ho někdo pouze nezkopíroval a nechtěl ho použít pro vlastní reklamu. Dlouho se totiž diskutovalo o tom, že Bartošek stojí za záhadnou Danou, slečnou, která na sebe na sociálních sítích upoutala obrovskou pozornost.

Za projektem Dana ale nakonec stál někdo úplně jiný, někdo, kdo pouze využil Bartoškových symbolů a také čísel, která s ním byla spojována. Je tedy pochopitelné, že někteří lidi jsou už podivnými záhadami znaveni. Pokud se tedy opravdu nejedná o Bartoškův návrat, příští záhadný projekt už by nemusel mít takovou sledovanost.

@the_final_game WE HACKED INTO THE #clashofthestars ♬ původní zvuk - THE GAME

Většina indícií ale opravdu směřuje k Bartoškovi. Důkazem jsou právě také jeho symboly, které se objevují opravdu všude. Placenou reklamu na billboardech by si totiž jen tak někdo nemohl dovolit. Bartošek měl ale vždy k dispozici obrovský rozpočet a patří tak mezi hlavní podezřelé. 17. srpna se má navíc v kině objevit jeho nový film ONEMANSHOW: The Movie. Kvůli ohlášené premiéře filmu koluje názor, že tajemné symboly mají být pouze reklamou na Bartoškův film.

Nikdo ale s jistotou neví, čemu má věřit. U projektu Dana si totiž všichni byli stoprocentně jisti, že se jedná o projekt Kazmy. Když pak ale celá pravda vyplula na povrch, všichni byli naprosto zaskočeni. Vzhledem k profesionálnímu provedení celý projekt opravdu vypadal jako Bartoškova práce. Pokud by se ale někdo opět chtěl skrývat za tajemno, které kolem Bartoška po celou dobu jeho tvorby bylo, musel by tentokrát zvednout laťku profesionálního provedení zase o další stupeň výš.

@the_final_game

ARE YOU READY?

♬ původní zvuk - THE GAME

Opět je tu ale také fakt, že účet, který přidává záhadná videa, už mnoho lidí sledovalo v minulosti. Je tedy v podstatě nereálné, aby za celým projektem stál někdo zcela neznámý. Po finálním odhalení projektu Dana si navíc youtubeři Jan „Kovy“ Kovář a Karel „FattyPillow“ Sivák, utrhli velký kus ostudy. Celý projekt byl totiž pro všechny velké zklamání. Pokud by tedy za projektem stál jiný influencer, musel by si být stoprocentně jistý, že to, co dělá, lidi nadchne a nebudou ho za jeho pozdější odhalení kritizovat. A přesně taková kritéria splňuje právě Bartošek.

Témata: Marie Rosecká