Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Kylie Jenner | foto: Profimedia.cz

Je rodina Kardashianových ve finanční tísni? Kim prodává špinavou kabelku za milion a půl, Kylie nemá peníze na dort

Rodina Kardashianových je opět předmětem debat. Kim Kardashian totiž prodává kabelku za více než milion a půl. Problém není ale jenom cena, lidem na sítích vadí, že ač Kardashian uvádí, že je sice nošená, i přes to je v dobrém stavu. Jenže to není pravda, na fotkách je špinavá. Jen o pár dní později se na sítích začala řešit její sestra Kylie Jenner, která zrušila objednávku dortu s tím, že je moc drahý. V přepočtu stál ale zhruba 10 tisíc korun.
  10:02

Rodina Kardashianových je opět předmětem internetových diskuzí. Teď se o drama postarala Kim Kardashian a Kylie Jenner. Minulý týden se řešila kabelka, kterou prodávala Kim, tento týden lidé na sítích řeší dort, na který Kylie nemá peníze. Má jedna z nejbohatších rodin na světě finanční problémy?

Ještě před tím, než se Kardashian proslavila, se živila tím, že vyklízela šatny bohatých přátel a ty kousky, které už její přátelé nechtěli, prodávala na eBay. Za prodej oblečení a doplňků si navíc mohla nechat provizi. Teď, o mnoho let později, kdy je Kim miliardářkou, se zdá, že od starých byznysových modelů neopouští. Na webu Kardashian Closet, který byl uvedený už před pěti lety, prodává celá rodina Kardashianových nenošené oblečení pravidelně. Jenže, teď nejen fanoušky Kim zaujalo, že se na e-shopu objevila špinavá kabelka.

Nejednalo se navíc o obyčejnou kabelku. Prodávala Birkin od Hermès, jejíž pořizovací cena se pohybuje zhruba od 250 tisíc korun až do milionů. Její nákup je navíc poměrně složitý a není jednoduché ji sehnat v Hermès prodejnách. I kvůli tomu je obvyklé, že se kabelky Birkin prodávají na sekundárním trhu. Kim ji nabízí za více než milion a půl s tím, že je údajně sice nošená, ale v dobrém stavu. Na fotkách je však jasně vidět, že je špinavá a rozhodně ne v dobrém stavu.

Téměř okamžitě se na Kardashian snesla drsná kritika. Lidé jí vyčítali nejen, že je kabelka drahá, ale také to, v jakém je stavu. Za špinavou kabelku by totiž podle nich nikdo nezaplatil milion a půl. Někteří také vtipkovali, že se Kim musela dostat do finanční tísně, jinak nedává smysl, že by prodávala cokoli v tak zašlém stavu. Kabelka je na webu stále dostupná.

Spekulace o tom, že má rodina Kardashianových finanční potíže, podpořily informace z tohoto týdne. Tentokrát nešlo o Kim, ale o její sestru Kylie Jenner. Nedávno totiž na Instagramu Amy Yip, majitelka Yip studia, které vyrábí speciální dorty na míru, sdílela zkušenost právě s Jenner, respektive jednou z jejích firem.

Yip nedávno kontaktovala eventová manažerka Jenner s tím, že by měli zájem o dort na akci, kde bude Kylie představovat nový parfém. Yip tvrdí, že ji manažerka oslovila zhruba před měsícem a od té doby se snažila přizpůsobit svůj rozvrh tomu, aby dort stihla upéct. Musela prý pro manažerku vytvořit ukázku jejích prací, aby viděla, co dokáže vytvořit. Na tom, aby vytvořila perfektní prezentaci, údajně strávila hodiny aniž by jí někdo zaplatil alespoň zálohu. Zanedlouho Yip ale přišla zpráva s tím, že bohužel Jenner nemá na její dort dostatek peněz.

Yip by údajně pochopila, kdyby jí řekli, že nakonec nebudou mít o její služby zájem. Nechápe ale, že se vymluvili na cenu. Nejlevnější varianty jejích dortů stojí zhruba 8 tisíc korun, ty nejdražší jsou o 10 tisíc korun dražší. Cena podle ní jednoduše není vysoká natolik, aby se členka jedné z nejbohatších rodin na světě mohla vymlouvat na cenu.

Po tom, co příspěvky Yip na Instagramu zveřejnila, ji tým Jenner znovu kontaktoval. Tentokrát ale kvůli tomu, aby příspěvky smazala. Nejdříve odmítala s tím, že nepodepsala dohodu o mlčenlivosti ani nic podobného, později však příspěvky bez udání důvodu doopravdy smazala.