Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Karlos Benda vyzval na zápas Marcuse Revoltu | foto: instagram.com

Karel Benda vyzval na zápas Marcuse Revoltu. Motivátor nabídku nepřijal, prý má jiné priority

Karlos Benda, kulturista a zápasník z Clash of the Stars, se rozhodl vyzvat na zápas motivačního řečníka Marcuse Revoltu. Je už prý unavený z toho, že ho neustále vyzývají pochybní lidé. Revolta se k nabídce zápasu vyjádřil tím, že má naprosto jiné priority a Bendovi přeje jenom to dobré. Revolta také vyjádřil svou nechuť k Mawarovi.
  16:54

Kulturista Karel Benda poslal velmi zajímavý vzkaz motivačnímu řečníkovi a podnikateli Markovi Kaletovi, který je spíše známý jako Marcus Revolta. Benda se proslavil v zápasnické organizaci Clash of the Stars, kdy po prohře s Filipem Roubíčkem dokázal porazit Jaroslava a Jana „Diega“ Kotlárovi. Nyní se chtěl Benda posunout dál a rozhodl se proto vyzvat na zápas Kaletu. Benda ale hned v úvodu své výzvy sdělil, že s Kaletou nemá žádný problém a že se mu dokonce líbí jeho hudba. I přes to se ale rozhodl vyzvat Kaletu na MMA zápas pod záštitou Clash of the Stars.

Benda ale musel svou výzvu odůvodnit, protože by nejspíš bylo velmi zvláštní, kdyby bez jakýchkoliv argumentů Kaletu vyzval. „Jsem přesvědčený o tom, že náš zápas by byl opravdu jeden z nejsledovanějších, možná nejsledovanější fight roku. Jsi člověk, který má rád výzvy, ostatně sám si to několikrát říkal. A proč si tedy nezkusit tuhle výzvu,“ vzkázal Kaletovi Benda. Také poukázal na to, že je v MMA v podstatě nováček a dělá ho teprve rok a půl.

Benda už je očividně znuděný z toho, že ho v poslední době vyzývají neatraktivní jména. Zápas s Kaletou by tak pro Bendu mohl být velmi příjemnou změnou a rozhodl se proto zkusit své štěstí a vyzvat ho na zápas. Ve videu ale apeloval na to, že se Kaleta nemusí rozhodnout hned. Má si Bendovu nabídku v klidu rozmyslet, a pokud by do zápasu šel, klidně by se spolu mohli utkat až příští rok.

Bendovi fanoušci byli z výzvy nadšení a v komentářích mu to dali velmi jasně najevo. „Prosím, rozbij dr*ku tomu s*acovi. D*ment to každopádně je. Z Kotlárů na Marcuse. Řekla bych, že celkem rozdíl. Konečně něco o kapku lepšího,“ píšou Bendovi lidé do komentářů na Instagramu. Někteří ale Bendu za jeho výzvu odsuzují a přijde jim naprosto nesmyslná. „Jako vyzývat podnikatele, co chce budovat byznys, snaží se zlepšovat společnost a má fakt jiné projekty na práci než si dokazovat něco bezcennými rvačkami, to jako fakt,“ kritizuje Bendu jeden uživatel na Instagramu.

Zájem o zápas Bendy a Kalety projevilo také vedení organizace Clash of the Stars. Na instagramovém profilu organizace se totiž objevilo Bendovo video a spolu s ním také dotaz směrem k fanouškům, zda by chtěli takový zápas vidět. Rukavice byla vhozena do ringu a všichni napjatě čekali, jak Kaleta na výzvu od Bendy zareaguje. Dlouhých šest hodin se však nic nedělo a zhruba kolem půlnoci se znenadání na Kaletově Instagramu objevilo video, ve kterém se k Bendově nabídce na zápas Kaleta vyjádřil.

„Já jsem za poslední měsíce dostal mnoho nabídek od organizátorů i od Clashe. Moje odpověď je stejná, jako poslední rok všem. Moje priority a můj účel v životě je jinde, než v zápasení v kleci. Já mám spoustu projektů, kterým se chci věnovat a považuji je za důležité. Nicméně, rozumnou výzvu cením,“ odpověděl na Bendovu výzvu Kaleta.

To, že Kaleta odmítl velmi zajímavou nabídku na zápas, hodně lidí zklamalo. I když má Kaleta jiné priority, jeho zápas v Clash of the Stars mohl být opravdu velmi záživný. Kaleta se ale ve videu přiznal k tomu, že se mu samotná organizace příliš nelíbí. O Bendovi si prý nemyslí vůbec nic špatného a to i přes to, že ho vyzval na zápas. „Ty, jako člověk, jsi sympaťák i Tomáš Le Sy mi přijde, jako dobrý týpek. Nicméně přeji hodně zdaru a síly a přeji, ať najdeš nějakého dobrého, rozumného soupeře,“ vzkázal Bendovi Kaleta.

Kaleta nicméně také poukázal na to, že nesouhlasí s incidentem, kdy profesionální zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička knockoutoval muže na ulici a následně ho fackoval a neposkytl mu první pomoc. Podle něj by spolu měli zápasit dva rovnocenní soupeři. Na Kaletovu odpověď zareagoval také Benda, který mu poděkoval a vzkázal, že kdyby si to přeci jenom rozmyslel, bude rád a připravený.

Témata: Marcus Revolta