Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Kluk s kamením si myslí, že je Kazma podvodník. Podle něj dá výhru ze soutěže Kalousové

Ačkoliv se Klukovi s kamením Kazmův nový film velice líbil, má k němu nemálo výhrad. Byl na něm už prý třikrát. Více za lístky však utrácet už nechce. Soutěžit podle něj zřejmě nemá smysl, jelikož je předem jasné, kdo peníze vyhraje. Podle něj má Kazma v plánu dát výhru své bývalé partnerce Kalousové.
  14:34

Kazmův nový film fanouškům nepřinesl jen překvapivou podívanou v kině. Každý kdo si zakoupil lístek, obdržel i kartu, se kterou se může zapojit do soutěže o milion dolarů. Získat tuto obrovskou sumu však není nic lehkého. Fanoušek musí v podstatě několikrát navštívit kino, aby získal indície schované ve filmu k rozluštění hádanky. Zřejmě velikým podporovatelem Kazmy je influencer Ondřej Untermüller známý jako Kluk s kamením. Kazmu prý velice obdivuje, ale má pár výhrad. Dokonce si i myslí, že je Kazmova hra o milion dolarů jeden veliký podvod.

Tak tento film stojí za to určitě se na něj běžte kouknout. #kazma #onemanshow #film #❤️. #. Děkuji moc za pozvání @kazma_kazmitch

16. srpna 2023 v 0:15, příspěvek archivován: 28. srpna 2023 v 13:53

Untermüller se po předpremiéře Kazmova redakci Antiyoutuber.cz článku svěřil, že má v plánu se naplno zapojit do soutěže. Mimo jiné i tak, že půjde do kina ještě několikrát, přičemž se do něj bude zřejmě vracet do té doby, než rozluští číselný kód k trezoru. Nyní však redakci Antiyoutuber.cz řekl, že už se soutěžením končí. „Byl jsem na tom třikrát. Už nemá cenu na to chodit, protože člověk, který úplně neumí matematiku, tak tomu nerozumí,“ říká. Zdá se tedy, že rozluštit tajenku skrytou ve filmu není nic jednoduchého. To samozřejmě velice hraje do karet samotnému Kazmovi.

Čím častěji budou fanoušci chodit do kina na jeho film, tím více si vydělá. To se dá krásně ukázat i na Untermüllerovi, jehož veškerá útrata za lístky činí už prý zhruba tisíc korun. „Když to spočítám i s popcornem, tak tisíc korun asi,“ říká. Soutěžit ho už zřejmě nebaví a v luštění kódu už prý pokračovat nebude. „Asi to nechám někomu jinému tu výhru,“ vysvětluje. Nadále nebýt součástí soutěže má pro něj zřejmě i další důvod. Myslí si, že je totiž už předem určené, kdo peníze vyhraje. „Podle mě to stejně vyhraje jeden konkrétní člověk, kterého moc dobře asi známe,“ říká Untermüller, že si myslí, že dá Kazma peníze své bývalé partnerce Andree Kalousové.

Sázení letniček mě mega moc baví a hned se mě moc líbí když je za mnou vidět nějaká práce. #vodnany #klukskamenim #zahradnik #květiny #leto.

30. května 2023 v 7:05, příspěvek archivován: 28. srpna 2023 v 13:53

Mluví tak o tom, že je Kazma podvodník. „Myslím si, že to je trošku podvod. Já si myslím, že to vyhraje Andrea Kalousová,“ říká. Není jediný, kdo si myslí, že je na Kazmově hře něco nekalého. Nemálo uživatelů na sítích mluví o tom, že v oběhu momentálně neexistuje karta, která otevře trezor bez zadání kódu. Říkají, že by to byl pro Kazmu veliký propadák, kdyby se někomu povedlo trezor otevřít v hned prvních dnech. Přišel by totiž o spoustu peněz z lístků od těch, co by na film šli víckrát. Mluví se tak o tom, že to bude trvat ještě poměrně dlouho, než se oznámí výherce.

Podle Untermüllera film a soutěž o milion korun není vše, co měl Kazma za lubem. Podle jeho kontaktů a zdrojů prý Kazma momentálně o tom všem co se nyní děje natáčí další film. „Vím to od lidí od Kazmy. Říkali, že natáčí druhý film,“ říká Untermüller. Film, na kterém prý momentálně pracuje, je podle něj zřejmě spojený s odpočtem, který se vyskytuje na Kazmově záhadném monumentu u Lysé nad Labem. Zdá se, že by tak podle jeho teorie mohl vyjít další film poté, co odpočet dosáhne nuly.

Ačkoliv mu pár věcí na filmu a soutěži nesedí, stále ho prý považuje za velice kvalitní. „Není to špatný film, je to udělaný dobře. Jde to furt výš a výš. Prostě se posouvá,“ říká Untermüller, že je Kazmův film lepší, než jeho klasické díly One Man Show. Něco mu na tom ale prý chybí. „Chybí mi tam ale nějaká tvorba toho bývalého režiséra Markuse Kruga,“ doplňuje. S tímto názorem se bez pochyby ztotožní mnoho dalších fanoušků. Nemálo z nich tvrdí, že kvalita One Man Show šla po odchodu Kruga razantně dolů.