Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Koleso se objevil na sociálních sítích ve zuboženém stavu. Lidé si myslí, že žije na ulici nebo ve squatu

Bizarní influencer Koleso se po dlouhé době objevil na sociálních sítích. V minulosti tvrdil, že chce změnit životní styl plný večírků, teď se zdá, že opak je pravdou. Na Instagramu totiž sdílel video, ve kterém jí ve zuboženém stavu kachnu. Jeho sledující jsou přesvědčení o tom, že žije na ulici.
  13:04

Patrik Pešava, na sociálních sítích známý jako Koleso, je jednou z nejbizarnějších postav, které se pohybují na českém internetu. Proslavila ho především polštářová bitva na druhém galavečeru Clash of the Stars, od té doby si svým způsobem užívá „slávu“. Zdá se však, že jeho životní úroveň klesá ještě rychleji, než počet sledujících na Instagramu.

Loni v létě se začaly šířit informace o tom, že měl Koleso nastoupit na zápas v Clash of the Stars se žloutenkou, o čemž prý vedení organizace vědělo. V té době redaktorům Antiyoutuber.cz popsal nejen údajné zákulisní informace o tom, jak to doopravdy bylo a nebylo s testem na hepatitidu typu C, ale i plány do budoucna. Tvrdil, že si ze všeho nejvíce užíval nekončící večírky. Tou dobou si například nechával platit za to, že přišel na večírek některého z fanoušků. Lidé za něj platili veškerou útratu a navíc dostal nějaké peníze.

Uvědomoval si však, že je potřeba s někdejším životním stylem skončit. Prý byl v minulosti navíc závislý na tvrdých drogách, k čemuž se už nikdy nechtěl vrátit. Nikdy se však netajil tím, že má v oblibě extázi a jiné taneční drogy. Nicméně bylo prý na čase se změnit a začít žít spořádanější život.

Jenže jeho plány evidentně nevyšly. Od té doby uplynulo už více než půl roku a nezměnilo se vůbec nic. Na Instagramu Pešava propagoval pochybné sázkové poradenství nebo webové stránky, na kterých si lidé mohou kupovat sledující a zhlédnutí na Instagramu nebo TikToku. Miliarda zhlédnutí na video na TikToku tehdy stála kolem 20 tisíc korun.

Na Instagramu navíc sdílí obsah, který přinejmenším nutí nadzvednout obočí. Videa, která na profilu sdílí, nenatáčí on, ale ve většině případů někdo jiný. V jednom z videí například tvrdí, že by měl jít do vězení a dva až tři roky. V listopadu prý musel řešit několik soudních řízení, která se neustále odročují kvůli nedostatku důkazů. Co provedl? Prý v minulosti dělal nevhodné věci.

Jeho profil na Instagramu je aktivní spíše sporadicky a nové video sdílí spíše sporadicky. I kvůli tomu mu raketově ubývají sledující, odhadem tisíc měsíčně. Teď však šokoval nejnovějším příspěvkem. Ve velmi zanedbaném, dá se říct i zuboženém, stavu sedí v asijské restauraci a jí „kachnu po sečuánsku“. Některé sledující jeho vzhled šokoval natolik, že jsou přesvědčení o tom, že Koleso teď žije na ulici. „Jednou jsem ho potkal v Praze v autobuse. Jel směrem za Černý most, tam kousek je nějaký squat,“ píše jeden z nich na Instagramu. Většině jeho sledujících ho je však líto. „Udělali jste si na něm jméno a teď ho zase pošlete zpátky do té stoky, ze které jste ho vytáhli,“ myslí si jeden z nich.

Témata: Koleso