Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kriminálník Kunštár v Red Face | foto: Youtube.com

Kriminálník Kunštár má prý sebevražedné sklony. Prý je i nebezpečný pro okolí

Dříve kritizovaná a odsuzovaná bojová organizace Red Face si začíná postupem času zlepšovat reputaci. Do zápasů obsazuje zajímavé a bizarní lidi, mezi které patří například známý kriminálník Petr Kunštár. Ten se svěřil, že byl deset let za mřížemi. Má prý sebevražedné sklony a je nebezpečný pro okolí.
  14:37

Bojová organizace Red Face přichází s dalším galavečerem. Již 9. září se mohou fanoušci těšit na mnoho zápasů se známými osobnostmi a bizarními bojovníky. Zápasnická karta se časem velice proměnila. Zdá se ale, že ta kterou organizace momentálně prezentuje, je už finální. Za zřejmě nejzajímavějšího zápasníka většina označuje rappera a známého potížistu Petra Kunštára. Ten na tomto galavečeru původně být ani neměl. Nakonec se však do klece postaví proti tiktokerovi říkající si Cikánský Baron, ale i Marek podnikatel. Nyní se v rámci předzápasového rozhovoru svěřil s několika velice zarážejícími informacemi o svém životě.

Kunštára bude většina sledujících znát zřejmě z bizarních videí s jeho partnerkou. Těmito záběry se dostal do povědomí mnohých a ujmula se ho jistá parta kadeřníků. Největší jméno si na české scéně následně udělal díky songu „Zabiják“, který má momentálně téměř pět milionů zhlédnutí na YouTube. Z něj se v rozhovoru svěřil, že neměl dostat zřejmě žádné peníze.

Kvůli tomu měl mít spor s rapperem Rakysem, který společně se slečnou Kristýnou vedl rozhovor. „My jsem natočili tu písničku. Bohužel jsme ale do tří milionů zhlédnutí na něj neměli licenci, měl to nějaký Rus. Takže my jsme z toho neměli skoro žádné peníze. Lidi mu ale nakecali, že jsem z toho dostal patnáct milionů,“ říká Rakys v rozhovoru. „On je hrozně ovlivnitelný. Co mu řekneš, to on sežere a použije proti druhým,“ pokračuje.

Co však sledující velice zaujalo, bylo to, když Kunštár mluvil o své kriminální a drogové historii. V pouhých osmnácti letech šel prý poprvé do vězení. Za svůj život strávil dohromady za mřížemi dlouhých deset let. „V životě jsem neseděl za nějaký napadení, znásilnění, nebo že bych někoho zabil. Šlo o drobné krádeže a hlavně kvůli tomu, že jsem byl recidivista,“ vysvětluje. „Bylo to zbytečný. Zbytečně zabitý čas v tom kriminále,“ doplňuje.

Kumšty a jeho song ZABIJÁK

Lístky na 9.9.2023 kupuj v síti Ticketportal, odkaz najdeš v našem biu

2. září 2023 v 18:01, příspěvek archivován: 6. září 2023 v 11:49

Téměř zřejmě celý život Kunštára trápily psychické problémy. V určitých časech života se prý dostal do stavu, kdy chtěl spáchat sebevraždu. „Chtěli vědět, proč jsem vlastně chtěl spáchat sebevraždu. Jsem sebevrah a mám třetí stupeň schizofrenie,“ svěřuje se Kunštár. Jeho mentální stavy zřejmě velice ovlivnila závislost na návykových látkách a okolí, ve kterém se vyskytoval. Promluvil také například o své bývalé partnerce, kvůli které byl prý zřejmě závislý.

Co zřejmě velice mnoho sledujících překvapilo bylo to, když se Kunštár svěřil, že má syna. „Mám syna. Můj syn ví, že jsem strejda a že jsem otec a hlavně ví, že jdu bojovat,“ říká. S kým má syna se však nesvěřil. Velikou roli v jeho životě jednoznačně hrála jeho partnerka Denisa. S ní se prý Kunštár seznámil v dobách, kdy byl zřejmě bez domova. Ačkoliv se zamilovaný do ní ji snažil ze všech drogových a dalších problémů vytáhnout, nebylo to moc platné. „Teď si vybrala drogy a ulici, než aby si vybrala mě a hlavně bydlení,“ říká.

Kunštár je zřejmě ze svých závislostí stále nevyléčený. Ačkoliv by už drogy brát prý rok neměl, stále je velice závislý na alkoholu. „Ten alkohol mi dělá problémy,“ říká. Když něco takového prý požije, tak se nezná. Svěřil se, že je následně velice nebezpečný pro okolí. „Mám to v papírech. Jsem nebezpečný pro okolí, když budu brát drogy, nebo pít alkohol ve velkým. Na veřejnosti jsem potom hlučný, napadám lidi, takže jsem nebezpečný pro okolí,“ vysvětluje Kunštár.

KUNŠTÁRPODNIKATEL

#redface2 #kunstar #podnikatel

2. září 2023 v 17:29, příspěvek archivován: 6. září 2023 v 11:50

Následující galavečer se rychle blíží a redakce Antiyoutuber.cz bude na místě. Čtenáři se mohou těšit na živé komentování do článku hned z místa. Redaktoři z místa poskytnou dění jak z ringu, tak z dění mimo něj.