Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Laduška s přítelem Bohoušem | foto: Instagram

Laduška měla s partnerem autonehodu. Do předního skla jim měl vlétnout kámen, incident má nahraný

Influencerka Laduška se svým sledujícím na Instagramu svěřila s děsivou příhodou, která se jí stala. Když ji partner v autě natáčel, tak měl do předního skla vlétnout kámen. Nikomu se naštěstí nic nestalo, z celého incidentu je však prý velice rozrušená.
  15:11

Influencerka, tiktokerka a někdejší účastnice reality show Like House a Like Haf Lada Kašparová alias Laduška tvoří už poměrně dlouho pár s influencerem Bohoušem Třískou. Za dobu jejich vztahu se dostali několikrát pod palbu ostré kritiky za například své zvláštní chování na TikTok streamech, či jiné kontroverze kolem nich. Nyní se na Instagramu se svými sledujícími podělila s děsivou příhodou, která se jim měla odehrát v autě na silnici.

Kdo z vás se taky už těší na léto ? Já moooc, a navíc mám za týden 21 ‍♀️

24. května 2023 v 13:18, příspěvek archivován: 20. října 2023 v 13:49

Jednalo se o zřejmě klasickou cestu autem na trénink, kam měla jet se svým partnerem. „Jela jsem na trénink, řídila jsem a Bohouš si tady prostě natáčel videa a dělal nějaké srandy,“ vysvětluje Laduška. V řádu sekund se však stalo něco, co rozhodně nečekala. „No a mně zničehonic vletěl ze silnice kámen do skla,“ říká. Ten se podle jejího vyjádření měl zřejmě odrazit od kamiónu, který jel před ní. „Já jsem dupla na brzdu a tím jak jsem dupla, tak mi ten kámen prostě rozbil sklo,“ doplňuje.

Z čeho je Laduška zřejmě nejvíce překvapená a i šťastná, je to, že si celý incident její partner natočil. „Bohouš vyletěl a já to mám na videu. Chápete? Já to mám na videu,“ říká. Z celé situace byla v daný moment jistě velice rozhozená a vystrašená, což také sama popisuje. „Teď už se směji. Předtím jsem brečela a nevěděla jsem, co mám dělat. Byla jsem z toho úplně vyschízovaná, přitom to je prostě jenom auto,“ doplňuje.

Napiš do komentářů tvůj fav letní emoji ☀️

19. května 2023 v 12:45, příspěvek archivován: 20. října 2023 v 13:49

Bylo to prý poprvé, co se kdy v životě ocitla v podobné situaci. „Poprvé se mi něco takového stalo, takže jsem měla hrozné nervy. Každopádně teď se tomu už směji,“ říká. Na dalším instagramovém story zveřejnila již zmíněné video, které v daný moment Tříska natáčel. Zřejmě aby sledující neslyšeli její brek, či křik jde ve videu slyšet jen přidaná hudba.

Tříska se v něm s úsměvem natáčí a v jeden moment natočí kameru na Ladušku. Ta se na chvíli podívá do kamery a následně jde vidět opět záběr Třísky. Hned poté co na sebe zpátky natočí kameru, jde vidět, jak s ním zabrzdění auta pořádně zacloumá a uhodí se telefonem do hlavy. On tak následně jen s nevěřícným pohledem a rukou na hlavě kouká, co se to vlastně stalo. Podle jejího vyjádření by měli být oba v pořádku. Nejvíce to jistě odneslo přední sklo jejich auta. Telefon za volat rozhodně nepatří, což samotná Laduška v popisovaném incidentu řádně dodržovala. Spekulovat se dá jedině nad tím, jestli ji z řízení nevyrušil její partner s kamerou.

Není to tak dávno, co se Laduška zapojila do několika hádek a rozepří. Nedávno si například na Instagramu vyměnila ostré názory s její bývalou kamarádkou Dominikou Elisherovou na sítích známou spíše jen jak Mína. Vyzvala ji dokonce i na zápas. Mína si z ní následně utahovala a dodala, že ji momentálně zápas s ní v bojové organizaci Clash of the Stars rozhodně neláká.

Témata: Laduška