Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Marcus Revolta | foto: Instagram

Poslední akademie, pak je s podnikatelskými radami konec. Revolta bude rapovat, ale zase o motivaci

Marcus Revolta o sobě dává zase slyšet. Oznámil, že uspořádá podnikatelskou akademii a pak prý s radami, jak být byznysmen, skončí. Bude se věnovat motivačnímu rapu. „Všichni co si pořídí Markusův návod na zdvojnásobení příjmů mu zdvojnásobí příjmy, gratulujeme,“ reagují na další akademii jeho sledující.
  12:20,  aktualizováno  16. dubna 10:51

Marek Kaleta, známý spíše jako Marcus Revolta, někdy jen Marcus, jindy Marcus X Double, poslední dobou na internetu vystupuje nejčastěji jako motivátor a úspěšný podnikatel.

Jenže poslední dobou je o něm slyšet spíše v negativním slova smyslu. Na internetu kritizuje vládu a řeší inflaci, kvůli tomu ho začal vyzdvihovat Jindřich Rajchl, který je mnohými označován za proruského dezinformátora a který se postavil do čela demonstrací Česko proti bídě. Rajchl popisoval Kaletu jako příklad úspěšného mladého člověka, který si jde za svým. Doporučoval zároveň, aby jeho sledující a jejich děti šli a začali Kaletu sledovat. Kvůli motivaci a radám, jak uspět v podnikání.

Jenže s tím teď bude možná konec. Na sociální sítích totiž Kaleta představil Double akademii, která má přijít už brzy, zároveň má jít však na nějakou dobu o poslední shrnutí jeho údajných podnikatelských zkušeností. Pak se totiž začne znovu věnovat hudbě, tedy tomu, díky čemu přišel před lety do povědomí širší veřejnosti.

„Vracím se zpátky k motivačnímu rapu. Konečně. Podnikání a firmy mi šlapou, takže se konečně můžu vrátit k tomu, co mám nejradši, a to je motivační rap. Takže to, o čem jsem mluvil, budu teď dávat do motivačních songů,“ říká Kaleta v novém videu. Nové album, které se má jmenovat Byznysmen, bude podle něj pop rockový motivační rap.

Ještě před tím, než z něj bude zase spíš hudebník, ale vyjde zmíněná akademie. Ta je dle slov Kalety pouze pro podnikatele a má učit, jak zdvojnásobit svoje příjmy. „Shrnul jsem svoje zkušenosti za tři roky, co jsem používal v praxi. Že neustále zvojnásobuju svůj úspěch, že neustále zdvojnásobuju svoje příjmy, svoje výsledky a svoje statistiky,“ popisuje Kaleta, co v akademii lidé najdou. Informace o tom, kolik bude akademie stát, však zatím nepřidal.

⭐️DOUBLE AKADEMIE JIŽ BRZY⭐️

12. dubna 2023 v 15:54, příspěvek archivován: 14. dubna 2023 v 12:07

To, v čem podniká, na svých sítích moc neprezentuje. Redakce antiyoutuber.cz Kaletovo podnikání však už v minulosti zmapovala. Figuruje ve čtyřech firmách, dvě figurují ve stejném odvětví, tedy v energetice. Zatímco o společnosti SunFlow toho nejde moc zjistit, kromě toho, že se zabývá budováním fotovoltaických elektráren, druhá ze společností, Energy Revolution, se na internetu prezentuje víc. A je dokonce možné v ní začít pracovat. „ENERGY REVOLUTION je firma, zabývající se energetickým poradenstvím a osvětou této profese v prostředí sociálních sítí,“ píše se na webu společnosti, ve které kromě Kalety figuruje od loňského dubna i jeden další člověk. Firma láká i na jakousi formu spolupráce, tedy pokud se k nim přidáte, budete „spolumajitelem energetických společností“. Zároveň Kaleta podniká v audiovizuální a digitální tvorbě.

Reakce na jeho novou akademii a nadcházející album jsou, alespoň dle komentářů, rozporuplné. „Nejlepší. Vydělával jsem 25k a každý měsíc doubluju, po půl roce vydělávám 800k,“ chválí si Kaletovy motivační a podnikatelské rady jeden sledující. Další prosí o návod, jak s podnikáním vůbec začít. Ne všechny komentáře jsou však pozitivní.

„Zkusili jste někdy, co znamená double v praxi? Začnete klidně od jedničky a vždy to číslo zdvojnásobte. Udělejte si takto 10 hodnot. A hádejte, co vám vyjde? Exponenciální křivka.. Myslíte si že zisk/tržby jakékoliv úspěšné firmy se pohybují exponenciálně? Asi ne co.. Takže celý ten double je jen pitchovina,postavena na nereálnych základech..,“ kritizuje systém Double další z komentujících.

„Všichni co si pořídí Markusův návod na zdvojnásobení příjmů mu zdvojnásobí příjmy, gratulujeme,“ dodává další a poukazuje na jev, který je na Kaletově profilu kritizovaný často. Tedy, že jeho motivační řeči na sítích jsou virtuální a úspěšný je spíše jen díky tomu, že ostatním radí, jak uspět. Konkrétní případy však moc často neukazuje.

Témata: Marcus Revolta