Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Marcus Revolta rappuje o jachtě, vilách a drahých hodinkách. | foto: instagram.com/marcusxdouble

Co dělá teď Marcus Revolta? Kupuje dům na Floridě, chystá výcvikový tábor a dál učí, jak zdvojnásobit zisk

Marcus Revolta před časem v podstatě zmizel ze sociálních sítí. Nedávno se vyjádřil k nařčením Mikýře o scientologii, teď chystá nové motivační projekty. Láká fanoušky na webinář zdarma a chystá výcvikový tábor. Pravděpodobně také připravuje novou hudbu.
  18:05

Marek Kaleta alias Marcus Revolta, případně Marcus X Double, patří mezi nejkontroverznější postavy českého internetu. Ač se profiluje jako úspěšný podnikatel a motivátor, lze ho označit také jako jednoho z nejdéle tvořících influencerů v Česku. Ještě loni v létě byl na sociálních sítích velmi aktivní, pak se však postupně stáhl. Co ale Kaleta dělá teď?

Jeho jméno se na sociálních sítích skloňovalo především loni v létě, kdy se vydal bojovat proti tvůrcům reakčních kanálů na YouTube. V praxi to znamenalo, že měl v plánu natáčet reakční videa na videa reakčních kanálů a vyvracet jim jejich tvrzení. Jeho válka skončila ale stejně rychle jako začala a po dvou videích byl s jeho odhodláním konec. Pak se ze sociálních sítí v podstatě stáhl. Prý kvůli tomu, že odjel budovat byznys do Spojených států.

V době, kdy přesídlil na Floridu do Tampy, jeho sociální sítě spravoval někdo jiný a sledujícím se Marcus ozýval velmi sporadicky. Postupně padal u širší veřejnosti do zapomnění, jeho jméno však začalo rezonovat opět koncem roku, aniž by se o to sám Kaleta přičinil. Marin „Mikýř“ Mikyska totiž natočil hodinové video o tom, že by měl být Kaleta scientolog a ve videu také rozebral mnoho důvodů, proč si myslí, že je scientologie špatná. Video má na YouTube už více než milion zhlédnutí.

Marcus se k jednotlivým nařčením vyjádřil teprve před měsícem. Podle něj jsou tvrzení Mikysky neobjektivní a útočná na náboženství, „které zlepšuje a pomáhá milionům životů na celé planetě“, včetně toho jeho. Podle něj veškeré pozitivní informace o scientologii záměrně ve videu Mikyska zamlčel, aby nedal možnost promluvit oběma názorovým stranám. Odvolává se také na Listinu základních práv a svobod, která v Česku zaručuje svobodu vyznání. „Kdo útočí bez osobní zkušenosti a důkladného poctivého studia knih od zdroje a věří lživým a zaujatým videím, nemá vlastní názor, ale názor přejatý od druhého,“ píše a dodává, že silný jedinec ví, že pravda je jenom vlastní pozorování, zkušenost a praxe.

A co dělá Marcus teď? Opět buduje byznys na Floridě. „Zdravím do Česka a mám pro vás dárek. Chystám něco velkého. Vybírám si tady barák, kde vybuduji něco velkého a do budoucna i celosvětového,“ povídá na Instagramu. Dárek pro fanoušky však není jen informace o tom, že opět buduje byznys, ale to, že si pro ně přichystal zdarma záznam webináře, kde povídal o tom, jak zdvojnásobit příjmy jen za šest měsíců, což je v podstatě jeho zlaté pravidlo – Marcus X Double, tedy Marcus krát dva. „Je tam také šest zázračných tipů, jak vydělat více peněz a jak mít lepší výsledky. Pokud to myslíš vážně se svým životem a úspěchem, podívejte se na webinář,“ vysvětluje.

Marcus však nechce předávat své know-how a moudra jenom na internetu, opět chystá další „bootcamp“, tentokrát v Brně. Bootcamp Marcus označil jako výcvikový tábor. Jako obvykle se bude zaměřovat na zlepšování dovedností obchodníků a zdvojnásobování příjmů. Přihlášky už jsou otevřené.

Před nedávnem také sdílel na Instagramu několik příspěvků z nahrávacího studia. Po tom, co loni vydal hudební album The Man, se nechal několikrát slyšet, že je to jeho poslední projekt v životě. To však evidentně neplatí a Marcus už teď chystá pro fanoušky novou hudbu. Zatím z ní nic neukázal, už teď je však jasné, že se mohou těšit na novou dávku bizarního motivačního českého rapu.