Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Marek Kaleta alias Marcus Revolta, někdy také Marcus X Double | foto: facebook.com/marcusxdouble

Motivoval, zmizel budovat byznys do USA a teď se vrací zpět. Marcus Revolta chystá třídenní workshop

Marcus Revolta teď několik měsíců budoval byznys na Floridě, plánuje však brzký návrat do Česka. V lednu se nejen vrací do domoviny, ale také pořádá třídenní motivační workshop v Brně. O úspěchu promluví on a dalších sedm řečníků. Cena vstupenek není jasná, abyste se přihlásili, musíte absolvovat hovor, kde vám vše pořadatelé vysvětlí.
  14:05

Marek Kaleta alias Marcus Revolta, Marcus X nebo případně Marcus X Double, se ze sociálních sítí na několik měsíců odmlčel. Teď je zpátky v plné síle a snaží se dohnat měsíce, kdy zanedbával fanoušky na sítích především sdílením motivačních videí. Teď navíc přichází s novým motivačním projektem.

O Kaletovi nebylo slyšet dlouhé měsíce a tak mnozí začali spekulovat, že se jejich oblíbený motivační řečník, finanční šíbr a rapper stáhne ze sítí nadobro. Brzy se však s nimi podělil, že jenom buduje byznys v Tampě na Floridě a jednoduše se musí soustředit především na podnikatelské aktivity. Sledujícím se ukazoval většinou jednou za měsíc, nic ale netrvá věčně a Marcus se vrátil nejen na sítě, ale plánuje i návrat do Česka.

Marcus se proslavil jako motivátor na sítích, mohlo by se zdát, že pro vystupování před publikem se snad i narodil, a tak plánuje nový motivační projekt. Kaletův boot camp se bude konat od 12. do 14. ledna příštího roku v Brně. Mělo by se jednat o třídenní motivační workshop, kde vám on a dalších sedm řečníků bude předávat znalosti z oblasti byznysu. Po roce ve Spojených státech se MARCUS vrátí zpět do Česka, aby vám předal své zkušenosti! Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost na největším třídenním workshopu v Česku,“ lákají na webu.

Marcus u všech řečníků na workshopu píše jejich funkci. U sebe napsal, že je majitel šesti firem a také zakladatel pravidla DOUBLE. Co to znamená? Že v životě máte zdvojnásobit všechno, co děláte. Na boot campu vystoupí také ředitelé tří jeho firem. Postupem času odhalí i další řečníky.

Ve třech dnech by měli řečníci účastníkům například představit, jak funguje obchodní proces, předat různé tipy na podnikání, poradit, jak zvýšit výkon a bude také čas na otázky a odpovědi. Kolik to celé stojí? To není jasné, na webu jsou uvedené pouze jednotlivé stupně vstupenek bez cen. Nenabízí totiž jen základní vstupné, můžete si připlatit i za místa u pódia, za networking oběd nebo také „večerní večeři“. Abyste si vstupenku rezervovali, musíte se zúčastnit patnáctiminutového hovoru, kde vám vše potřebné vysvětlí.

Není to ale poprvé, co chystá Kaleta podobný motivační projekt. Letos v únoru pořádal v Brně motivační konferenci DOUBLE, jejíž program se nesl v podobném duchu. Několik řečníků povídalo o motivaci a vlastním úspěchu a Kaleta se v jeden moment nechal i korunovat.

Ač na mnohé celá motivační konference tehdy působila přinejmenším bizarně, měla i svou světlou stránku. Kaletovi se tam totiž podařilo společně s účastníky vybrat více než 3 miliony korun na Klokánek, projekt Fondu ohrožených dětí. Fotku s Hankou Kupkovou, předsedkyní Fondu ohrožených dětí, při předávání peněz, sdílí i teď Marcus na sítích podstatě neustále. „Lidé jsou dobří a je jich hodně. Ještě jednou chci všem poděkovat, kteří se toho účastnili,“ píše na Instagramu.

Témata: Marcus Revolta