Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Marcus Revolta | foto: Instagram

Marcus Revolta chce změnit Česko. Čas youtuberů prý skončil, sledující po něm chtějí smrt

Marcus Revolta zase točí reakční videa. Tvrdí, že čas youtuberů, kteří o něm mluví skončil a chce změnit Česko a Slovensko k lepšímu. Někteří sledující po něm prý chtějí, aby se zabil. Podle Marcuse se ale jen bojí, že změní celou zemi. Tvrdí, že ho nikdy nikdo nezastraší.
  14:22

Marek Kaleta alias Marcus Revolta a někdy také Marcus X nebo Marcus X Double v poslední době pravděpodobně nezažívá nejjednodušší období. Své kontroverzní názory totiž prezentuje na sociálních sítích čím dál tím častěji a proto neuniká pozornosti ani tvůrců reakčních kanálů. Téměř každý den se u něj tak střídá názor, zda na ně chce reagovat, nebo ne. Teď už zase chce.

Na začátku července chtěl Marcus vydávat reakční videa na každého influencera, který se o něm někdy na sítích zmínil. Nakonec vydal reakční video jenom jedno s tím, že už podobnému obsahu na svém profilu nechce dávat žádný prostor. Netrvalo dlouho a k reakcím se zase vrátil. Vadil mu například Duklock, vlastním jménem Dušan Brachna, který tvrdil, že jedna z firem Marcuse funguje na principu pyramidového schématu.

Marcus se od té doby zase zlobí a nenechá se zastavit. Jednoduše chce, aby influenceři o něm přestali mluvit. „Oni neví s kým si začali. Změníme Česko a Slovensko k lepšímu. To je to, co uděláme. Tito youtubeři, kteří šíří s*ačky, jejich čas skončil,“ popisuje Marcus na Instagramu.

Společně s počtem reakcí influencerů na jeho tvorbu zároveň roste i pozornost ze strany veřejnosti, která se nese v podobném duchu. „Markusi, ty nikomu nic neraď. Zavři se v Dubaji a zůstaň tam,“ píše jeden z komentujících nového videa. Co na to Marcus? Chodí mu prý desítky proseb, aby přestal mluvit k lidem. „Proč mi takové prosby chodí? Protože se bojí, že změním celou zemi,“ popisuje.

Radí také mimo jiné svým sledujícím, aby se nenechali odradit žádným negativním komentářem. Někdo mu totiž napsal, že mu doporučuje, aby se zabil. Podle něj jsou však takoví lidé neškodní. Komunita youtuberů prý narazila na člověka, kterého nelze zastrašit. Tvrdí, že se chce influencerům postavit a poukázat na jejich nemorální vytváření prostředí, ve kterém se jen živí na pomluvách a udržování dětí u počítačů.

Marcusovi dlouhodobě vadí Martin „Mikýř“ Mikyska a proto se o něm zmiňuje téměř ve všech videích, která vytvoří. Teď tvrdí, že se mu Mikyska vysmívá kvůli tomu, že předal dětskému domovu Klokánek v Praze přes 3 miliony korun. „Označil to za psychologický nátlak a vysmál se tomu. Jeho vyjádření považuju za morální spodinu,“ tvrdí.

Témata: Marcus Revolta