Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Marcus Revolta odsuzuje transgendery | foto: instagram.com/marcusxdouble

Marcus Revolta je proti více pohlavím a transgenderům. Je*lá propaganda, říká

Marcus Revolta odsuzuje takzvanou vícepohlavní ideologii a doporučuje transfobní dokument. Změna pohlaví nezletilých je prý šílenství, které se řítí na Evropu a musí být zastaveno. Podle Marcuse je propaganda vícepohlavní ideologie nástrojem globalistů na degeneraci společnosti.
  9:45

Marcus Revolta, vlastním jménem Marek Kaleta, své sledující poslední dobou zásobuje každý den přinejmenším kontroverzním obsahem. Někdy se je snaží jen motivovat, většinou se ale zlobí. Vadí mu reakční kanály, premiér Petr Fiala nebo třeba inflace. Teď se zlobí na, podle jeho slov, vícepohlavní propagandu.

Guvernér Montany Greg Gianforte minulý týden podepsal návrh zákona, který definuje pohlaví jako striktně binární. To znamená, že existují jen dvě, muž a žena. Kaleta se nikdy netajil tím, že odmítá více než dvě pohlaví a tak na Instagramu sdílel i nový návrh zákona z Montany. Marcusovi nevadí jenom více než dvě pohlaví, jemu také vadí transsexuálové a transgendeří.

Sdílením zprávy ale vyjádření Kalety nekončí. Později se rozhodl sdílet pasáže z dokumentu What Is a Woman? s americkým politickým komentátorem Mattem Walshem v hlavní roli. Podle něj snímek vznikl jako reakce na „genderovou ideologii“ a mnoho diváků ho označuje za transfobní. Podle Marcuse se ale jedná o perfektní dokument.

Walsh v některých pasážích dokumentu chodí po ulici a ptá se různých lidí, co to znamená být žena. Někteří z nich odpovídali poměrně neurčitě, což Marcuse velmi pobavilo a proto jejich odpovědi s posměchem sdílel.

Líbil se mu také názor transgender muže, který odsuzuje změnu pohlaví u nezletilých. „Máme ve Spojených státech pět dětských nemocnic, ve kterých říkají holkám, že můžou být kluci za sedmdesát tisíc dolarů,“ povídá a dodává, že je operace velmi riskantní a děti po ní mohou zemřít. Co si o tom myslí Marcus? „Tohle se řítí i na Evropu. Šílenství, které musí být zastaveno,“ varuje.

Marcus mimo jiné upozorňuje na to, že se někdo snaží dokument z internetu smazat a tak si ho mají rychle jeho sledující vyhledat na Twitteru. Tam se také stal v poslední době opět populární, protože ho doporučil Elon Musk. Kdo se však z internetu snaží dokument smazat neřekl a pravděpodobně se jedná o obvyklé „oni“, které používají dezinformátoři, mezi které se Kaleta řadí také.

Snímek What Is a Woman? je podle mnohých diváků problematický, protože prý do jisté míry bagatelizuje pocity transsexuálů. Jedna ze scén se odehrává na zasedání školské rady ve Virginii, kterou svolali proto, aby lidé mohli vyjádřit názor na Policy 8040, což je v podstatě nařízení na základě kterého musí učitelé respektovat zájmena, pohlaví a jména studentů, které si sami vyberou. Wash má na schůzi proslov ve kterém tvrdí, že ti, co nařízení podporují, jsou násilníci na dětech. „Snažíte se nevinné děti indoktrinovat do vašeho šíleného ideologického kultu plného vyšinutých názorů. Nejvyšinutější je ale myšlenka, že dívky jsou chlapci a chlapci dívky,“ popisuje v pravděpodobně nejkontroverznější scéně.

Marcus celý dokument okomentoval slovy, že propaganda vícepohlavní ideologie je nástrojem globalistů na degeneraci společnosti. Stejný názor představil posluchačům i jeho nového hudebního alba. Ve skladbě King se opírá do premiéra Petra Fialy, iluminátů, kteří prý chtějí moc a názorů, že existuje více, než dvě pohlaví. Podle něj je to totiž „je*lá propaganda“. Vadí mu také, že muži používají makeup.

Témata: Marcus Revolta