Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta

Marek Valášek alias Datel a Barbora Stříteská oslavili výročí | foto: Instagram.com

Tři roky vztahu Datla a Báry: drama, insolvence a syn. Místo gratulací k výročí jim fanoušci vyjadřují rozhořčení

Jeden z nejvýraznějších párů československé influencerské scény Barbora Stříteská a Marek Valášek alias Datel našli lásku před třemi lety v reality show Like House. Už tenkrát vyvolal jejich vztah plno rozruchu. A před pár dny se postarali o další skandál. A to když odletěli na dovolenou bez jejich syna Kyliána, kterého Stříteská na svět přivedla teprve v březnu letošního roku. Lidé je označují za krkavčí rodiče a píší jim, že pokud potřebují po dvou měsících rodičovství dovolenou, neměli si potomka pořizovat.
  13:07

Od první série reality show Like House, která v divácích vzbuzovala rozporuplné reakce, uplynuly už tři roky. Like House s sebou nesl i celý zástup kauz a dramat, žádné však nebylo tak výrazné jako vztah dvou účastníků pořadu Barbory Stříteské a Marka Valáška alias Datla. A právě 1. května 2024 to byly tři roky od toho, co se oficiálně dali dohromady. Své výročí odjeli oslavit do luxusního resortu v Egyptě, na čemž by nebylo nic tak zvláštního. Když by doma nenechali teprve dvouměsíčního syna Kyliána. Lidé jim tak pod příspěvky z Egypta posílají spíš hate než gratulace k výročí.

21. dubna 2024 v 17:26, příspěvek archivován: 2. května 2024 v 13:18

Vztah Datla a Barbory Stříteské rozhodně neměl jednoduchý začátek. Při nástupu do vily show Like House měl totiž Datel doma přítelkyni Nikol Martínkovou, se kterou si při natáčení prošli veřejným rozchodem. Ať už bylo pravým důvodem tohoto rozchodu cokoliv, jednoznačně mu přispělo i to, že Datel měl ve vile až podezřele blízko k další účastnici – současné partnerce a matce jeho syna Barboře Stříteské. Na toto drama ani po třech letech nikdo nezapomněl a Valášek se Stříteskou dodnes vědí, jak zaplnit přední stránky bulvárních časopisů a v lidech vzbudit všelijaké reakce.

Valášek a Stříteská tenkrát svůj vztah dlouho popírali. Bývalá partnerka Datla Nikol Martínková se pak i objevila ve vile, aby dostala svůj prostor a mohla se vyjádřit. I přes veškeré nástrahy si k sobě Datel a Bára našli cestu a navzdory častým skandálům jsou spolu až dodnes. V minulosti se hodně řešila i Datlova insolvence a to, že ho dle všeho Stříteská prakticky živí. Lidem se také často nelíbilo poměrně dětinské chování Valáška a nikdy se svůj názor nebáli ukázat.

Valášek a Stříteská nicméně všem ukázali, že když se mají dva lidé rádi, vydrží spolu všechny nástrahy. Loni v září navíc oznámili, že čekají prvního společného potomka. Ten se jim narodil letos na začátku března a momentálně mu jsou pouhé dva měsíce. Stříteská i Valášek své instagramové profily dennodenně zaplňují fotkami svého rozkošného syna Kyliána. O to větší šok pro všechny byl, když v úterý prostřednictvím instagramového příběhu oznámili, že se momentálně nachází v Egyptě a Kyliána jim hlídají babičky.

Kromě toho, že miminko může ve dvou měsících trpět separační úzkostí a celkově je velmi intenzivně navázáno na matku, Stříteská se pár dnů před odletem svěřila, že má problémy s kojením. Ty ale dle všeho stihla před dovolenou vyřešit a malý Kylián je i přes snahu youtuberky na umělém mléku. To mu doma podávají babičky, protože rodiče si momentálně užívají egyptského Slunce.

V komentářích i v diskuzních fórech všude po internetu se okamžitě rozjela vlna zloby vůči influencerskému páru. „Každej milující rodič by ho nespustil z očí, protože logicky se o něj ppstárá nejlíp a dítě je propojený s matkou,“ píše jeden z mnoha rozzlobených sledujících. Hodně lidí se také pozastavilo nad tím, že pár potřebuje dovolenou teprve po dvou měsících rodičovství, a že pokud se už po tak krátké době cítí vyčerpaní, měli si pořízení potomka rozmyslet.

V egyptském letovisku se nachází i kvůli výročí, které slaví 1. května. Pár tak možná čekal, že když bude své profily zásobit zamilovanými fotkami z prosluněné Hurghady, dostane se jim samých gratulací. To se ani zdaleka nestalo a kromě pár zastání jsou komentáře plné zloby a rozhořčení fanoušků.