Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Zbláznil se novopečený otec Datel úplně? Obličej si potřel krémem, posypal moukou a z okna vyhodil televizi

Lidé na sítích doufali, že se Marek „Datel“ Valášek po narození syna Kyliána polepší a nebude vyvádět vylomeniny. Nyní se mnoho z nich diví, jak moc se mýlili. Společně s Čonnym pořádá TikTok streamy, na kterých je až nepochopitelně vulgární. Nedávno si pomazal celou hlavu krémem a vyhodil televizi z okna.
  16:15

Přezdívaný insolvencer Marek „Datel“ Valášek nedávno oslavil narození syna Kyliána. Až na porod jeho partnerky Barbory Stříteské téměř vše kolem komentoval, natáčel a zveřejňoval na sítě. Že je podle odborníků zveřejňování jakýchkoliv informací o dětech na sítě nebezpečné, tento influencerský pár zřejmě neřeší. Hlavně Datel pravděpodobně nebere v potaz ani to, co si o něm lidé myslí. Mnozí ho totiž nyní označují za blázna a špatného otce. Často pořádá takzvané TikTok duely s dalším tvůrcem z platformy Čonnym. Jejich cílem je získat co nejvíce dárků, které se následně dají převést na reálné peníze. Lidé kritizují Datla za to, že by se podle nich měl věnovat hlavně svému synovi a ne těmto, podle nich, šíleným streamům.

Proč takové streamy pořádá, je podle lidí jasné. Oba tvůrci jsou na nich schopní si vydělat pro někoho nepochopitelné částky. V jednom takovém již zmíněném duelu si Datel přišel na dvacet tisíc TikTok peněz. Podle stránky coinbrain.com to je dvaadevadesát dolarů, což je v přepočtu přes dva tisíce korun. To je však částka, kterou si vydělal jen za jeden pětiminutový souboj. Kdyby jich udělal například šest, tak si je schopný za jeden jediný večer vydělat téměř třináct tisíc korun. Na platformě streamuje poměrně často. Kdyby takto živě vysílal například čtyřikrát do týdne, tak bude mít na konci měsíce přes dvě stě tisíc korun výdělek jen z TikTok duelů.

Nejde o jen tak ledajaké nevinné souboje. Datel je na nich společně s Čonnym velice vulgární a agresivní. Sledují vás malé děti, píšou někteří lidé. Před duelem se vždy domluví na trestu, který bude muset splnit ten, který za pětiminutový souboj dostane od sledujících nejméně dárků. Na jednom takovém musel například Čonny z okna vyhodit jakési dřevěné hodiny. „Dělej, tak to splň ty zm*de. Nejdřív to zlom v ruce. Jo, řeklo se, že to zlomíš ty mr*ko ty vole,“ nadává Datel a Čonny z okna vyhazuje hodiny. „Jsou v p*či. Jsi v p*či k*ndo. Řvou tady ty k*ndo. Hej lidi, mně je zima, já to odpojuji. Ty zm*de, chcípneš. Chcípneš ty k*ndo,“ reaguje Čonny, odpojuje se ze streamu a Datel opět nadává.

Takový úkol však zřejmě ani nespadá mezi ty nejšílenější a nejstupidnější. Jednou dokonce Datel z okna vyhodil zcela funkční televizi. Ačkoliv si někteří lidé mohou říct, že tím prodělal, tak to tak úplně není. Za patnáct minut, kdy s Čonnym streamoval, si totiž vydělal přes sedm tisíc korun. „Za chvilku vyhodíš z okna i dítě. Že jo? Magore,“ píše do komentářů na streamu jedna slečna. Datel tedy všechny duely prohrál, a tak od televize odpojil všechny kabely, stoupl si k oknu a vyhodil ji ven. „Drž p*ču k*rva. Teď mi to dalo vole varování vole. Omezilo mi to vysílání ty k*ndo vole,“ reaguje naštvaný Datel na vysmátého Čonnyho.

Podle lidí na sítích se Datel už doslova pomátl. Mluví o tom, že by se měl radši starat o své dítě, než strkat kartáček do záchoda a házet věci z okna. „Je mi líto Báry, doma novorozenec a tady ten hnusák dělá po nocích pí*oviny místo, aby jí byl oporou a dopřál jim klid,“ komentuje v diskuzi na Facebooku jedna slečna. „A čekal někdo něco jiného? Jakože se mu narodí dítě a změní se, přijme roli a bude se chovat normálně? Vždyť je to jeho chleba tyhle pubertální výlevy,“ píše další. Reagují převážně na jeden z nejnovějších streamů, na kterém si Datel celý obličej pomazal krémem a na hlavu si vysypal mouku.