Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Datel a Kotlár se opět uráží na Instagramu | foto: instagram.comAntiyoutuber.cz

Datel a Kotlár se opět uráží na Instagramu. Drž h*bu a připrav se na moje p*ro, vzkazuje Datel

Kotlár poslal jasný vzkaz Datlovi a je připravený se pomstít za vše, co mu youtuber údajně provedl spolu s jeho bývalým manažerem Vojtěchem Hlaváčkem. Datel se ale Kotlárovi vysmívá a vrací mu úder. Na svém Instagramu se k celému sporu vyjádřil a rozhodně se nedržel zpátky. Kotlár má ale překvapivě obrovskou podporu fanoušků. Ti totiž doufají, že Datla pořádně zbije.
  12:05

Spor mezi youtuberem Markem „Datlem“ Valáškem a Jaroslavem Kotlárem pokračuje a ani jeden z nich se nedrží zpátky. Vleklý spor vznikl kvůli tomu, že Kotlár údajně dluží peníze Vojtěchovi Hlaváčkovi, který byl kdysi jeho manažer a zároveň je blízký kamarád Valáška. Kotlár ale tvrdí, že je to právě Hlaváček kdo dluží peníze a právě proto se do obou svých bývalých kamarádů pustil. Nejdřív vyzval na zápas Hlaváčka a nakonec se spokojil s Valáškem, který je prý připravený pobít se také za svého kamaráda. Od té doby se oba špičkují na sociálních sítích, poslední dobou ale výrazně přitlačili na pilu.

Kotlár si oblíbil zápasení v „Kleci strachu“, v upraveném ringu malých rozměrů. Valášek ale výzvu do této klece odmítl, zároveň ale přišel s alternativou, která nakonec Kotlára uspokojila. Oba dva se totiž utkají podle pravidel MMA, ale zároveň nebudou mít na rukou rukavice. Kotlár je hladový po pomstě a dává to jasně najevo na sociálních sítích. „Datle, zachoval ses jako prase. Tak co jsi za koště? Tohle si přehnal. Přesně tohle k bojovým sportům vůbec nepatří. Ty, že přijedeš za mnou do Kaplice a strčíš mi do huby svoje poch*ané pé*o? Ty jsi odporný člověk, ty ch*anko, tak se ukaž a přijeď,“ opřel se Kotlár do Valáška na Instagramu.

Valášek si z něj totiž před časem dělal legraci ve videu a zároveň mu poslal vzkaz, na který Kotlár rozezleně reagoval. Valášek si ale svým chováním znepřátelil spoustu lidí a ti se proto postavili na stranu Kotlára a doufají, že dá youtuberovi pořádně za vyučenou. „Tohle říká člověk, kterého sledují děti? Dostaneš něco tvrdšího než facku od mámy a už ležíš a kryješ se, tak už prosím tě drž h*bu. Ty máš dost, začni se chovat trochu dospěle,“ reagují na Valáškovo video lidé v komentářích. Youtubera také lidé často kritizují za to, že nadává Kotlárovi kvůli dluhu, on sám ale v insolvenci dluží přes milion korun. Právě proto mnoho lidí zastává názor, že by si měl nejprve sám zamést před svým vlastním prahem a až potom se do někoho navážet kvůli dluhu.

Youtuber ale nenechal Kotlárův vzkaz jen tak a rozhodl se k němu vyjádřit. Na svém Instagramu proto jejich sporu obětoval další příběh a opět se do Kotlára pustil. „Jarda bude litovat těch s*aček, které napsal pod jeho nejnovější příspěvek. Takový shit, jaký tam napsal, jsem opravdu nečekal. Jardo, když ty někomu nadáváš před zápasem, můžeme si vzpomenout na ty kecy, které jsi měl vždycky před zápasy, to je ok. Ale najednou, když na tebe mám kecy já, tak je to nesportovní chování. Chápu, že si chceš získat na tohle lidi, ale víš co? Radši drž h*bu a zítra na tiskovce se připrav na moje p*ro,“ vzkázal Kotlárovi Valášek.

Kotlár na Valáškův poslední vzkaz zatím nereagoval, nejspíš mu ale odpoví na dnešní úvodní tiskové konferenci k šestému galavečeru organizace Clash of the Stars, která jejich zápas zorganizuje. I když se Valášek chová tak, že se Kotlára nebojí, lehký strach a respekt určitě má. Sám navíc přiznal, že mu bojové sporty příliš dobře nejdou a to koneckonců dokázal také jeho poslední zápas, ve kterém se moc nepředvedl. Jeho soupeř Tomáš Križan, totiž zvítězil po dobře trefeném úderu na bradu a Valášek ho v podstatě nijak neohrozil.

Valáškovi jeho soupeř už dlouho leží v žaludku a neustále do něj rýpe. Baví ho totiž, že si Kotlár nenechá nic líbit a tímto způsobem se mu pokouší dostat do hlavy. Taková taktika očividně funguje, protože v každém videu, které se týká Valáška, je Kotlár rozzlobený a jde z něj přímo hrůza. „Za to, co řekl, bych si ho klidně odseděl. Jemu by doktor drátoval hubu. Dostane jen to, co potřebuje, aby věděl, kde je jeho místo,“ nechal se slyšet Kotlár.

I když chce spousta lidí vidět Valáška tvrdě prohrát, najdou se i tací, kteří se ho zastávají a naopak odsuzují chování Kotlára. Podle nich je totiž zlý a pouze se snaží odvést pozornost od toho, že dluží peníze. Valášek je proto podle nich v tomto sporu ten správný a pod příspěvky se tak objevuje mnoho komentářů, kterými jejich autoři vyjadřují Valáškovi podporu.

Valášek se také před časem do Kotlára opřel kvůli tomu, že má několik dětí a nestará se o ně. Navíc ani nezná jejich věk a youtuberovi se zhnusil také kvůli tomu. Kotlár ale zároveň označil srdíčkem jeden z urážlivých komentářů směrem k Valáškovi. „Hlavně, že ten p*čus bude mít dítě. Chudák dítě, mít takového otce, který se nedokáže postarat ani sám o sebe. Asi čeká, že po něm později převezme dluhy,“ urážel Valáška jeden z uživatelů Instagramu. Kotlár přitom sám zastává názor, že urážení rodiny do sportu nepatří.

Vzhledem k tomu, že je jejich spor osobní, rozhodně se nebude ani jeden z nich držet zpátky a dnes se spolu po dlouhé době opět uvidí tváří v tvář na úvodní tiskové konferenci k šestému galavečeru organizace Clash of the Stars. Je jisté, že si oba vymění spoustu názorů, zároveň ale nelze určit, kdo má větší podporu od diváků. Valášek má sice mnohem více sledujících, zároveň je ale poslední dobou velmi kritizovaný. Uvidíme tedy, jak celá situace mezi oběma zápasníky dopadne a kdo nakonec ze zápasu odejde jako vítěz.