Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Jaroslav Kotlár tvrdí že ho okradl | foto: Instagram.com, Facebook.comAntiyoutuber.cz

Datel pokračuje v očerňování Kotlára. Má děti, ale ani neví kde a s kým žijí, obviňuje ho

Marek „Datel“ Valášek na svém Instagramu zveřejnil sérii videí, ve kterých očerňuje Jaroslava Kotlára. Do celé kauzy se zapojil také Kotlárův bývalý manažer Vojtěch Hlaváček který tvrdí, že mu Kotlár dluží 125 tisíc korun. Kotlár ale tvrdí, že peníze dluží Hlaváček jemu. S Valáškem se chce utkat v Kleci strachu.
  14:00

Youtuber Marek „Datel“ Valášek nedávno oznámil, že se chce utkat na šestém galavečeru organizace Clash of the Stars s Jaroslavem Kotlárem. Valáška k tomu totiž vedlo to, že Kotlár údajně dluží peníze svému bývalému manažerovi Vojtěchu Hlaváčkovi. Kotlár ale veškerá tvrzení, která proti němu Valášek má, popírá a prý je to právě on, kdo se stal obětí krádeže.

Valášek se na poslední tiskové konferenci Clash of the Stars nechal slyšet, že bude přidávat různé důkazy o tom, jaký je Kotlár ve skutečnosti. První video měl v plánu zveřejnit hned po tiskové konferenci, svým fanouškům ho ale nabídl až dva dny poté.

Valášek na svém Instagramu oznámil, že je připravený se se svými fanoušky podělit o to, jak se Kotlár chová mimo kamery a následovala série několika příběhů, ve kterých Valášek o Kotlárovi mluví. Součástí příběhů bylo také video, ve kterém Kotlár telefonuje s Hlaváčkem a chce s ním jejich spor v klidu vyřešit. „No tak to má jediné řešení a to je, že mi vrátíš peníze, těch 125 tisíc,“ reaguje na Kotlárův návrh Hlaváček.

Kotlár se ale domníval, že po něm Hlaváček chce peníze za to, že ho zastupoval a pomáhal mu s jeho kariérním růstem. Hlaváček ale tvrdí, že mu už před časem řekl, že za manažerskou práci od Kotlára žádné peníze nechce. Kotlár si měl ale údajně za dobu jejich spolupráce od Hlaváčka půjčit peníze na alimenty a živobytí. Dlužná částka 125 tisíc tak má být pouze celková půjčka, kterou Hlaváček Kotlárovi poskytl.

Kotlár ale Hlaváčka oslovil se zcela jiným záměrem, než aby mu vrátil peníze. Chtěl totiž požádat Hlaváčka o přepsání youtubového kanálu na své jméno. Youtubový kanál Kotlár Security, který má v současné době přes 20 tisíc odběratelů, totiž založil Hlaváček. Na kanále je třeba i Kotlárův hit „La Cosa Nostra“ který má 2,6 milionů zhlédnutí, právě proto si chtěl Kotlár tento účet přivlastnit. Haváček má ale jednu jedinou podmínku, Kotlár mu musí vrátit všechny peníze, které mu dluží.

Zajímavé ale je, že Kotlára chce zbít Valášek, ne Hlaváček. Valášek sám přitom dluží peníze a někteří lidé mu to také v komentářích připomněli. „V první řadě by sis měl vyřešit svou insolvenci a až potom mluvit o ostatních, kdo komu co dluží. Zviditelňovat se a násilně dělat dusno tam, kde to není trapné. Dej se do kupy, chlapečku. Přijde mi, že to, co říkáš o druhých, děláš sám,“ okomentoval celou kauzu jeden uživatel na Instagramu.

Valášek se ale ostře vyjádřil vůči rodinným vztahům Kotlára. Nelíbilo se mu totiž, že Kolárova nejstarší dcera žije s adoptivními rodiči, ale on vůbec neví s jakými, ani kde. Kotlárovu druhou dceru vychovává jeho sestřenice a dokonce má i syna, ale neví, kolik mu je let. To Valáška velmi naštvalo a Kotlára za to kritizoval.

Tvrdí, že ho mrzí, jak jejich kamarádství skončilo. „Já jsem měl Jardu rád, snažil jsem se mu pomoct, ale mě tak lidsky zklamal a je mi z něj tak hnusně. Zapřísahám se, že vám tady nelžu, proč bych vám lhal o takových věcech, vždyť takovýhle příběh bych si snad ani nevymyslel,“ rozčiloval se Valášek na Instagramu.

I když se celá Kauza ohledně Kotlára týká Hlaváčka, ten se rozhodl, že s Kotlárem zápasit nechce. K celé situaci se navíc velmi rozsáhle vyjádřil na svém Instagramu. „Dobře víš, jak řeším své záležitosti, nikdy to nedělám před lidmi, určitě ne v kleci a nikdy u toho nebyl žádný rozhodčí, miminko moje. Buď rád, že nejsem horká hlava a poprosil jsem přítele Datla, aby ti ukázal, kde je tvoje místo,“ reagoval na Kotlárovu výzvu Hlaváček.

Kotlár na Valáškovu nabídku zápasu kývl a je připravený se pomstít. Má ovšem dvě podmínky. Valášek totiž musí porazit svého současného soupeře Tomáše Križana a pokud se mu to povede, chce se s Valáškem utkat v kleci strachu. Valášek také nabídl, že se spolu mohou utkat v MMA, ale nebudou mít na rukou rukavice. To Kotlár nadšeně přijal. „Když ty chceš bez rukavic se mnou, tak pojď do klece strachu, abys neutíkal, abys dostal pořádně naloženo. Ty s*ačko jedna. Takže si to rozmysli a kdyby jsi náhodou neměl nas*áno v kalhotách, tak dej vědět, protože já se takové koniny, jako jsi ty, nebojím,“ reagoval na Valáškovu nabídku zápasu Kotlár, který byl opravdu velmi vytočený.

Kotlár totiž tvrdí, že Hlaváček ve skutečnosti dluží peníze jemu a že to bude řešit. Přijetí zápasu tak bude pouze jedním z řešení. Valášek ale do klece strachu s Kotlárem nechce jít a tak zatím není jasné, jestli zápas opravdu dopadne. Kotlár ale vypadal opravdu rozzlobeně a rozhodně nedá v zápase, pokud se ovšem opravdu domluví, Valáškovi nic zadarmo.