Středa 8. května 2024, Den vítězství

Bizarní bojovník z Clash of the Stars. Prostitutky ho prý milují, Snejkse chce zničit na nadcházejícím galavečeru

Jeden zápas z nadcházejícího galavečera Clash of the Stars je už známý. Další se rýsují a vypadají velice slibně. Čím dál víc se na sítích vyostřuje spor mezi bizarním tiktokerem Markem Podnikatelem a legendárním krotitelem hadů Snejksem. Přezdívaný Cigánský Baron se nyní obořil na Snejkse, že ho vylije do záchodu jako těstoviny. Jak je tomu u něj zvykem, opět se chvástal.
  15:33

Bizarní tiktoker a zápasník z Red Face, říkající si Marek Podnikatel, je opět v centru pozornosti. Ačkoliv už má v této bojové organizaci jeden zápas za sebou, proslavil se spíše v té konkurenční, v Clash of the Stars, kde na tiskové konferenci pronesl svou legendární hlášku. Tím se pravděpodobně dostal do povědomí většiny sledujících této bizarní show. Všiml si ho i zápasník Snejks, se kterým se následně začal na sítích a v různých rozhovorech popichovat.

Ačkoliv byl jejich společný zápas téměř na spadnutí, v jednu chvíli se zdálo, že kvůli vysokým finančním požadavkům Marka Podnikatele k němu nedojde. Ten se však v poslední době čím dál více na svých profilech do Snejkse naváží a dokonce mluví už o jejich společném zápase na nadcházejícím již osmém galavečeru Clash of the Stars.

Marek Podnikatel je známý svým vychloubáním a přespříliš sebevědomým vystupováním. Říká o sobě, jaký je král a bohatý podnikatel. Tomu, že má velké jmění, však nevěří téměř nikdo z lidí na sítích. Vytahuje se různými cennostmi a penězi v podle lidí špinavém a malém bytě. Nyní ukázal svůj záchod, odkud vyslal vzkaz Snejksovi. „Tak Snejksi, ty už přestaň fetovat. Ne*er mě. Ty buď rád, že jsem tě živil tři roky. Tři roky jsem ti prodával tabák a papírky a ty budeš dělat frajera?“ říká.

Následně se rozhodl provést podle něj zřejmě humornou scénu, kdy Snejkse přirovnal k těstovinám. „Jak mě na*ereš v tom ringu, takhle tě promíchám jak ty těstoviny kolénka od Vietnamců. Čapnu tě, chytnu tě, čapnu tě, smažu tě a vygumuji tě,“ říká a hrnec plný těstovin vylévá do záchodu. „A takhle tě vyliji do záchodu,“ doplňuje.

V ringu má prý v plánu Snejkse zničit stejně, jako zničil těstoviny, které vylil do záchodu. Jestli se jejich zápas odehraje, nebylo dlouho jisté. Snejks totiž v jednom rozhovoru promluvil o tom, že Marek Podnikatel požadoval po organizaci dva miliony korun za zápas, což je částka, kterou mu podle něj Clash of the Stars rozhodně nedá. Nyní se ale zdá, že je nějaká dohoda na stole. Ve videu Marek Podnikatel totiž několikrát opakuje, že bude se Snejksem zápasit na nadcházejícím galavečeru. „Takhle tě vyčistím v Clash of the Stars osm, aby jsi věděl,“ říká a vařečkou míchá v prázdném hrnci.

Mnoho lidí na sítích často označovalo Snejkse za generátor náhodných slov. Vskutku často říkal velice náhodné věci, které dohromady spojené mnohým lidem nemusely moc dávat smysl. Tato role generátoru náhodných slov se však nyní přesouvá spíše na Marka Podnikatele. Spojuje totiž někdy různá slova, která dohromady moc nedávají smysl. „Snejksi, nebuď s*áč, nebuď frajer, nebuď legenda, nebuď nějaký významný herec a nehraj si na šaška,“ říká.

@ciganskybaron

♬ původní zvuk - marek podnikatel

Jak je tomu už z jeho minulých videí zvykem, i v tomto vzkazu pro Snejkse přišlo vychloubání. Promluvil o tom, jak ho každý miluje. „Marek Podnikatel je milující člověk. Vidíte moje tričko? Proto za mnou ženy šílí, a ne jenom ženy venkovní, ale i ženy v bordelu. Víš proč? Protože já, Marek Podnikatel, jablonecký šéf, kupuji voňavky za šest tisíc,“ zakončuje Marek Podnikatel video z toalety a na kameru ukazuje své svaly.

Co je však na jejich sporu pravdy, je věc druhá. Na svém Facebooku má totiž z minulého roku se Snejksem společnou fotku, ze které se nezdá, že by byli v nějaké rozepři. Fotek s dalšími celebritami, jako například s Karlosem Vémolou, Zdeňkem Godlou, či s Jaroslavem Kotlárem, má hodně. Může tak být pouze stejně jako influencer Ondřej Untermüller, známý jako Kluk s kamením, lovec selfie fotek s celebritami.