Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Paige VanZant vydělává na OnlyFans | foto: instagram.com

Bývalá UFC zápasnice tvoří na OnlyFans. Za jeden den si vydělala víc než za celu kariéru

Z UFC přešla na OnlyFans, kde si vydělává miliony dolarů. Devětadvacetiletá MMA zápasnice Paige VanZant si prý vydělala za pouhý den více než za celou svou profesionální kariéru. Ze začátku se obávala kritiky, nyní už ji ale vůbec neřeší. Na OnlyFans přešla po sérii několika proher v různých organizací. Obsah tvoří spolu se svým manželem Austinem Vanderfordem, který je také zápasník.
  8:58

Profesionální MMA zápasnici Paige VanZant se poslední dobou nedařilo v její kariéře a rozhodla se proto začít vydělávat peníze úplně jiným způsobem. Jejím hlavním příjmem je totiž platforma OnlyFans, na které tvoří obsah hned několik známých žen z tohoto sportovního odvětví. VanZant je ale na platformě velmi úspěšná a díky své půvabnosti a sportovní postavě, si tak dokázala přijít k neuvěřitelnému bohatství. Zápasnice se dokonce nechala slyšet, že si za pouhý jeden den dokázala vydělat víc než za celou její profesionální kariéru, což už je opravdu něco.

Paige VanZant, devětadvacetiletá rodačka z Dundee v Oregonu, má za sebou úspěšnou zápasnickou kariéru. V MMA se totiž dokázala vypracovat tak daleko, že o ni projevila zájem největší bojová organizace na světě UFC. VanZant samozřejmě nabídku přijala. V pouhých dvaceti letech debutovala ve svém prvním zápasu v prestižní organizaci, kde se jí podařilo zvítězit. Z devíti zápasů v UFC vyhrála pětkrát a s organizací se rozloučila v roce 2020, kdy prohrála už v prvním kole. Od té doby to s ní začalo jít z kopce.

VanZant podepsala smlouvu s organizací BKFC, ve které se zápasí v boxu bez rukavic. Za čtyři zápasy měla od organizace dostat milion dolarů. VanZant ale prohrála dva zápasy a další zápasy organizace zrušila. Kvůli tomu se VanZant začala o svou kariéru strachovat. V roce 2021 ji na Instagramu sledovalo okolo milionu lidí a na základě toho, že si uvědomovala svou krásu, se VanZant rozhodla zkusit své štěstí na platformě OnlyFans. To, jak se později ukázalo, byl velice dobrý tah.

VanZant totiž začali přibývat sledující a o její obsah na platformě byl veliký zájem. „Musím říct, že když jsem přešla na OnlyFans, potvrdilo se, že jsem úspěšná také v jiných věcech mimo zápasnickou kariéru. Pracovala jsem tvrdě i v jiných odvětvích, ale OnlyFans je mým největším příjmem,“ prozradila VanZant v rozhovoru na YouTube kanálu Only Stans. „Myslím, že jsem si za jeden den na OnlyFans vydělala více peněz než za celou svou zápasnickou kariéru dohromady,“ dodala VanZant.

Zároveň se ale svěřila s tím, že se velmi bála začít s tvorbou na OnlyFans. Tvůrci a tvůrkyně, kteří vytváří na této platformě nejrůznější obsah, jsou totiž často kvůli takové práci kritizovaní. VanZant se kritiky zprvu bála, ale později se jí už vůbec nezabývala. Uvědomila si totiž, že je to zkrátka jen další způsob jak vydělat peníze a zároveň má radost, že se díky tomu může postarat o svou rodinu. Nechce ale prozradit, kolik si měsíčně díky OnlyFans vydělá. Platforma ale rozhodně není jejím jediným příjmem.

VanZant má totiž za manžela Austina Vanderforda, který zápasí v prestižní organizaci Bellator. Oba spolu pózují pro různé modelingové agentury a mnohdy ve velmi odvážných pozicích. Často se stává, že má Vanderford na fotkách pomlácený obličej z tréninků a zápasů. Vzhledem k tomu, že VanZant v současné době sleduje přes 3 miliony lidí je pochopitelné, že propaguje různé výrobky a firmy, které jí za propagaci velmi dobře platí.

Zároveň má druhý účet kde ji sleduje 96 tisíc lidí a kde si často promuje svůj OnlyFans účet. Obsah s ní často vytváří její manžel, ani jeden z nich prý ale nikdy nenatáčel porno. VanZant tvrdí, že jí tvorba na OnlyFans nijak nevadí a kritiku už vůbec neřeší. Před tím, než se proslavila jako elitní zápasnice, totiž vyrůstala v chudých poměrech a peníze jsou pro ni proto důležitější, než řešení kritiky z různých stran.

„Vytváření sexuálního obsahu mi nevadí z jediného prostého důvodu. Dělám to kvůli tomu, že tím mohu zlepšit nejen svůj život, ale také životy mých přátel a rodiny. Je to pro mě uspokojující pocit,“ tvrdí VanZant. Je vidět, že si vydělané peníze opravdu užívá. Na jejím instagramovém profilu se totiž často objevují fotky a videa z dovolených, které jistě nebyly levné. Zároveň také ráda nosí luxusní obleční. Některé kousky v jejím šatníku mají hodnotu několik desítek tisíc.

VanZant ale nevylučuje možnost, že se ještě někdy vrátí k zápasení. Bojové sporty jsou totiž už od dětství nedílnou součástí jejího života a právě proto se zápasení nechce vzdát. Před časem se nechala slyšet, že by ráda zkusila své štěstí v organizaci Bellator, tedy ve stejné organizaci, ve které zápasí její manžel. Zatím ale k ničemu nedošlo a VanZant se i nadále naplno věnuje své OnlyFans kariéře, díky které má na účtě miliony dolarů.